Kademeli vermiştim ama elimde yüzde 20 si kaldı... Hepimize geçmiş olsun...
ytd....
Printable View
Kademeli vermiştim ama elimde yüzde 20 si kaldı... Hepimize geçmiş olsun...
ytd....
Ne bayrk mış sonunda filim koptu
Çoğunu verdim 1000 kaldı elimde sağlık olsun buna da şükür...
Her yukselisin bir dususu olacaktir mutlaka. 596 lotum var. Satmadim, satmayida dusunmedim. Bakalim dursun biraz. Bu taban seri olarak devam eder mi? Yoksa pazartesi doner mi? Nasil bir hareket yapar hep beraber bekleyip gorecegiz. Herkese bol kazanclar dilerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
holeyy bozdu tbanı ..hadi şimdi tavan yap...
Bu nasil bir hareket boyle ya [emoji6]
Bu hareketi bugun yaptiktan sonra bence bu kagit daha gider gibi?
Ytd...
Bi kağıt kendı basına hareket edemedımı iyi değil dünden beri rtalb güler onlarla bırlıkte çıkıp dusuyor umarım bayrk onlardan ayrıssın zira güzel bi kağıt hayırlısı bol şans
Mal bir tarafa toplandıktan sonra fiyat ve fiyatlama oturacak. (aşağı yönlü yada yukarı olur ona biley diyemem. Kimin topladığına bağlı)Şuan da kim ne yapıyo belli değil.
Arkadaslar bugun tum hisse senetlerini sattim. Eger soluklanmak icin fiyat geriye gelirse yine alirim.
Rabbim kalanlara bol kazanclar nasip etsin.
Hisse çözüldü. Bakalım nerede taban oluşturacak. Sabah tümünü boşalttım fakat, tabanda görünce şeytan da dürtmüyo değil [emoji2]
Bu kağıt kendı basına hareket edemedıgı muddet sıkıntılı olur rtalb ve gulerden bagımsız olması lazım onları ızlıyor beraber dusup cıkıyor bu durum sakattır kendı yolunu bulması lazım yada ızleyecekse kendınden önce açılan ardyz yada naten papıl bu kagıtlara bakabılır umarım akıbeti iyi olsun bol şans
kimse kalmamış burda
Portfoyumde bayrk hic kalmadi hepsini 9,00dan 2 gun once vermistim. Ama dikkatimiceken bir durum var sanki hisseyi sokaga attilar oyle bekliyorlar gibi. Cok ilginc. Sahipsiz kaldi sanki. Acaba bu sekilde geri cekip tekrar mi yuklenecekler?
bende az bişey var..bugün aslında belliıydi guzel kapatacağı,kapanışta aldılar yarın işallah tavan ceker..
830,-850 arası biraz rahatladım bakalım..ama alacağı olsun tavan yapmadı...
yine eksi açtı vijdansız...devlet habire ayakkabı tabanına ek vergi koysun sen de eksi aç bakalım...satışlar patlasında göürşelim ozaman...
Bu tarz bi firma bulunduğu sektöründen dolayı iyi iş bağlantıları kurabilir aslında yanılıyormuyum
endexe ters korele olduğu için öğleye kadar baskılayabilirler.asıl hareket öğleden sonra olur ancak...
saat 12ye kadar böyel artık..7,98 8,08 arası gitgel...
saat 12,30 oldu hadi yeter artık...
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle tekstil, konfeksiyon, deri, ayakkabı ve benzeri 40 ürüne %20 ilave gümrük vergisi geldi.
cıks göstergeler şişti...bugün gelmez artık hareket..yarını bekleycez galiba ...iyi günler....
Kağıt tahta kaypak umarım kendı olmaya cabalar aşağı giderken endeksden bagımsız rtalb gulerı ızlıyor onlar ve endeks yukarı yaparkende bı mıktar dusup yatay kalıyor yukarı harekete katılmıyor ama aşağıya düşerken en önde hepsınden fazla fazla düşüyor
yaktın bizi bayrak efendi...habire ithalata kısıtlama vergi vs gelior sen düşüyorsun. düş bakalım nereye kadar...
Sırf kagıdı dusurmek ıcın o kadar barız bellıkı zararına ıslem yaptıkları öncekı gün alım yapan sonraki gün zarara satıs yapıyor akıl alır gibi değil tam komedi oldu bu kağıt
nazar deydi bizim eşşeğe hareketlendi bıraz .öğleyi bekleyemedi..
fazla zaman gecmeden adeta rezıl olmus bı tahta halıne geldı günlerdir + pyasada düşmeye devam ediyor
Kağıdı bılınclı dusuruyorlar hergün sürekli düşüyor akıl alır gibi değil
bilinçli baskılıyorlar belli bir satııc yok yukardan sat aşağıdan al.süpertrent günlükte 7,48 seviyesinde ..altında kapatmadıkça sıkıntı yok....
Daha çiçeği burnunda bir hisse... bana göre alacak daha çok yolu var.
Henüz tam olarak yönünü belirlemiş değil.
Benim açımdan şimdilik izlemeye değer.
Hissenin hareketlerindeki istikrarı izlemek ve görmek lazım.
Şirketin yatırımcıya güven vermesi şart.
10,18 lirayı görmüş hissenin 7 liralara düşmesi güvensizlik yaratır.
Muhtemelen tekrar 10'lu fiyatlara gidebilir belki ama bir yerde kalıcı olması şart.
Bir kaç ay bu şekilde hareket ederse spk hisseyi küme düşürür.
spek sürekli aşağı basıyor.
8 üstüne atmadan, tekrardan yükselişi görmeden yanından bile geçilmez.
Hisseyi elinde bulunduranlara sabırlar dilerim, bol kazançlar olsun inşallah