Bugün sabahtan malı alanlar kar yaptı. Başka kazanan olmadi. Ben bike alıp 2 78 den verdim kapattım. 2 altı gelmeden alınmaz bence y t d
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bugün sabahtan malı alanlar kar yaptı. Başka kazanan olmadi. Ben bike alıp 2 78 den verdim kapattım. 2 altı gelmeden alınmaz bence y t d
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün mesela o borsagundemin bahsettiği o tepeden çaktığı denilen 150-200 bin lot mu idi....bu mu...operasyon çekiyorum diyorsun..bunu mu düşünemiyorsun...ya sen çakal görmedin .yada çakalın ta kendisisin de gücüne gitti senden önce çaktı diye ..
çakala sormuşlar tavuk severmisin diye..
Ne cevap verrmiştir acaba...
kimse yok..güzel
galiba sen dün seansı izlemedin...
her alan kar yazdı yukarıdan vererek..
adamlar destek attıkça alttan aldığını verdi adamların üzerine..bak incele 200 bin lor al sat yapmış..6 kuruş kar yazmışş..böyle 7 - 8 örnek var...bütün çakallar.akbabalar..leş görmüş gibi tahtaya saldırdı....
ne demekk halka açık hisse miktarı 3.3 milyon...oda %50 si hareket etmeyen senet..ama dünkü işlem 6.9 milyon
yani 2 katı....
eğer brüt gelmeseydi bugün herhalde 2.05-2.10 arası idik...
adamlar nefes alması için imdada yetişti brüt takas..adamları boğmanın bir anlamı yok...
boğarsa emin ol senedi 1.50- 1.70 arası görürdünüz...
haa yok ben 1,70 i bekliyorum diyorsan..almak için..
ozaman eyvallah...
adamlar bi nefes alsın takası bi takip etsin...kim kime virman geçmiş...
bu garanti yatırım ne iş desin..350 bin satmış.ama takas 200 bin azalmış..ne iş desin...
daha bir iki aracı kurumdada var aynı tezgah...
bi hasar tespiti yapsın adamlar...
Ben sadece brüt takas gec geldi daha erken gelse tahta durulurdu demek istedim. 1.70 ler gelir mi bilemem ama gelse de artık bulasmam bu tahtaya Bi kere gördüm dersimi aldım. Yarısını cıkmıstım yarısı elimde kaldı malın satana kadar canım cıktı tıpkı senin dedigin gibi... Aslında insan işin içindeyken fazla anlamıyor ne olacak zaten kardayım dedigi gibi olursa ilk tabandan satarım diyordum hep kendi kendime ama bir musibet bin nasihatten iyimiş
Ahmet nasıl toparlar mi rodrigo ?Ine cika 9 olur mu?
Hisseler twitter da pazarlanıyor.Ahmet eski speklrrden demek ki.Hissenette derya yi avladı sadece.Ben kar alıp sattım.
Snap abi bu tahtayı yutmuş en iyi bilen birisi olarak senin daha çok kazanmış olman gerekiyor. hislerimde yanılmıyorsam...
ahmet değil o Arif Zengin :) doğru ama gerçek adı Ahmet, dolandırdığın küçük yatırımcılar ahirette karşına çıkacak ahmet mi arif mi her ne ise . 1O TL olacak öyle mi :) ha bir de B grubuna geçecek. Arkadaşlar ahmet32 ye kesinlikle itibar etmeyin pazarlamacının ta kendisidir. Millete güya kar yazdırdı, senden başka kimse satamadı ki ahmett :)
Hocam size çok ama çok teşekkur ederim, tüm yorumlarınızı okudum. Keşke insanlar sizi tanıyıp okusaydı neler ile karşılaşacağını bilirdi rodrgda. 4 ayda çıktı 4 günde düştü. Kar yazmadı mı hisse yazdı, ancak arif zengin yani ahmet32 kimseye 1 lot bile sattırmadı. Dolayısıyla herkes zarar etti.
Defter değerinin 1,26 TL. olduğu ,doğru dürüst karlılığnın olmadığı ve günümüz şartlarında ,birçok karlı şirketin defter değerinin yarısı fiyattan işlem gördüğü düşünüldüğünde , bu hisse 1 TL. ye bile pahalı Şu an fiyatı 4,13 TL. ....Sermayesi düşük olduğu için, birileri hisseyi kolayca toplamış ,şimdi de fiyatını şişiriyor. Düşünmeden atlayan olursa , kısa vadede belki kazanır gibi olur ama sonra bütün birikimini kaybeder...............16 Temmuz 2019 da hisseyle ilgili bu yazıyı göndermiştim.Maalesef , sermayesi düşük hisselerde bu tür oyunlar hep oynanıyor.Çok dikkatli olmak lazım.Ben , bu yazıyı gönderdikten sonra 2 ay içinde hisseyi 6.50 TL. ye kadar yükselttiler. Şu an ise fiyatı 2.46 TL.
Sayın sizi takdirle takip ediyoruz. Haklı ve dürüstsünüz. Yorumlarınızı bekliyoruz
Bugün satanlar. Ak 82.491 lot;; gedik 23,627 lot;; garanti 22,329 lot;; şeker 15,341 lot;; oyak 10,857 lot;; diğer 20759 lot
Bugün alanlar vakıf 45.560 lot:: Iş 41.940 lot;; halk 13.749 lot:: Deniz 12.290 lot :: Osmanlı 8.407 lot ;; diğer 53,438
TAKAS SAKLAMA ORANLARI . İŞ 557.221 LOT;; VAKIF 369,088 LOT;; ZİRAAT 291,931 LOT;; GEDİK 286,601 LOT;; AK 278,369 LOT ;; DİĞERLERİ 1,703,282 LOT . yatırım tavsiyesi değildir
BU AYIN BAŞINDAN İTİBAREN HİSSE ALANLAR İLE TAKAS SAKLAMA ORANLARINDAKİ PARALELİK GÖZÜNÜZE ÇARPMIŞTIR BELKİ yatırım tavsiyesi değildir
02.09.2019 - 30.09.2019 TARİHLERİ ARASINDA. İŞ 224.077 LOT; VAKIF 194.663 LOT; HALK 171.552 LOT; ZİRAAT 153.171 LOT; ŞEKER 66.439 LOT; HİSSE ALMIŞ yatırım tavsiyesi değildir
ıssız ada şenlenmiş...
hayırdır.....
tahtada işlem hacminin normalde kuruması lazım...ama hala kurumadı..dikkat etmek lazım....
ölü tavşan yükselişi olmadı...neden acaba....grup dağıldı galiba tahtada herkez kafasına göre işlem yapıyor...psikoloji..olur bunlar...
patron hala ortada yok....
Adamlar pazarladı ve bir çok enkaz bırakıp kaçtı fatih şahinin yani arif (ahmet32) kişinin ortağının resmini paylaşacağım yakında görsün herkez pislik yapanları
tahta yapılır..yapılmasına...ama dikkat etmekk lazım..yapan kim diye....
daha önce anlattım...bende varken aracı kurum başka konular yada hatır sormak için sebep ne olursa olsun beni aramayın dememe rağmen 15 günde bir arayıp yoklama çekiyordu..
her aramadan sonra tahtada hareket oluyordu bu olay 4 veya 5 kez tekrarlandı...
bunu arayana söylememe rağmen o bana tesadüf diyordu...
ne zaman ki hepsini satınca 2.85 lerden telefonlar kesildi..ne arayan ne soran..bunlar ne zaman mı oldu derseniz yılbaşında...mayıs a kadar...eee ne mi oldu..grafik söylüyor..
sonrası mı..6.50 ler...
arif (ahmet32) sesi çıkmıyor....(senin deyiminle..)
kafaya yediler malları...bence onlarda iyi tokat yemiştir...ortak hareket ettikleri ondan hızlı davrandı..
kendisi önce davranamadı..bütün mesele o...yoksa kendisi de az çakal değil...
iki muhabbete bi çayını içelim diyen arkadaş...hayırdır dedik..
bu borsada vücuttaki bütün delikleri...
iki kulak arkası... koltuk altları...
yani aklınıza ne gelecek ise hepsi ..
nasibini almış birisine çay biraz hafif ti onu tahmin edemedi....
bu borsa için gençliğinde okulunu 8 yılda bitirmiş..rüyasında bile tahtalarla kavga etmiş...birisi olarak...
Snap Hocam saygılar sunarım size, borsada pazarlamacı ve dolandırıcı olmak çok mu yetenek istiyor, yoksa küçük yatırımcılar mı çok aptal ? bir de tekrardan AHMET32 ( ARİF ZENGİN'İ) hepinizin huzurunda tebrik etmek istiyorum. Küçük yatırımcı olarak borsada çok kandırıldık ama bu kadar profesyonel şekilde hiç dolandırılmamıştık. Tek lot satmayın , B grubu olacak, yok a grubu olacak, hatta ve hatta rodrigonun ufacık atölyesi yabancı bir firmaya satılacak :))) ama Ahmetçim seni tebrik ediyorum, seni tebrik etmem ahirette yakana yapışmıycam anlamına gelmiyor tabi. Allah de , inşallah, maşallah de, bir de özlü söz söyle , kitle mallları gitsin, madem paranız yok tahta yapmayın kardeşim. Azdan az çoktan çok gider, biz zarar ettik , siz de batarsınız bu kadar veballe
yaklaşık 28 sene önce borsadan senet almış ve o senedi çoktan kapanmış ve iflas etmiş köytaşla borsayla tanışmış kişi olarak
yıllardır küçük yatırımcıyı dürtmüşlerdir...bu hiç değişmez buna bende dahilim...
bu birşey mi..kendi malımla dürtülmüş birisiyim...1990 larda...benim malımı tahtada benden habersiz tahtada açığa verip %40 aşağıdan yerine koyan ******** karaktersiz para için herşeyi yapan aracı kurum müdürü görmüş birisiyim..
bir abimizin yıllarca almanya da çalışmış ticaret yaparak biriktirdiği 400 bin mark ve 40 bin dolarını batırtanve onlar kurtarmak için o zamanlar 100 bin dolar borçlanan ve bunları 1 yıl gibi kısa sürede yaptırtan aracı kurum görmüş bir adama mı anlatıyorlar...
yıllar önce bir sebepten dolayı bir aracı kurumun müdür yardımcısı telefonla bana tavsiyeler veriyordu...
bizde nezaketten dinliyoruz...
anlattıkça anlatıyor...
yaklaşık yarım saat anlattı durdu..
bizde fikir fikirdir dedik..belki bilmediğimiz birşey söyler bize diye..
saygıyla dinledik...
.ama adam konuşmanın sonunda öyle bir laf söyledi ki..o zaman notunu verdim..
ne mi söyledi...gülersiniz...
bak tam yarım saattir müdür yardımcısı olarak sizle konuşuyorum...bu lafı etti...
mevki sahibi olmuş ama adam olamamış..
bu lafı sözün başında söylese idi..boşu boşuna dinlemezdik dedim kendi kendime....
onun için biz siz o bu şu onlar aklına kim gelirse gelsin onların gözlerinde hiçbir değerimiz yok...
herşey ekstradaki miktarın kadar...az sa az çoksa çok....
Ahhh...borsagundem....
Senin hiçmş suçun yok....
28 mayısta tahta 1.80 ken yayınladığın yazıda çaktırmadan yatırıcı soruyor ayağı millete senet diplerine daha yakın derken ve mesaj veririken ne amaçlıyordu acaba...sende masum değilsin yaptığın her rodrigo haberlerinden sonra tahta sallanıp durdu....neden acaba...
Arkadaşlar...
Borsa bir tebliğ yayınlamış galiba hisse senedi grupları yeniden oluşturulmuş...
A B C D grupları 4 kasımdan itibaren kaldırılıyormu onun yerine yıldız 1 ve 2 anapazar 1 ve 2 olacakmış GİP ve YİP kalacakmış ama GİP te günde 10 kere tek fiyat uygulamasına geçecek ve %10. marj uygulamasına geçilecek diyor tebliğde..
Piyasa yapıcı kaldırılacak mı ondan bahsedilmiyor..eğer bu doğru ise rodrigo GİP te bulunan bir senet etkilenir mi onu bilmiyorum...piyasa yapıcısı piramit menkul değerler..eğer kaldırılırsa...
bunu tam olarak öğrenmek lazım..
Sonra 4 kasımda süprizle karşılaşmamak lazım...
Bu konu bayağı önemli..
Tam olarak bilen varsa bize de açıklasa..
İyi olur...
..
SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Açıklama
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Ayfer GÜLTEKİN
Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
04.10.2019 - 04.10.2019 tarihinde RODRİGO TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
payları ile ilgili olarak
2,37 - 2,38 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 16.403 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir.
Bu işlemle birlikte RODRİGO TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 04.10.2019 tarihi itibariyle %1,01 sınırına ulaşmıştır
Konu : pay satımı
04.10.2019 - 04.10.2019 tarihinde RODRİGO TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak
2,37 - 2,38 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 10.000 TL toplam nominal
tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir.
Bu işlemle birlikte RODRİGO TEKSTİL
SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 04.10.2019 tarihi itibariyle %42,43
sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Bekir KÜÇÜKDOĞAN
Görev : yönetim kurulu başkanı
ikiside buğün geldi....
biri kadim rodrigo gazisi güzin teyze...hala 71.600 lotu var...yiye yiye bitiremediler teyzemizi....
diğeri malum patron bekir küçükdoğan....
patron hayırdır...bak bende mağdurum demek için mi bu satış...hayırdır....yada verin artık malları bak bende satıyorum ayağımı...
acelen mi var...mal gelmiyor mu gruptan...
bakalım 4 kasımdan sonra ne yapacaksın...
tebliğ öyle olursa günde 10 defa tek fiyat...bakalım..kolay gelsin....
şimdi sen gip ten çıkmak için dilekçe vemeye koş bakalım...belki kabul eder borsa....
yoksa kurulu tezgah elden gidecek...
sattıklarını almadığına göre
Sn Snap; 6,55 dan 2,40 geldi..Ve burada birçok mal satıldı(gruptan).Patron alamadı mı dersiniz?
iyi akşamlar...
Mallar piyasada dönüyor..zaten grup sarsıldı..kafasına göre takılıyorlar..
Mal gelmiyor mu gruptan dediğim istediği fiyattan demek istemiştim..orada ben hatalıyım eksik yazdım...
Çünkü patron hiçbir zaman sattığı fiyattan yukarı malını yerine koymamış...
Yani aşağıya grup vermedi ya...yada şöyle ifade edeyim..niye hala bu fiyatta 2.00 ile 1.80 arasına gelmesini bir an önce bekliyormuş gibi bir hali var...gibi geldi...
Biraz düşünüyorum da 4 kasımdaki yürürlüğe girecek tebliğden sonra geri almayı da ister mi acaba...tek fiyat günde 10 defa %10 marjda hareket....acaba rodrigo yu etkiler mi...eğer etkilerse bütün planlar tekrar gözden geçirilir...
.
Birde eski hareketlerine grafikten bakınca
İlk hareketi 4.20 lerde bitmişti ilk halka açıldığında...
ondan sonra serbest düşüşle 1.80 ler daha sonra 1.20 ler hatta 1.00 ler ve altını göstermişler di...
Şimdiye kadar gip ten çıkmadığına ne pişmandır....patron....ama bunlar son günleri....
tşk sn Snap...
Bakalım gip ten çıkış için bir şeyler yapacak mı?