Arkadaşlar ben de zirve kırıldığı için aranıza katılmayı düşünüyorum. Şirkette bundan sonraki beklentiler nelerdir? Bir de takas durumu nasıldır bilgisi olan var mı?
Printable View
Arkadaşlar ben de zirve kırıldığı için aranıza katılmayı düşünüyorum. Şirkette bundan sonraki beklentiler nelerdir? Bir de takas durumu nasıldır bilgisi olan var mı?
bizim spek ve şti. yn.hayırseverdir yapar bi iyilik iki kez haber gönderip kırıma yol açmışlardı bu 3 bakalım tarih tekerrür edecekmi y.t.değildir
Bugün sonlara doğru endeks bozulmasına rağmen hisse direnerek 10 kapatmayı becerdi, eferim gözüme girdin iyice.
01-07-2020...sayfa 563 de yazmışım, BUCİM Gelir bu kansızı geçer diye.
2-3 gündür bakıyorum BUÇİM şehveti baya artırmış...
YTD...
bir üye iki çalıdibi bir iki iri kıyım harici dip köşe bucak temizliğini itinayla yapmışlar y.t.değildir
yatırım üstüne yatırım baydı bezdirdi sabredemeyip gitti çoğu iyi insanlardı kala kala bir elin parmakları profesyonel bir kaçda benim gibi acemi kaldık borsa SABIR işi y.t.değildir
Milleti dökmeden hiçbir hisseyi götürmezler, benim de ifademi aldılar bugün,:) paronayak olduk yahu, kaç tur yukarı aşağı yaptı, endeks de bir taraftan, en sonunda kaptırdık malı, :)çok şükür kazandık, yolu açık olsun.
Kalanlara bol kazançlar.
Adam resmen Tarmanitör oldu yahu.:kahkah:
harikasın cemts
devam yola
tavan yakışır diye hayal ediyorum
ama sadece hayal
benim hedefim 30 lu rakamlar yarın bir tavan daha bekliyorum geleceğin hisesi cemts bekleyen sabretmeyi bilen güzel yerlere gelecektir ytd
Ciğerci 4-5 liralardan beri seviyorum seni Cemts demekten başka bir şey demiyordu zaten, en son ben de çifthaneli rakamlara gitsin ben de seveceğim seni Cemts dedim.:) Tam da sevmeye başladım ki aldı malımı.:kahkah:
Size bol kazançlar, geleceği parlak bir şirket, şu bilançolar geldikten sonra tekrar değerlendirme yaparım, fiyat önemli değil.
bürüt takas mı gelmiş bize
Cemts değil, bürüt takas gelen cemas.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
potansiyel çok vade uzun
Borsa da hele Türkiye de kesin kelimeler kullanılması zor fakat şunu söyleyebilirim bekleyin.
Seviyorum seni cemts 😃
ekip pro. sat al kar al yapıyor yeni gelecek olan benim gibi acemilere biraz taşıtıp bu arada gös. soğutabilirler diye düşünüyorum kesinlikle y.t.değildir
saat 17,30 civarı 12.00 ler de çalışan tahta,
Bir anda 11,40 gelmiş...:Sad:
ne oluyorsa biz ky. ler farkında olmadan oluyor zaten sonra apış aramız ıslak ağlamaklı dolanı veriyoruz ortalarda yatırım tavsiyesi değildir
Bekleyiinn
11.70 ile maliyetlendim bugün, tavan olacakken son 1 saat bastılar, neler oldu öyle, bilgilendirecek var mı? Grup satışı mı, silkeleme mi, kar satışı mı?
Göstergeleri rahatlatma
Haber bekleniyor panik yok
Bilanço ile ilgili bir öngörüm yok, teknik ve haber odaklı olarak girdim hisseye. Haftalık tarihi yüksek fiyatını kırdığını düşünüyorum. Buradan fibo dirençlerine mercedes ve man fabrikasından alacağı siparişlerle ataklar yapacağını umuyorum.
bilançoda ayar çekmezlerse CEMTS ve BUCIM zarar açıklayacak diye tahmin ediyorum..?
bol şanslar
kar açıklarsa İP:one: ime zarar açıklarsa KUŞAĞIMA 5 yıldan beri sıkıntısını çekiyoruz y.t.değildir
Bu sene keyfini sürersiniz.
Buda bir garip durum 24 temmuz sonrası yorum yazan yok hisse 19 kişi canlı mı?
Cansız mı?
Kar fena değil sadece 2. çeyrek 25 milyon kar toplam 6 aylık 40 milyon
Bir çok fabrikanın eksi yazdığı deli gibi zararlar açıkladığı ve açıklayacağı bu dönemde 40 milyon kar bence korkunç olumlu bir rakam geldi.2.çeyek hep kısa çalışma vardiyalı sistem ile geçti sipariş alınamadı tedarik sıkıntı oldu Mercedes Man gelemedi ama her şeye rağmen 40 milyon kar yazmak 3.öeyrekte Mercedes’ten alınan sipariş man ile yapılan görüşme eklenirse beklenti çok büyüyebilir.ben çok olumlu bir rakam buldum bu devirde bu şartlarda bu kar her babayiğit yapamaz ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi