Gunaydin. Bakalim bu gun kazik yagli mi, yagsiz mi olacak :)
Printable View
Gunaydin. Bakalim bu gun kazik yagli mi, yagsiz mi olacak :)
Dün short ağırlık görüş vardı. Çok yer 94 bini işaret ediyor. Paradoks ise bizde mahkemeye 20 gün kalmış olması. THY kuralları ağır olsada 1,5 milyar TL geri alım açıkladı.
Japonlar adam olmuş , harakiri yapmaktan vazgeçmiş çekik gözlükler nikei %1 küsür 2 de olabilir.
Borsada herkes yaptirim yapmiyor. Iki yonlu de kazaniliyor, yani hem yukari, hem asagi. Boyle zamanlarda bir cok element ortaya cikar firsatlardan yararlanmak isteyen. Hisselerin dusecegi bellidir, alici gelmeyecegi asikardir. Adam verip daha asagidan yerine koymaya calisir. Islem yaptigimiz tahtalarda bu hep boyle. Her gun.
Sayın Kızıldağ,
Bizim için 94.000 demek felakettir.olabilir mı ,
olabilir.geçmişte olmadı mı oldu.olmasa iyi olur.
Fakat riskler Türkiye'den kaynaklı değil.
Çin baskı altına almaya çalışıyor.
İtalya tüm ülke alarm.
Havalar az kaldı ısınır.ya da ısınmaz.
Türkiye'yi izlesinler.bizden örnek alsınlar.
Onlara kadrolu sağlık bakanları gönderelim .
Mesela ben Belarus, fillandiya,Ukrayna, Rusya, Norveç gitmek isterdim.
Sarışın arkadaşlara her türlü yardımını esirgememek için.😆😆😆😆😂😂😂😂😂
Sen gitmek istermiydin bilmem.
Özer, insanoğlu gördüğü ile mukabele eder. İtalya İran Çin etkiliyor ikili dip yaptı yaptık. Ama petrol süpriz oldu. 6,07 halk İçin güvenli bölge.
Trump virüs İçin palet açıklayacam demiş. Islak kuru mendil mi der. Yoksa 0,75 faiz indi mi der.
Virüsde İtalya Çin’den daha çok yankı yaptı. 15 gün ful her şey kapatıldı.
Daha önce bir kaç kez Çin ,Amerika vs aşı konusunda az kaldı bulduk vs.açıklamalar yaptı ama piyasalar anlık tepki verdi. Bir ilaç aşı konusunda somut bir şey açıklanırsa ancak cosabilir tabi o zamana kadar başka problemleri tetiklemezse
Gocmenleri Trump degil, ABD halki istemiyor. Sisteme yuk oluyor. O yuzden Trump'i getirdiler basa. Legal olanlara kimsenin itirazi yok. 40 milyon illegal Meksika'li var ABD'de. Mexifornia'da Ingilizce konusunca anlamiyorlar bile bircok yerde artik. Ispanyolca konusmak zorundasin.
Ben izin almıştım.bahar nezlesi polen alerjim var.tıkanıyorum.evde istirahat edeyim dedim.
Evet uyku yok.yaş gidincede uyku gelmiyor.hayat boş geliyor.
Fakat borsa heyecanı iyi.seviyorum borsayı.
Makro ekonomiyi takip etmeyi okumayı yorum yapmayı severim.
Dün,
büyük borsacı arkadaşımla görüştüğünü şunu demişti.
Ben sordum: bu olanlar Ayı piyasası mı , büyük çöküş mü , resesyon mu dedim?
Dedi ki: " bunları haber vermezler birden olur.fakat buradaki olay bakarsak haberliydi.
Onun için ne resesyon ne ayı piyasası
ABD de seçim olan sene bu olmaz "
bugün Seçtiğin hisseyi almalısın dedi.
Dünya üzerindeki düzensiz göç konusunda bugün yaşananlar, gelecekte yasanacaklarin sadece ayak sesleri ve çok küçük bir kısmı diye düşünüyorum.
Gerek iklim ve coğrafi nedenlerle gerekse insan kaynaklı faktörlerden dolayı bu kaçınılmaz gibi görünüyor.Mesela bugün denize sıfır oturmak çok cazip görünürken gelecekte tam tersi de olabilir.Hep büyük fotoğrafı gözönüne almak gerek.
CORONA da havalar ısınsın geçer muhabbeti aslıda güneş ışınlarının dik gelmesiyle alakalı ..yaz aylarında olduğu gibi ..işin sırrı ‘’ultraviole’’ de . çok zararlı kansorajen bilindiği gibi.. özellikle gözler için kornea harabiyeti körlük.
ABD de bazı havaalanlarında uygulanmağa başlanmış havalandırma sistemlerinde ..göz mesafesinden uzak olacak şekilde ..alınan hava UV ile arınıp ortama verilerek çalışan bir sistem .. AVM havaalanı vs.gibi kitlelerin olduğu bölgelerde bizde de uygulamaya geçilebilir .
UV dozunu kaçırmasalarda virüsten kurtarıp 3-5 sene sonra kanserden ölmese millet
Bu arada ABD vadeliler iyi toparladı
Gocmen olayi Coudenhove-Kalergi planinin bir parcasi. Beyaz irki Globaller melezlestirmeye calisiyor. Yahudiler bir nevi intikam aliyor.
Virüsler dış ortamda uzun yasayamazlar;daha doğrusu etkileri kalmaz çünkü virüsler tam olarak ne canlı ne de cansız kategorisindedirler.
Kışın daha çok görülen ve griplere de neden olan virüsler in dışı çok ince mikrokapsul le cevrilidir ve bunun içinde uzun süre kalabilirler.Ancak bu kapsülü eriten maddeler karşısında ( sabun,alkol-kolonya,güneş ışığı - oksijen) korunaklı kapsulleri erir ve kısa sürede inaktif olurlar.
Yoksa bu meretler vucuda girince öldürmenin yolu yok.Ya o girdiği bedeni yenecek ya beden bağışıklık vs.o virüs le basedecek.
Petrol çok hızlı çıkıyor.biri telefon etsin yavas gitsinler.olan bize oluyor.
Haftasonu tatile gidecem benzinde depoyu fullemem gerek.
Tanıdık varsa ABD borsalarında biri telefon etsin. brent yavaş çıksın yukarı.
yoksa akşama 34 kuruş indirim.1 saat sonra 17 kuruş bindirim yaparlar.
adamların bağışıklık sistemi her mikroba alışmış ..Ganj nehrinin o berbat kahverengi suyunun koli basili oranı bizleri anında hasta edecekken
onlar hergün nehirde büyük kitleler halinde banyo yapıyorlar,çamaşır yıkıyorlar ,ölülerini yakıp küllerini savuruyorlar ..hepside turp gibi ..Afrikada görülmeyişinin altında yatan sebep de aynı bana göre ..
VİOP anlık +2.27
OCAK AYI BDDK verilerine gore Kamu bankalarini kari uc kat artmis :
Kamu Bankaları: Segmentin net karı aylık %208 (yıllık %295) artmıştır. Öte
yandan bilançoların yeniden fiyatlandıkları dönemde çekirdek makasın
artmaması dikkat çekicidir.
Olumsuz yazmak istemiyorum. MAlum insanlar etkileniyor. Ama dava bence bir kez daha ertelenebilir. GEnel kurul 3 Nisan da, GEnel mudurun yetki vermesi uzayabilir. Hruska yetki belgesini almam icin gerekli tarih 3 Nisan mis. diyip ikinci bir uzatma da isteyebilir. Bunlar on gorusmeler.
Ama olumlu tarafindan bakin, Mesala Amarikada COrona Virus cikti, Hakim BERman ve SAvcilik ekibini tamami koronaya yakalabilir. Eger olay buyurse butun mahkemeler durmaya gider. New york da hayat durur. Bu durumda ekonomi de cop olur.
Sayın eric, büyük bush yeni öldü, bunlar üçlü rakamı görmeden gitmez. Bizi 125 bine götüren katar fonları petrol krizinde ne yapacak.
20 gündür yapı kredinin baskısı bu sabah da devam ediyor. Arkadaşlar bu yapı kredinin derdi nedir bilen var mi ?
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapi Kredi ile Meri arbitraja oynayan robotlar 1 milyon lotun ustunde artida ekside kapatmamislarsa gunu.
Düzgün bir alıcı gelmemesini fırsata ceviriyorlar sanirim.
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.