böyle ******** hisse BİST te çok az bulunur
Printable View
böyle ******** hisse BİST te çok az bulunur
FOREKS ANKETİ-Soda Sanayi'nin 2019 yılı 3.çeyrek karının 144,5 milyon TL olması bekleniyor
22/10/2019 15:53:08
Analistlerin Soda Sanayi'nin 2019 yılı 3.çeyrek medyan tahmini 144,5 milyon TL kar seviyesinde oluştu.
Foreks'in anketine göre, Şirket'in kar rakamına yönelik ortalama tahmin 154,4 milyon TL, en yüksek tahmin 210 milyon TL, en düşük tahmin ise 133 milyon TL oldu.
Soda Sanayi'nin 2018 yılı 3.çeyrek net karı 818 milyon TL olarak gerçekleşmişti.
Ankete Deniz Yatırım, Ünlü & Co, Tacirler Yatırım, BGC Partners,
İş Yatırım, Ziraat Yatırım, Oyak Yatırım, Yatırım Finansman, Garanti
Yatırım, Halk Yatırım, Ak Yatırım, QNB Finansinvest ve Vakıf Yatırım olmak üzere toplam 13 kurum katıldı.
Borsa İstanbul'da konsolide şirketler için son açıklanma tarihi
11 Kasım olarak belirlendi.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından düzenlenen bilanço anketine katılmak isteyen ilgili aracı kurum yetkilileri neslihan.koroglu@foreks.com adresine mail gönderebilir.
UYARI: Anket verilerinin 'Foreks Anketi' ibaresiyle kullanılması gerekmektedir.
(Milyon TL) Ortalama Medyan
NS FAVÖK NK NS FAVÖK NK
--------------------- ---------------------
SODA 2019 3Ç 1.002,6 222,7 154,4 1.005,9 220,0 144,5
(Milyon TL) Maksimum Minimum
NS FAVÖK NK NS FAVÖK NK
--------------------- ---------------------
SODA 2019 3Ç 1.032,0 251,5 210,0 977,0 211,0 133,0
eyvallah kardeş zaten sabır çekiyoruz.soda hissesini temettü amaçlı aldım. çocuklara miras olarak soda ereğli ve aksa hisse portföyüm var.üçüde temettü hissesi.ölünceye kadar bu üçünde duracağım.10 yıl sonra ben ölünce çocuklar inşallah sevinirler.çok süründü soda çok iyi yerler bekliyordum yine yanıldım bu nedenle o paylaşımı yaptım. bol kazançlar kardeş
O değil de bugün Suriye için verilen süre doluyor, RTE Putin görüşmesi var, Halkbank davası an itibarıyla başlamış sanırım.
Garip garip gelişmelere gebe bir gün içindeyiz. İnşallah bir şeyler kabarmaz :notr:
Öyle beklersen böyle patlatırlar kademelerini...[emoji5]
Hatta gerçek Hakan Atilla'yı ortadan kaldırıp yerine bambaşka birini geçirmiş bile olabilirler. Giden Atilla ile gelen Atilla arasında o kadar fark var ki. https://i4.hurimg.com/i/hurriyet/75/...08e028a996.jpg
Muahahahahah. Hapishane yemekleri onlar ya.
http://share.matriksdata.com/Images/...1748274288.png
Soda 81
Şişe 45
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 derken yine verdiler elümüze :)
https://i.resimyukle.xyz/y6IBCB.jpg
Bence ayı tuzağı yapacaklar, son bir silkeleme
Günaydın ortaklar, haber nasıl etkiler acep?
#SODA, #SISE,Şirketimizin Amerika doğal soda yatırımı ile ilgili olarak;
Soda Sanayii A.Ş.'nin %100 iştirak ettiği Sisecam Chemicals USA Inc. şirketinin Amerika'daki kuruluşu ve bu şirketin de Pacific Soda LLC.'ye olan %50 oranında iştirakine ilişkin tüm işlemler tamamlanmıştır
En azindan Ciner Cineri sokmamis :) Pacific Soda LLC imis ismi.
Yeni arkadaşlar/ortaklar için yatırımı özetle hatırlatır:
AK YATIRIM
'' Soda Sanayii ’nin 100 iştirak ettiği Sisecam Chemicals USA Inc şirketinin Amerika'daki kuruluşu ve bu şirketin de Pacific Soda LLC
..'ye olan 50 oranında iştirakine ilişkin tüm işlemlerin tamamlandığı açıklandı Hatırlanacağı gibi Soda Sanayi, Ciner Grubu şirketlerinden
Imperial Natural Resources Trona Mining ile ABD'nin Wyoming eyaletinde yıllık 2.5 milyon ton doğal soda ve 200 bin ton sodyum bikarbonat yatırımı yapma konusunda ortaklık anlaşması yapmıştı Tarafların eşit hisseye sahip olacakları 2 milyar dolarlık yatırımın 5 yıl sürmesi ve üretim tesisinin 2024 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor Soda
Sanayi yatırımın 80 'inin kredi, 20 'sinin ise özkaynaklardan karşılanmasının öngörüldüğünü ifade etti Şirket bu yatırımın faaliyete geçmesiyle beraber şirketin konsolide ciro ve FAVÖK marjına olumlu katkı yapması beklediklerini de ifade etti Soda Sanayi’nin mevcut durumda yaklaşık 2 4 milyon ton’luk sentetik soda külü üretim kapasitesi bulunmaktadır Yatırımı Soda Sanayi’nin uzun vadeli büyüme potansiyeli açısından olumlu karşılıyoruz.''
Yüzü toprağa bakıyor bunun...
Çakayım da keyfi yerine gelsin... Kaç zamandır bir bundan anlıyor.
90-94 bölgesini geçecek mi yoksa ikili tepe mi sizce?
Bence ikili tepeden ziyade platin* meme yaptı. gideceği yok onarılmadan.
*platin: tepkimeli motorlarda belirli zaman araliklariyla kasilarak bujiye akim gitmesini saglayan bir nevi bobin mekanizmasi.
yok bir numara hala. 89 a takıldı kaldı. direnç 91 de olmasına rağmen.... pasta ne durumda?
Kağıdı 50 günlük ortalama üstünde kapatmıyorlar.5,86 şu an ki değer.
2 günlük üstünde kapanış gerekli. Direnç yaptılar kuvvetli.
https://i.resimyukle.xyz/TOCSVM.jpg
Bu Ing 7.20lerden almisti, 2 gundur satiyor. Birsey olmayacak diye herkes dokuluyor.
http://share.matriksdata.com/Images/...1833105911.png
dolar düşüyor soda yarın dip yapabilir.
in cin top oynuyor. iyi algı yapıyorlar. her yerde dillenen hisse artık popularitesini kaybediyor. sessizlik her zaman iyidir...
Merhaba Nasuh hocam, umarım iyisindir.
bak yine anılarım canlandı 1994 yılında iş hayatına tofaş servisinde başladım, 131 tipi içtem eksantrikli motorlar dediğin gibi mekanizma ile ateşleme sırası dağıtırdı, çok değiştirdim 131 Şahinlerin buji platin, çıraktım ama yinede kalfa gibi çalışırdım :)
Allah sana hayırlar versin Selamlar..
aha oralet geldi
Dunya hem.kendi etrafinda hem de gunesin etrafinda döne döne ayni yere geldi, 4 mevsim, 12 ay, 365 gün 6 saat gecti, kimler geldi kimler gecti ama Soda'nin fiyati gecen yilla aynı.
Boyle de istikrar âbidesi, özü sözü bir, gönüllerin efendisi, dosta korku düşmana güven veren hissesi. Galaksinin yildizi, Jüpiterin baldızı, Miss Finland 2020'nin favorisi, Gelinim Mutfakta'nın birincisi, MastırŞef'in en iyi menemen yapan aşçısı, evladiyelik, hediyelik antik tarihi eser hisse.
@Mustafa68 bu sürede 8 yangin söndürdü ama Soda'daki yangin dinmedi. Söndür ateşini.
Arkadaşlar buralardan alınır mı?
Pek bilgim yok kağıtla ilgili.
Baya da zarardayım başka kağıtlardan dolayı.
Buralardan alınır mı?
temhay mubarek, kizdin mi HA siyaseti yaptik diye? Hic yazmiyorsun.