Bunun üzerine haftasonu bir swap haberi gelse acaba neler olur pazartesi? :wu: :evil:
Printable View
Bunun üzerine haftasonu bir swap haberi gelse acaba neler olur pazartesi? :wu: :evil:
Vakfın sermaye 3.905 olmuş buna göre 4.98 seçilmiş
Defter 10.20 gibi oluştu vakıfta.
9.40 gibi adil fiyat belirlenip mal geçmişti..
Pabuç pahalı bunlar mahkemeyede direnmezler yaz cezayı sulh olalım derler. Strateji değiştirdiler sanırım. Sadece sermayeyi güçlendirmek değil amaç bence, öyle olsa geçen seferki gibi yaparlardı. İşler hızlı ilerliyor. Büyük ihtimalle birleştirecekler. Sigortalara yaptıkları gibi. Kağıt zaten beleş bari serbest lotlarıda toplasınlar sonra katılım bankası modeli yapsınlar...
Bu tahviller 3 milyar dolar kime satilmis belli mi
Vakıf halka açıklık 15 civarına düşüyor
Halk halka aciklik %25 gibi oluyor
Böyle bi durum olursa yani tebliğ çıkmazsa kötü olur. Yeni tebligi bugün konuştuk hacı.
Yeni eski tebligle bir alakasi yok gibi. 5.72'den satilmis.
Korona önlemleri olarak bütün dünyada likidite çok fazla arttı bu paranın adresi borsalar olacaktır.ABD trilyonlarca dolar basıyor bunlar gelişmekte olan borsalara akacaktır.Bu kadar büyük sermaye borsaya gelirse bankalara büyük holdinglere gelir.İşte o zaman bu toptan alınan hisseler perakende iyi para eder.Herkes kazanır.
Hoş varlık fonu birçok şeyden muaf olabiliyor isterse çağrı felan sigortalara olmadi
Şirkette pay oranını azaltmak istemeyen bedelli gibi duble mal alabilir abi varlık fonu üst fiyattan mali almış hak kaybı yok isteyen duble mal alarak ortaklık oranını korur..
Gayet olumlu kayıp yok gırtlak malda olmayan için.. bu fiyattan duble çekmekle bedelli ye katılmak aynı hacı..
Secbul hocanın kastettiği MEGA banka hikayesinden kastı bu birleşme olayı herhalde...şimdi düştü benim jeton
O mahkeme olayı da zaten bu fiyatın içinde en kötü..
Vakifin pddd baya yükselmiş oluyor isc ucuz kaldı pddd olarak vakifa göre...
Yapı kredi isc vakifa pdd göre daha ucuz puhahaha bu
Bu tahsisli işi bitti daha yazmam adios
Muahahahaha. Hacinin ipini de Doktor cekmis anlasilan. Petkim'dekileri sikayet etmisti... tak haftasina hacina 1.2 milyon lira ceza. Seni gidi corbaci, millete aldirip el altindan mallarini cikiyormus.
Tencere'nin bir Hacisi var. Onu cok sever, cok over. Adam onu yaptin, bunu yapiyorum, yazdiginin yarisi vatan millet sakarya din iman...
Bak Sise'ye girdim, bak Sise'ye oturdum... corbaci traderin teki iste. 10 milyon lira bulmus kendini karun zannetmis.
Doktor (Drexty ortagimiz) gecenlerde Petkim'de islem yapanlari sikayet etmisti. Akabinde de Tencere'nin hacisina da SPK 1.2 milyon liralik ceza vermis sosyal medyada takipcilerine al derken Petkimleri bosalttigi icin.
Tencere ciksin soylesin hacisi ne kadar sogusledi onu. Cekinmesin.
Neyse isimize bakalim, banka birseylere gebe gibi. Hizli hizli islemler hallediliyor.
Harun kahraman e ne olur abi günde 1 trilyon kazanıyor
Bizim gibi sadirvandan pet şişe doldurup eve taşımıyor haciiii
Harun bugün 1.5 trilyon kar etmiş sadece sen ne diyon abi. Adam olmak isteyebilecegim tek insan hayranıyım.. ki ayakkabınız delik nalet olsun ya..
Neyse 666 adios
Monopoly paralariyla ben de oyle kazaniyorum her gun. Daha gecen aksam 2 de otel aldim.
Defter değerini 10 TL ye düşürmeleri önemli değil. Önemli olan bu yeni gelecek 1 milyar lot ne olacak. Bunu bir ülke yada bir kurum alacak bence, yoksa 7 milyarın geliş şekli tahsisli olmazdı. Bedelli yapardı. İzlenecek şey bu bence.
Daha önce yani haftalar önce yazmıştım. Ben bankadan kredi çekecek isem teminat istiyorlar.
Şimdi dolar düşüşü bunun ile bağlayın. Yani bence teminat olduk. [emoji173]
Yazmıştım haftalar önce tekrarlayalim. Q atır değildir bence onların var yatırımları içeride.
Ayrıca teminat olarak alacak olan min ortak ister .
Bu da ayarlandı bence. Ben c hina olabilir demiştim ama cin conlarda olabilir.
Varlık fonu diğer ülkeler gibi değil yani secbulun söylediği teminat işi zor. Ülke teminat görmüyor ama bu cds ler bir süre sonra düşecektir. Ülkenin varlıklarını ucuza aldıktan sonra. Katar diyoruz dost diyoruz onlar daha ucuzu bekliyor, onlar işc yi belki 3 lirada alır. Henüz çok ucuz ama kelepir olmasını istiyorlar. 1 milyar lot uğraşmadan paket halinde kısmen kelepir ve bunu birine verirlerse Berat İçin düşüncelerim değişir. Başarı olarak görürüm. Birde Farklı bir paradoks var onuda yazalım. Biz ülke olarak kötü bir zamanda yakalandık, dünyanın en büyük varlık fonu utana sıkıla varlık satıp devletine vermiş. Devasa bir tasarruf kaynağı azaldığı İçin üzülmüş ve bu satış onları utandırmış. Biz de varlık yok o bir gerçek ve kuralsız yönetemlere girdik, ilki tahsisli kuralsızlığı diğeri işc nin alınması kuralsızlığı, bunlar bize zaman kazandıracak, sonra cidden dünya açılmalı yoksa kuralsızlık da kalmayacak. Aynı hızda 3 Haziran olmadan işc alınır. Ama vergi gelirleri %50 azalan bir ülkeyiz. Avrupa ve ABD açılmalı ticaret başlamalı, güven o zaman gelir.
Şu planlanan geri alımı da hisse hazır ucuzken yapsalarda ilerde katkısı daha büyük olsa iyi olur.