Siz hisseyle nikah mı kıydınız? Piyasada bunun kadar düşmüş 100 lerce hisse var. Neden hala bekliyorsunuz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Garibanın üç lirasına göz diken haydutlara yem olmasınlar diye fikrimi beyan ettim sana tavsiyem sazan gibi alıntı yaparak oltaya takılma...
Özellikle yüksek maliyetli arkadaşlar malınızı zararına satıpta bu kan emicileri zengin etmeyin.Satmadığın sürece sanal zarardasın YTD.
üst kademelere kendi malını satışa koy kademeleri bir bir kaldır ağırlıklı 80-90 k mal al sonrada tahtaya aşağı kademelrde alış giren yatırımcıya malı kitle benim tahtada gördüğüm bu burayı okuyanlar benim dediklerime istinaden alış ve satış yapmasınlar üzlülürler ben gördüğümü paylaştım yanılabilirimde inşaAllah yanılan ben olurum.....
Biyometri pazarı çok büyük bir pazar ve potansiyeli de çok yüksek, elbet papilon da payını alacaktır diye düşünüyorum, genç ve dinamik çünkü.
https://twitter.com/PapilonSavunma/s...904605190?s=20
Yatırım tavsiyesi değildir, düşüncelerimdir...
Dün KAP'ta yayımlanan HALKA ARZ FİYATININ BELİRLENMESİNDE ESAS ALINAN VARSAYIMLARA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME RAPORU'ndan;
"İlgili dönemde özellikle yurt dışında takip edilen projelerin hız kazandığı, ancak söz konusu projeler doğası gereği olumlu veya olumsuz sonuçlanmasının uzun süre aldığı bilinmektedir. Yurt dışında takip edilen projelerin sayısının artması sonraki dönemlere dair umut vermekle birlikte 2021 yılı hasılatına katkısı yakından takip edilecektir.".
İlginç bir şekilde yarını yokmuş gibi düşmeye devam ediyor, düşerken endekse ayak uydururken çıkarken gönülsüz çıkıyor, gelen giden haber de yok , geçenler de papil in dis kısmında hindileri fotolarini cekmislerdi acaba sektör değişti de bilgilendirme kapımı atmadilar [emoji19]
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço nasıl acaba
Geçen hafta güzel çıkış haberi olabilecek hareket oldu
Ytd
Aynı işi yapan miatek te herkes kuyruk olmuş ama bunun yüzüne bakan yok:) piyasa algısı işte
Şirketin iş geliştirmeleri, ar-ge leri iyi ancak satış yok. Böyle olunca da faaliyet karına yansımıyor hisse fiyatı pahalı kalıyor. Bekleneni veremedi bu sene maalesef…
hmm düzeliyor gibi ama haber yok mu?
Çoğu haberi ve ifadeyi yabancı olduğum için çeviriyorum, bu yüzden belki bir şeyi yanlış anlıyorum, biri neden geri döndüğünü tahmin edebilir mi?
Sadece küçük bir miktarım var, bu yüzden artı tarafta geri dönmeyi bekliyorum ama zararla alıp satmaya karar veremiyorum.
Bu bir yatırım tavsiyesi değildir ve tavsiye aramıyorum ama diğer fikir ve düşünceler net bir haber olmadığında (anladığım kadarıyla) yardımcı olabilir.
boşluğu almaya giderse yandık
https://www.aa.com.tr/tr/bilim-tekno...tildi/2568195#
Ytd
2 hafta sonra görüşmek üzere..16.27 önemli
1. Çeyrek finansallarında da kayda değer bir gelişme olmadı. Halka arz olduğundan beri halka arzdan gelen paranın işletilmesi sayesinde kar ediyor. Yine faaaliyet karı yok.
Doğudan yaşanan mülteci akınları sebebiyle artık militer olmayan güvenlik konuları, criminal durumlar da dünya için önemli bir konu oldu.
Pandemi sebebiyle iş geliştirmelerin yavaş olduğu bahane edildi hep. Bundan sonra bahaneleri kalmadı. 2022 yılsonu finansalları benim için son bekleme anı olur. Bekleneni vermezse Sonrasında vedalaşırız sanırım. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün hisse geri alımı açıklandı. Özetle maksimum 2.000.000 lot ve her halükarda 30.000.000 TL üst sınır açıklandı.
Hisse fiyatının şirket faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmaması gerekçe gösterilmiş.
Kötü tarafı
Aslına bakarsanız kabaca 4 pd/dd ve 20 fk ile piyasa gereken tevecvühü göstermiş ama dönemlere ve yıllara karlılık düşük olduğundan rasyolar bozuk.
İyi tarafı:
Geleceğe dönük faaliyet performansında iyileşme bekleniyor olmalı ki böyle bir karar alınmış.
Yatırım tavsiyesi değildir.
26.07.2022 iyibarıyla hissede yatırımım kalmamıştır.
eger yeni bir düzeltme dalgası gelecekse 14.72 altına inmemesinde yarar var.. halen malsız culsuz izliyorum.. elimde beyaz mendil..:kahkah:
bir haber gerekli. bir yerlere satış szöleşmesi. yüklü bir miktar. uluslararası olursa daha juicy olur. yoksa şimdilik kur korumalıdan para kazanan bir firma görüntüsü veriyor.
bugün yaklaşık yarım milyon usd lık bir sipariş aldığı bilgisi kap a düştü
cumhurbaşkanı erdoğan: "kuracağımız kameralar ve yüz tanıma sistemleri ile suçluları sokağa çıkamaz hale getireceğiz."
papil kaparsa siparişi uçarız....
tekkeyi bekleyen çorbayı içer.... bugün 19,50 .... devamı gelir mi ?..
kimse yokmu 6 aydır yazmamış kimse
Dolar bazlı halka arz fiyatına düşmüş. Gerçi normal, halka arzdan bu yana faaliyet karı açıkladığını pek görmedim.
Biraz daha dursun gözümün önünde… Müsait zaman geleceğim buna
Toplamaya başladık. bugunkü tavan bozmayı alım fırsatı olarak görüyorum. 29.72 fiyat ziyaretçi sıfır. takip eden 1 kişi :plc:
senin bu hareketleri biz FORTE de gördük aslan parçası. daha fazla oyalanma hadi.. bu fiyatlara savunma sanayi, yazılım şirketi mi kaldı?:ok:
çok oyalama papil :28: senin zamanın geldi de geçiyor.
Bu hareketleri Birleşim Mühendislikte de gördük. fazla üzme yatırımcını hadi Aslanım:wave:
Aldık bir miktar bakalım.
6 Aylık bilanço gelince belki niraz daha alırız
bu fiyatlara savunma sanayi yok dedik :plc:
daha yolun var papilim. ky.kardeşlerim malınıza sahip çıkın. :yahoo:
34 liraya savunma sanayi mi kaldı patron..daha yolun uzun dinlenmek yok şu sıra :evil: 26 milyon lot, kasada para, 98 milyon dönem karı, %1975 favök artışı ile buralarda duramazsın :plc: eğer durdurursan huni tak gezzzzzzzzzzz:halay:
hala özelden mesaj atanlar var...adel aldık ne yapalım diye? 380 lira söyledik. geldiğmiz nokta 620..TETMT söyledik 440 lira 1300 geçti.BRLSM 14 liradan aldık 20 den erken çıkmışız:vk: forte sağolsun ordaki kaybı fazlasıyla yerine koydu..:yahoo: ama asıl pasta ve büyüme burda olacak benim için. zaten maliyet 30 ... yolun başındayız:rtfm: ahada yazıyorum bakalım tahtacı nereye götürecek bizleri:ok: belki aya belki yerin yedi kat dibine :yahoo:
güvenimiz tam yola devam :halay:
Selam Dostlarım tekrardan. dükkanı erken kapattık:bravo: tahtacı da anladı mal kaybedeceğini.. buralar bu kağıt için çok ucuz. defalarca söyledik.:rtfm: hala ucuz :rules: yola devam :plc:
6 Aylık bilanço gelince de aldık biraz.
Finansal dip notlarda 149 Milyon liralık hisse senedi görünüyor. 12 Aylık bilançoda 50 milyon değerinde imiş. Yatırım ilişkilerine mail atıp sordum; bu hisse senetleri hangi şirkete ait diye. Şirket sırrı olduğu için söyleyemeyiz diye cevap verdiler..Halka açık şirkette Sır olan şirket hisse senedi mi olurmuş?
PAPİL AYLIK TAKAS DEĞİŞİMİ.
AÇIKÇA TOPLANMA GÖRÜLÜYOR
https://i.hizliresim.com/2kks6yy.PNG
Merhaba
Bilançoda hasılat 20 milyon kâr 90 küsür milyon diyor birinci resimde.Borç da 200 milyon gibi görünüyor.
Kârın sebebi elindeki senetler mi?
Bir de 3 aydır iş haberi yok
İkinci resimde yerleri var,kötü bir ev gibi
Son resim matriks finansal tablo analizi
Orda borç yok ,elinde nakiti fazla görülüyor
Yani tuhaf bir şirket
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bb06fc0f36.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...92e8bc5e5e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cfd5d5fced.jpg
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet haklısınız.
Fintables yetkililerine konuyu mesajla sordum. Kısa ve uzun vadeli borçlar toplamı, Toplam yükümlülükler 33.2 milyon iken nasıl 204 milyon net borcu olabiliyor diye