Ben bir kısmını verdim trade yapmak için,alış kademeleri çok dolu,böyle durumlarda şüpheci olmuşumdur hep.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ben bir kısmını verdim trade yapmak için,alış kademeleri çok dolu,böyle durumlarda şüpheci olmuşumdur hep.
Arkadaşım amaçları zaten rahatsız etmek ,bunun için görevlendirilenler var...
bunları çok iyi takip etmek lazım...piyasayı derin etkileyecek konjonktürel bir durum yaşamazsak yine son çeyrekte veriler güzelleşecek bunlar şimdiden satın alınıyor..buranın müdavimi arkadaşlarda umutsuzluğa kapılıyorlar ona üzülüyorum.
herkese hayırlı kazançlar.
Haftayı 8,50 ile kapattık. Nosfecargi sözüm sana
az kaldı sabredin hafta sonuna 40 bin.
Devre kesti.- 9
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu ya
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-9 gerçekmi
7.78 den işlem görürken 9bin lotla 7.23 gördük.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mikser belli oldu..
Ben değilim sn Turquaz beni kastettiysenizSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acaba cuma günkü 8 üzeri alanları korkutmak icin -9 planlanmış olabilirmi.eger öyle ise bu aralar yukarı bir hareket başlayacak anlamına gelmezmi.sadece merak ediyorum.kimseye al sat demiyorum sesli düşünüyorum
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi hayırlısı 7,29 maliyet 11350 adet ile aranızdayım tekrardan.
Lanet olsun adamım! Yine mi?
Yükselmedi bu kağıt.
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalan soyleme 7.28 ile 7.45 arasında hic islem olmamış. Ayip gunah diyecem ama belliki çokta umrunda degil.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gene abd yaptırım muhabbeti başladı piyasanın tadı yok artık, yoldukları yetmedi iliğimizi somuracaklar ellaam
Hisse ile ilgili bir tane paylaşımınız yok , hep birbirinize laf ediyorsunuz .. Buna bir son verin .. Hisse dışı paylaşım yapıldığında yönetime bildir ile bize bildirin ..
acıttı mı cicim
medwig hoşafçı sensin değil mi
kağıtla ilgili bilgiler on numara ondan bahsetmeye gerek yok.on numara kağıttan sadece kendi ekmek yemek isteyen şerefi eksik şahısa yazdık.bu seni niye rahatsız etsin.aksine memnun olman lazım birileri bir şey biliyor diye değil mi nokta
bu show benim için galiba hah hah hah.......
Teknik duruşu hoşuma gidiyor,geri alım ve desteğe devam [emoji1]
Tabii herkesin bakışı farklıdır,ben güzel bir yıl sonu bilançosuna göre pozisyon alıyorum,tabii bu arada imkan verirse al sat ile maliyet düşürmeye devam ederim.
Yatırım tavsiyesi değildir
Geri alımım sona erdi,hayırlısı artık [emoji1]
Yatırım tavsiyesi değildir
orta vadeliler satta..
uzun vadeliler al pozisyonunu sürdürüyor ama
oda boyun bükmek üzere
günlüklerde yukarı tepkiler gelsede kısa orta vadede bir süre daha bekletecek gibi..
6.68 uzun vadede önemli desdektir..
kırılmaması gerekir..
tabi bence.
http://flashresim.com/upload/MTVkZjc4Y2U2NGU1ZGY.png
saatlik..
böyle bir sıkışma var gibi..alttarafı kırsada en azından 7.54'e kadar beklemek lazım..
7.54 kırılımı fiyatı dahada aşşağı çekebilir..
tabi bence.
http://flashresim.com/upload/MTVkZjg4YjE2OTdkNjA.png
satlik..
7.54 şimdilik tuttu görünüyor..
ama buradan bir tepki vermesini bekliyorum
sadece tepki..
şimdilik tabi..
o cocuklari hisseye israrla baski uygulayip asagi veriyorlar .. 7.50 den alip 7.44 e kadar basan benim .. 100 tl zarar .. yarin yine aynisini yapacam kademeler cok sig 200 lotla 3 kademe dusuyor grafiginizi bozana kadar dewam.. aq cocuklari derdiniz ne.. satacan madem bas basabildigin kadar ne iskence cetiriyorsun millete
:))))))) guldum
Geç bunlarııııı [emoji1]
endeksle hareket etmemiş 9 aylık kötü bilançodan sonra basmışlar kağida sanırım 10 lu fiyatları hakediyor karı güzel sektör de öyle takibe almakta fayda var YTD
:whistling::whistling:
https://i.hizliresim.com/9Y0dL5.png
https://www.kap.org.tr/Bildirim/805937
Geçen bilançodaki sorunu açıklamışlar. (Ufak tefek başka sorunlar da var çok önemli değil.)
Kişisel düşüncem, şirketin muhasebe kısmı zayıf sanırım ya da tecrübesizler.
Önemli değil, fiili durumda ve işleyişte herhangi bir sorun yok bence, şirket iyi kendi kriterlerime göre, bu nedenle taşımaya devam ediyorum.
2020 yılında da endeks üstü getiri bekliyorum.
Yeni yatırım, büyüme ve karlılığın artması da beklentilerim içinde..
Herkese hayırlı kazançlar, mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim.
Ülkemiz ve ekonomimiz adına daha iyi bir yıl geçiririz umarım..
Günaydın arkadaşlar ,hayırlı seneler hayırlı kazançlar herkese,
kap açıklamasını defalarca okudum,kendi adıma sehven kelimesini aradım :) bulamadım...
yani bilerek yapılan bir işlemi çok dikkat çektiği için düzeltme veya açıklama ihtiyacı duyduk anlamı çıkardım..
bedelsizi bile öyle planladılar ki tadını çıkaramadı kimse...
velhasıl yabancı sermayeli bir firma bile denetime tabi olmayan dönemde kafa karıştırmayı göze alabiliyor....
yani herkes malının başında sahip çıkıyor...
biz de yan tahtalardan asıl tahtamıza döndük bekliyoruz...
ne yaparlarsa yapsınlar firmanın ederini saklayamayacaklar...
bekleyelim... görelim...
Gelir tablosunda en fahiş farklılık olan Genel Üretim Giderlerindeki artıştan hiç bahsedilmemiş. Kaldı ki yaptıkları açıklama da kamuoyunun anlayacağı dilden bir açıklama değil. Dediğiniz gibi muhasebe kayıtlarında bilerek bazı değişiklikler yapmışlar ve bunu yatırımcıların anlamasını istemiyorlar.
Sessizde topluyor vatandaş işi biraz uzun sürecek sanki.
http://flashresim.com/upload/MTVlMGUyOGFhMzA5ZmM.png
saatlik..
eski grafikleri aramakla zaman harcayamayacağım..
sonuç şu..
kısada oluşan yükselen tirendi korudukca sorun yok..
göstergesi alım noktasına yaklaştığını gösteriyor..
tirende kadar salınım normaldir..
tabi bence..
http://flashresim.com/upload/MTVlMGUyOWRkMzRjMzg.png
günlük..
göstergesi tam yerinden yukarı dönmüş..
umarım devam eder..