Beyler iki üç kademe hesabı da yapmayın artık. 😊
Printable View
Beyler iki üç kademe hesabı da yapmayın artık. 😊
3 ün beşin lafı olmaz :halay::halay::halay:
Sabrın sonu selamet
teşekkürler başak hnm yarın tavan falan istemiyorum 1.81.9 arası işlem yapsın tavan sonra inşallah:))
Pasta paylaşabilecek yokmu
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,73 acıldı super bir acılısss
1,65
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yağmur gibi Veriyor ne oldu bir anda
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hala milleti dökme yemi calısıyorlar toparladı baya bugün 1,7** uzerine atar gibi.
salıya kadar sanırım bi şey olmayacak gibi yarın belki aşağıları test ederiz belki 55 60 arası maximum kısmet ytd
baya kişi dökülmüş anlaşılan yine eskiler kaldı galiba
yeni patron ben 10 kuruş temettü isterim ama kırma bizi cnm
2 ay içinde tebliğe göre hisse geri alım kararı yapacak ortaklardan
Patron bı ortaya çıksa iki kelam etse belki fikir ediniriz gidisatla ilgili
çağrı işi formalite ister 1 olsun ister 1,5..kim verecek hisse o fiyattan :) prosedör gercekleşsin dostlar muhabbette görsün.. sonra bakalım ne olacak
Bence de 1.00-1.20 arası fiyatlar makul,
hep alanı konusuyorsunuz satan niye 1.21'den sattı diye düşünün bakalım, çünkü ederi bu kadar.
kimseyi etkilemek niyetinde degilim, hissede olanlara bol kazançlar dilerim.
sonuçta hisse bu 2.00 tl'ye de gider 1.00 tl'ye de iner,
herkes kararını kendi vermelidir..
yatırım tavsiyesi değildir..
sizler burada yokken bizler vardık o yüzden fazla konuşmayalım isteyen alır isteyen satar herkesin kendi aklı var ama patron 1.56 dan aldı 1.21 den satılanlar b grubu olanlar zaten bıraktım herşeyi fiyatı sadece bilanço ederi bile 2 tl kısa da nolur bilinmez sadece 6 aylığı çok merak ediyorum bakalım kar artacak mı
gördüm ama tabi haklısınız nedenlerde emin olmak için bilançoyu görmek istiyorum o dediğiniz fiyat olur mu bilemem ama kısa da zor gibi zaten bu fiytalarda kalsa b ye gecer sanırım tabi iyice hespalamak lazım mart nisan mayıs ayları ortalam fiyatı 1.70 olması lazım dolaşımdaki lotlara göre diye biliyorum ben eski derken ocaktan beri bu kağıttayım al sat sat al da yaptım bekliyorum maliyet 1.20 olduğu için rahatım artık kısmet ytd
aldığımda satış haberi falan yoktu bilançoya göre aldım sonra haberler geldi şu anda tamamen bilançoya odaklandım patron satmış mı almış mı ilgilenmiyorum
1.20 leri bekleyenler boşuna beklemesin kendilerine başka kapı arasınlar.
sn orbus gitmiş herhalde bi gelseydi bi iki laf etseydi :)
hadi kır artık şu 70 ya bugun değilse ne zaman mal spek ytd
Tesvik paxartesi açıklanıyor hadi megap.. sende kapsamdasın kasma artık
kim zıplattı bir anda bunu pasta paylaşabilecek varmıı??
1.55-1.7 arası dalgalanıp gereğini yapması gerek diye düşünüyorm