Var efendim yapiyoruzya canlı yayın biton gol oldu farkında degilmisiniz efendim
Printable View
Var efendim yapiyoruzya canlı yayın biton gol oldu farkında degilmisiniz efendim
dow 15.000 bist 70.000 olacak dediler
Dow 22.000 bist 92.000 olmuş
Shortculara tanga yaptılar
Rakip dağıldı ağlamaklı şuan alacam o bağışları Sercannnn dan veya gol yemeye devam edecek he he he 10000 heba olsun sıkıntı yok atarım belgeyi ağlatcam onu
Endeks 83.000 indiğinde 70.000 hedef verenleri dinleyenler battı ...
O hedefi verenler hala yazıyor
Çünkü pozisyonları yoktu
Salla gitsin
Onsta ne fırsat kaçırdık beee.
Arkadaşa hram altın aldırdım. Kendim palayla boğuşuyorum. Aklıma tükürem.
Kırılgan beşli kurları ile ciddi ayrışma var bugün
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Daha önce belge atamayanlar konuşmasın hiç bune yuzsuzluk anlamadım andımızın ilk 2 cümlesini anlayamayan lar hiç konuşmasın diğerlerini TÜRKÜM DOĞRUYUM bu yeter
dow son 10 gündür -+%4-5 yaptığı günün ertesi günü hep ters yöne gitti...bugün +5 bakalım yarın ne yapacak...
Özet izle abi beeen isportta alalım günlük bağışı he he
2.50 den dobur 1.29 dan Tdgyo 65 den Tüpraş 10.15 den algyo da tırlar doldu dedik ...
82 diptir . 82 de mala girmeyen kumda oynasın dedik
Daha hala mız mız
Biri extre sayıklar
Biri niye ralli oldu derler
Yarın tırları boşaltalım biraz artık ...
Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesini sanal gezmek istermisiniz ? Bu yoğun gündemde kafa dağıtmakta faydası olabilir belki, buyrun o zaman tıklayarak ilerleyin,
https://sanalmuze.gov.tr/TR-259961/a...---ankara.html
Yabancı payı ne durumda acaba? Dolares düşmedi ama çıkış güçlü duruyor sanki. Bütün ülke borsaları geçemedikleri zirvelerini geçmiş gibi, dow da geçer o zaman.
Bu dolar niye çıkıyor sürekli yaw
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hala ağlaklik yazdık biraz önce TÜRKÜM DOĞRUYUM diye sonra gelip öterler ben ATATÜRK ÇÜYÜM diye saki parayı kendimize istedik siz daha ANDIMIZIN ilk 2 cümlesini anlamamissiniz paranın AMK.
dow jones'da mal toplamak, hisse almak, buradan yükseliş olacağını düşünen insanları dökmek istiyorsunuz.
pazar gecesi tüm piyasalar kapalıyken başlayıp amerika açılıncaya kadar piyasayı + %5'e mi getirirsiniz, yoksa amerika'da seans başlayıncaya kadar piyasayı baskılayıp açılınca çize çize %5'e mi götürürsünüz (aynısı avrupa için de geçerli)?
herkese bol kazançlar, hayırlı işler.
Aciliminizin sonunda iddaaya girebiliriz tabi
Evet sn.big kaçtan alıp 110 bin üstü kapattınız uzun zaman oldu takip edemedim şimdi soyliyeceginize istinaden iddaa açabilirim
CDS eski zirveleri geçmiş.
https://i.hizliresim.com/ZIuwnT.jpg
Evet. Sürekli ekrandayım. Yalnızca mobil ekran kullanıyorum. Bilgisayarda izlemek hata yaptırıyor. Dikkatim dağılıyor. Cep telefonunda 30 40 hisse takip ediyorum bilgisayarda olunca yüzlercesini takip etmek insanı yoruyor.
Bugün kötüydü mesela. Cumadan long taşıdım sabah erkenden iyi karlarla kapattım. Sonra üç defa kısa aralıklarla stop oldum. Karın sadece 3te 1 i gitti. Bi defa yakalasam yetiyor.
Buraya yazarken vadelide stop noktama gelmişim. Yarın işlem yapmayı düşünmüyorum mesela. Yön tahminimde sıkıntı var demektir
Evet başkan bunu kanitla 50 TL diyecem ama siz aşmissin zaten olayı genede farketmez ben atarım 50 TL Ziraat ten bağış Löseve ne dersiniz