2018 deki hareketlerine benziyor, yine aynısını yaparsa tavan serileri yakındır
Printable View
[QUOTE=Serdar yildiz;4137169]Sayın albul GM ler için yıl sonu bilançosu iyi gelmesi lazım zaten, faiz düştü emlak hareketi oldu. Bizim bu ihlas hala 1,90lara asıl hareketini yapmadı. Çok gecikti. Bu dönemde en iyi bilanço gelebilir. Ytd[/QUt
Bakalım bugün neler olacak dünya borsaları fena değil,olumsuz bir durum söz konusu değil.(Suriye hariç)Rabbim ordumuzu ve milletimizi muhafaza eylesin.Ama size katılıyorum bende bilançoyu yüksek bekleyenlerdenim..Hayırlısı ytd
Endex güne eksi başlayınca ve toparlayinca ihlgm iki katı çıkıyor, ben bugünden umutluyum.sabirla baklemek lazim
Vergi dairesine sanırım bu cuma veya pazartesi beyan verecek , bugun veya yarın 1,40 Lara doğru bir hareket çekecektir.bilancoda 10 Mart en son galiba
EN BASİTİ BU
http://bigpara.hurriyet.com.tr/borsa/canli-borsa/
Hissede ky dan mal koparmak ve yatırımcıyı bıktırmak için hertürlü pislik dönüyor.bir haftadır 100 milyonun altında işlem yok ama hareket hep aynı.çünkü zurnayı kendileri çalıp kendileri dinliyor..Hep söylüyorum böyle hisselerde çok baskı büyük hareketin sinyalidir.kesinlike ytd .
Bu nasıl tahmin bu nasıl öngörü tahtayı sen mi yapıyorsun açıkça söylede bizde bilelim hee teknik temel çalışma dersen bu hissedemi derim ısrar edersen sana yazık oluyor bu teknık temel bilgi ile bu i.ne nin kağıdında harcanıyorsun demek. bunun anasına (holding) da teknik çalıştırda bu pi.leri giderken o da gitsin.
hala dönmemiş olan kağıdı da döndürdün artık :bravo::bravo::bravo: zamanı başka diyecek bişey yok.
Güzel günler yakındır sanırım bugün ki kapanışı 1.38 yada 1.40 olmalı
Bugun 1.40 ustune atıp kalırsa gayet iyi olur önü açılır ytd
1,38 den ve 37 den elimdeki lotumun yarısı ni sattım. Kalan yarısını da 1,45 üzeri gibi satmayı düşünüyorum.hayirlisi bakalım.satma sebebim suriye.suriye meselesi olmasa bu hissede 2 lira gör meden asla tek lot satmazdim.tekrar düşerse ki umarım düşmez çıkar, alım a başlayacağım yer 1,30 altıdır.cikarsa kalanı satarım düşerse sattigimi alırım. Ytd.Allah hepinizin gönlüne göre versin
1.40 da set 3.100 m lot seans sonu bir atak yaparsa kırarız zincirleri...
İhlasın yıldızı iyi yol aldı ve kanal beklentileri falan devam ettikce yol almaya devam
Borsaya kaç şirket soktular? O zaman şirkelerin varlıklarının toplam değeri ne idi ve sonra buna ek olarak kaç yüz milyon lot hisse ihrac ettiler ve toplamda şirketlerin kasasına kaç milyon dolar girmişti? Sonrasında niye şirketker hep uzun yıllar zarar ziyan etmiş ve şimdi şirketlerin varlıklarının değeri nedir?
Borsaya soktukları o kadar çok sayıda şirkette ne oldu? Ayrıca bu şirketleri borsaya kota ettikten sonra kendilerine ait kaç milyon lotu kaçtan satıp kendi ceplerine kaç milyon dolar girmişti?
Yurdum borsadının halleri ve şirkette olup bitten hersey bu soruların cevaplarında sanırım. Ve ortada çok önemli bir anormsllik varsa, her durumda bunlara hep ‘yola devam’ denmesinin nedeni nedir acaba?
Sevgili spek Pazartesi mesaisine ayakları gitmeyen bayanlar gibisin
kurthan
Bugün 1,41 geçmeyi tekrar deneyecek diye umuyorum. Bakalım napicak. Aşağısı kritik nokta 1,35 . Altına da vereceğini sanmıyorum.
Bilanço gelmiş 6 ml kar açıklamış
kurthan
Vergi dairesine sunulan kar
6.686.000 Lira
Aklım almıyor,bu kadar hacim ile nasıl hisseyi iki kademede hareket ettiriyor.Çok açık kendi islemleri bunlar ama hesap soran sorgulayan yok.2019 bilancosuna bak 6 milyon 686 bin vaybe.İyi bari zarar açıklamadı..
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu na göre yarın 1,37 den 1,33 e kadar kademeli alım girdim.belkide yarın 1,37 altına hiç vermeden 1,40 üzerine atacak , büyük ihtimallede öyle yapacak gibi.artik hissede baskıda azaldı böylelikle daha çok hareketli olur ytd.
hisse pimi çekilmiş bombaya döndü.