Bu arada Piyasa Yapıcı Bizim Menkul yukarından satıp aşağıdan alıyor ya aradaki fark bilançoya artı olarak yansıyor mudur? :)
Printable View
Bu arada Piyasa Yapıcı Bizim Menkul yukarından satıp aşağıdan alıyor ya aradaki fark bilançoya artı olarak yansıyor mudur? :)
Gökhan 1280 ben ky yim gömlekçi degil... birde tabirim bu tür aşırı oynayan ve sürekli satış baskısı altında olan hisseler için kullanılan genel bir terimdir... Hissenin çıkmasını tabiki istiyorum kimseye sattırmayada çalışmıyorum fakat sinir bozucu hareketlerine karşı psikolojik tepkimi veriyorum selamlar
Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada sayın yavtav a şirket ile ilgili verdiği bilgiler vede gösterdiği sabır ve motivasyondan ötürü tebriklerimi sunarım umarım bu bilgiler ışığında kagıt hedeflere giderde insanlar biraz moral kazanır
Pardon yavtan olacaktı
Sabır etmek gerek sermaye 66 milyon 25 milyon var geçmiş yıllar zararı çıkınca kalan 1 e 1 veya 1 e 2 sermaye artırımı durumu var ocağa kadar sabreden b yi görür aksilik olmazsa eğer bizim halka açıklığı daha da arttırır sa o zaman a bile olabilir sermaye artırımı da cabası ytd
Eyvallah
birileri habire sihirli rakamlar döşüyor 3,1,3,1,31 gıdıyor :kmk: ne dıyor acaba
Spek kullandığı aracı kurumlardan sürekli doldur boşalt yapıyor. Araya küçük yatırımcı girerse tokatlıyor.
Ek 7954
işlem hacmi inanılmaz düştü 195 üzeri durduğu müddetçe yön yukarı diyebiliriz.ytd.
tahtaya bu karaktersizleri tokatlayacak birisi gelmiyorki
değneksiz köyde istedikleri gibi dolaşıyorlar
yokmu şöyle galip aga gibi bir babayigit şu spegi madara edecek
Martıdan azda olsa kazandım..1.94 den destek attım ancak yukarıdaki grafiğe göre sanki bize 1.8x li rakamları gösterecek spek..
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademeli alacagim bu sefer ..1.8x den ikinci alış yapacağım...dönerse yukarı 3. alış...spekcim
Tahtanın gerçek sahibi yakında gelir...diğer kağıtlarıyla meşgul gibi..bu seviyelerden biriktirmeye devam...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b03a340e39.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fdd8e9e5b5.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e2d048805a.jpg
2.05 üstüne atabilirse yolu açılır gibi..ytd değildir...
Hacim ve hareket alanı daraldı..
Şirketin projeleri bitti ve hepsi satışta buralardan gelecek nakit değerlemelerle beraber 110-130 milyon civarı bir nakit potansiyeli var bunun dışında şirket halka açıklığı artırmaya çalışıyor büyük projeler için önce b sonra a grubu olmak için gerekenler yapılacaktır bunun için sermaye artırımı yapılmasını bekliyorum fiyat halka açıklık ve sermaye artırımları ile güzel beklentiler devam ediyor ben 2,5 civarı çıktığım kısmı yerine koyuyorum hergun cüzzi miktarda yeni hedefim 3,5 vadem 12 aylık bilanço ytd
bu hisse endeks terso olmaya başlayınca kimbilir nerelere geleceğini kestirmek zor değil. bu endekste bile 3-5 kat artan kağıtlara rağmen buralarda sürünmesinden, potansiyele sahip olmadığı belli oluyor. bunun yerine endekse rağmen prim yapmamış bir sürü senet var onlara yelken açmak en doğrusu, gideri başladığı yerler 1.2x-1.3x lar gibi duruyor. ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
2 ay önce 2,18 den vermiş idim,para kazanmış idim ordan 2,60 lara gitti.110,000 endekste şu anki fiyatlar bana uygun geldl.1,94 ile giriş yaptım.herkese bol kazançlar..
2.05 dedi...geri geldi..
3 gundur hisse gidecek gibi olunca ,1,95-96 kademelerine 50-60 bin lot yazip baski yapan bi isbilmez vardi,lotu erimeye baslayinca ne yapacagini sasirdi:kahkah::kahkah::kahkah:
kısa metrajlı film yine oynandı gelenlere çaktılar malı yazık ....
sanırım yukarı kademelere kendi mallarını yazıp alıyorlar alt kademeye gelenlere veriyorlar...yukarı dogru sürüp müşteri çekiyorlar gibi ytd
ENDEKSE sert satış gelmezse ve haftayı 2,07 üzeri kapatırsa tekrar 2,60 denemesi gelebilir.
ondan sonrasını spekçükler bilir.
ytd.
bu sefer oldu galiba inş.
ytd
2.07 üstümü oldu ne oldu
2,07 üstü olduğundan değil hisseyi ısrarla bu seviyede tutmalarından.
twitterda pazarlama yapan gruplar var, onların gücü 5-10 kademe ama ben hissenin speğinin start verdiğini düşünüyorum
inşallah yanılmam
İNŞALLAH dedigin gibi olur
bazı hisseler insana yarıyor 1,94 den sabah aldım,2,10 dan verdim.Hisse ucuz ama piyasa güven vermiyor,herkese bol kazançlar.
2.03 maliyetle girdim. Teknik olarak güzel duruyor. Halka açıklık oranı düşük mal toplucainsallah çıkışına şahit oluruz...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Yarın 2.16 konuşabiliriz. Ytd
Horizonun önünden geçtim büyük bir gayrimenkul firması ofis açmış ve satışları onlar yapıyor galiba hayırlısı olsun nakitler kasaya gitsin ve sermaye artırımı bedelsiz ve bedelli gelsin arsamız satılsın(kilyosta ki) ve hisse başına düşen değerimizi o zaman görelim bütün bu gelişmeler olursa hedefimiz 5-8 tl arası vade max 1 yıl 3-4 aylık hedefim 3,5 tl
Ytd
arkadaş 2 gün yüzümüzü güldürmüyorsun
muhtemelen spk dün yukarı yazılıp kendininkileri alarak yukarı kaçacak etkisi yapıp millete dağıttı malı yine yeni yeniden. yükselişe başladığı yer olan 1.2x-1.3x lara kademeli gidecek gibi duruyor ne yaparsa yapsın gibi duruyor. ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
1.95 lere tekrar yolculuk başlıyor galiba
zaten al sat kagıdı bu sanırım ...yatırım kagıdı hareketlerini aylardır görmedim
Arkadaş stok ne kadar biliyor musunn 110 milyon dan fazla nakit potansiyeli var ayrıca halka açıklık artıyor sermaye artırımı gerek yeni projeler için sen kulağına fısıldayanlara söyle yutmuyoruz bekliyoruz herşey güzel olacak sermayenin 2 kat o nakit 25 milyon civarı kar geçmiş yıllar karı çıkınca ee o zaman ytd