Günaydın yüzde 15-20 devalasyon oldu zaten TL. 5,75den 6,8e geldi.
Katarla yapılan swap Ant. sadece göstermelik Katar’ın yerel para biriminden yapılmış ne işimize yarar ayrıca adamlar yapılan anlaşmaya istinaden kendi para değerleri düşmesin diye aldığımız parayla dolar almaya bile izin vermiyorlar. Hükümetin faizi düşürerek yaptığı şey borsayı ayakta tutup halkı susturmak Malesef ülkemizde borsa düşmezse kriz yok mantığı var insanların sesini kesmek tek yapılan şey Kısa dönem için pansuman o da ne kadar idare eder. Şu anki mevduat faizleri gerçek olmayan enflasyon rakamlarının bile altında böyle bir ekonomi politikası ne kadar doğru.bazı küçük bankalar ise yüksek mevduat faiz veriyor bunlar nasıl veriyor pek mantıklı gelmiyor kredide vermiyorlar o kadar yüksekten aldığı mevduatı kamu bankaları bu kadar düşük kredi faizleri verirken onlar kime verecek 150k ya kadar devlet garantisi altında olan tutar belki değerlendirebilinir.
Domates biber patlican yetistiricen.sarkisi bile var.bu vakitten sonra anca o kadar[emoji39]
Borsalarin neyone gidecegini biliyorum ama soylemem[emoji6]
Zuhahahahaha
Burgan gulduren mesaj geldi yarin oranlar
Guncellenecek diye
Yine dusurecekler
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bol paradan nasibini döviz de alıyor. Dth rekor tazeledi. Borsalar düzeltme yaptığında ralliye katılamamış, düşsün diye bekleyenler çok. Düştüğünde borsaya da %1 vergi bekliyorum. Tüketim harcamasına girmeyip borsaya giden paranın yönünü değiştirmek isteyebilirler. Sonucta hersey konutla borsadan ibaret değil.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba arkidişler,
Taptaze aldığım aylık TL vadeli mevduat oranını sizlerle paylaşmak isterim.
Bankamız: ING
Durumu: Temdit
Oran: %7,75
Hepinize selamlar
Arkadaşlar 100k üzeri burgan 8.50 aktifbank 9.26 bono hsbc 9 yeni giriş orani hsbcden bağladım.
https://www.finanscidayi.com/wp-cont...bi-810x425.png
yüzde kaç margarinliyor bu günlük hesap ?
Burada sinekler ucuyor[emoji39]
Merhaba arkidişler,
Taptaze, sıcacık temin ettiğim aylık TL vadeli mevduat oranlarını buyrunuz:
ING: %7,75
Vakıf: %8,75
Alternatif: %8,65
Rodeo: %9,10
Burger: %8,50
ICBC: %7,25
Hepinize selamlar
Muradlarina erdiler.
Onlar ermiş*muradına*biz*çıkalım kerevetine: (ne demek anlamı) Sonu iyi biten masalların bitiş cümlesidir. Başkasının mutluluğundan pay edinmek, onların sevinçleriyle sevinmek, masaldaki kahramanlar gibi mutlu olmak anlamında kullanılır.
THE END
FlN
icbc günlük 9.75
Merhaba arkidişler,
Güncellenmiş listeyi tekrar gönderiyorum. Vademiz aylık, para birimimiz TL ve tutarımız 1 milyon üzeridir.
ING: %7,75
Vakıf: %8,75
Alternatif: %8,65
Rodeo: %9,10
Burger: %8,50
Work: %8,50
ICBC: %7,25
Hepinize selamlar
merkez bankası her ay 0,25-0,50 arası faiz düşüreceğine 0 a indirdim dese o da rahatlar biz de
Benim anlamadığım bu düşük faizle verilen krediler devlet bankalarında görev zararı diye yazılıyor da sonrasında bu zararları bütün millet öderken neler olacak onu merak ediyorum
TL bir iluzyondur..
Syg,
Acgozluluk ebedi koleliktir...
Syg,
Paranin ve barbunun adreslerini soylemistim..
Syg,
Borsa Bir İllüzyondur ( Şu an için):evil:
bunlar faizin suni olarak düşürülmesinin yan etkileri. insanları suçlamamak lazım bedava para dağıtılırsa herkes bundan pay almak ister.sonuç olarak varlık balonları oluşur herkes kendini daha zengin hisseder evim 2 kat arttı hissem 20 kat arttı arabam 5 kat arttı diye böylece herkes mutlu mesut yaşar. faizlerin bir an önce sıfırlanması dileğiyle
2000 yilini andiriyor.sonrasi anirma.a i,a i,a i,[emoji39]
Geçen sene stopajsız 23.5 la 368 gün bağladığımızın vadesi geldi çattı. Şimdi gara gara düşün dur ne yapsak diye,hey gidi günler :)
Bugün odeabanktan 367 günlük % 9.5 netten ( enflasyona endeksli hesap +0.50 ) mevduat yaptim .seneye mayıs enflasyonuna gore şekillenecek .9.50 altında gelirse ayni faiz orani ile islem yapilacak ....enf 11.50 çıkarsa 11.50+.050 12 verecekler .