Buna ancak kadir inanır [emoji1]
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Buna ancak kadir inanır [emoji1]
Millette sanki bir matem havası oluşmuş sanki eskisi gibi buralar pek şenlik değil umarım sağlığınızla ilgili bir sorun yoktur ..Siren'm bilem sanki hayata küsmüş gibi tavır ve davranış içinde ne oldu uşağum ne oldi size:oleyo: catur gitti diyemi üzülüyorsunuz biz ne cuturlar gördük biri gider diğeri gelir alışık olduğumuz gibi..Hayırlı akşamlar..:hi:
Muco efendi hep aletle oynuyorsun bırak şu aleti elindende holding ile ilgilen biraz. Çoktan beri tavan mavanda görmüyoruz, bi tavan şık olur gayri kırma bizi çatır çutur tavana kitle şunu.
Asya borsalari kirmizi seyirli bakalim bizim endex ne yapacak.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +789, ortalama tahmin ise +726 oldu.
Foreks'in 35 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +1.897 puan olurken, en düşük beklenti -250 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 35 analistin 32'si pozitif, 3'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(25/02/2020 - 09:24:32)
2500 tllik hacimle gazte 29 kurus artida mynete gore...gulsek mi aglsak mi? Ytd..
Borsa niye bu kadar dalgali..birileri iyi kazaniyo galiba..ytd
Bizim hacim yerlerde sürünüyor yine
var bir karın ağrısı ama bakalım ne doğuracak hayırlısı.
GAYET iyi gidiyor anlaşılan bist dibini bulmuş gibi görünüyor
Bu ortamda ihlas yükselmeye çalışıyor büyük basari
aga bu kağıdın gitmesi için senin kıyasıya eleştirmen yerde yere vurman lazım olumlu yazınca terse salıyor demedi deme:whistling::oleyo::vk:
Sayın kabile,sizlerden (Holding hissesi) gelecğimize ışık tutacak tavsiye niteliğinde bir yorum almak isterdim tabii ki sakıncası yoksa..Teşekkür ederim..
Ulan şerefsız al sat yapayım dedım kaptı gıttı lotlarımın buyuk bolumunu [emoji2]
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen ortak malı buldu yukarı zıpladı neyse az bıraz kaldı oyunun sonunu gormelık
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çatur çutur alıyorlarlar milleti Korkut sonra ver çoşkuyu yatacak yeriniz yok şu mübarek üç aylara girdiğimiz günlerde
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerdesin catır hala piyasaya çıkmadın, şaşırttın bizi.
Bu hisseyi tera uçuracak bugün 84-85 alıp 86 altıya pek asılmadılar yarın inşallah mumu hala bekliyorum ilgililere duyurulur[emoji3]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Arkadaşı,kelin ilacı olsa kendi başına sürer diye güzel bir söz var o yüzden yardımcı olamayacağım ama pirimiz üstadımız caturcutur'a danışsanız diyorum :oleyo: belki o yaranıza merhem olup bir çıkar yol gösterir..Bizim beklemekten sabretmekten gayri bir düşüncemiz fikrimiz tutar dalımızda yoktur..Dilerim herşey gönlüzce olur..Hayırlısı olur inşha Allah..Sevinenlerden olmamız dileğiyle..LEGEND,umarım bahsettiğiniz mum biryerlerimizi tütsülemez herzaman olduğu gibi..:kahkah:
Teknik sinyaller oldukça iyi
Kagitta olmak degil de disarida beklemek en zoru. Kendimden biliyorum:evil: neyse bakalim belki cikar da gercek yatirimcilarin yuzu guler, bu ihlas bende bir tutku olmasindan mutevellit, hic ilgim azalmiyor hissedeymiscesine takibe devam ediyorum.:oleyo:
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne satıcılı başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini -427, ortalama tahmin ise -434 oldu.
Foreks'in 39 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +850 puan olurken, en düşük beklenti -2660 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 39 analistin 12'si pozitif, 27'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dünü 424,68 puan düşüşle 114.364,53 puandan
tamamlamıştı.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(26/02/2020 - 09:25:45)
aletin yasağı bugün mü bitti internet emir yasağı, brüt devam ediyor.
Ha bu arada jeep anahtarı yetmez, bir de çiftlik alayım jeepimle çiftliğe gider gelirim dersen o başka.:kahkah:
86 kapatip 84 acmk nedir..bi kerede yuzde 3-5-10 artiyla ac..geberdin mi..ytd
1 Saatte 5 mevsim Yaşıyoruz bu ne
iyi Götürüyorlar Bu arada
Ne olmuskine
https://s19.directupload.net/images/200226/loe67hiz.jpg
haftalık takas
endeks 113500 destegini test etti burayı kırarsa 112 bin. iyi mal topladıklarını düşünüyorum işin aslı endeksi kullanarak
Kapanışın üstünde açılış, sonrası en düşük seviyede kapanış yaparken bu aralar tam tersini yapıyor. Ters köşe planı sert yükselişlerden bence daha iyidir
Düzeltmesini seans içinde yaparak uzun vadeli ve istikrarlı yükselmesine delâlet eder. Ytd.
Rüya yorumu gibi oldu biliyorum. [emoji1]
Grup kağıtları nominalin üstündeyken bu iblisin buralarda kalacağını ummak ahmaklık olur, ne demiştiler çok bilenler borsa 2 düşerken bu iblis 7-8 düşecekti günahkar grubu aldığınız ahlar sizi yakacak haberiniz ola. YTD AL SAT TUT DEMEM DİYEMEM
Niye noldu ki..cikis mi yapti..