Arkadaşım sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün inşallah.
:bravo::bravo:
Printable View
Satışta 2.900.000 lot var
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.1M taban ile kapandı.
rakamın 3.1m olması değilde 13 bin satıcı gördüm gözlerim bozulmadıysa 80 bin ky vardı bugün bu 3.1m alınsaydı hiç ky kalmıyacaktı sanırım
Sadece 4M lotcuk var satmaya niyetli
Haftaya alirlar onlari diye tahmin ediyorum
Yatirim tavsiyesi degildir
Dünya zarar ettik satamadık be :))))
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukaridan ilave etmediysen kardan zarar demek daha doğru olur
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 70 lot aldım bugün...p.tesi de 30 daha alır. Salı da 67 ekleyip 167 lotumu yerine koymuş olurum bakalım...
Salı günü alim için beklerim:))
Yazan çizen de azalmış..dökülmüş herkes demek ki,yada pusuda bekliyorlar almak icin..bir arz hikayesi de bu şekilde bitti mi diyorlar acaba !
Pusu falan yok akillilik yapan sat fırsat varken... bizde erkeklik yaptık bekliyoruz:))))
Ya ne hisseler borsaya gelmiş okuyunca ağzım açık kalıyor....domates kurutma dıye hisse mi olur. 4 gündür bizde Adapazarı akyazıda kışlık salça domates yapıyoruz.4 aile için 850 kg domat aldık bahçede Ateş te aşure Kazan’larında domates sosu karıstırıyoz.sıse 1.5 kapak 60 kuruş....bugun bitecek sanırım...Acaba bizde BORSAYA kote olsak mı?Ytd
Nereden döneceğini kestiren var mı? Önemli olan o.. ona göre pozisyon alıp biraz daha kazanma şansımız olabilir..
Salı günu döner diye düşünüyorum..bakalım kismet
fade küçücük bir şirket menemen tezan un fabrikasının orada dikkatli olun şuan piyasa değerinin çok üzerinde işlem görüyor bence 1.50nin üzeri dahi etmez yinede takdir sizin
Yarın sabah taban, 12,55 taban, 13.55 taban, 17.55 TAVAN...
Olur mu, olur...
En uygun yer 3,50 - 4,00 arası.... Büyüklerin maliyetleri oralarda....
YTD
Küçücük den kasıt nedir...
Gayri menkul degerlendirme sonucu hisse başı 2.50 TL düşüyor...
Yatırım ayırdığı bilançoda eksi görünüyor, halka arzdan gelenle borç dengesi sağlanıyor...
6-7 çok degil...
Sektor pd/dd sine göre ucuz bile...
Pd/dd 2.5
YTD
Arkadaşlar iş bankasından hesaba hisse geçen var mı
6.17 den vermistim.. 5.51 den geri aldım bakalım. Bu maceranın sonu nasıl olacak :)
Sağlıklı beslenme trendinin yükselişi ile birlikte Şirketimize gelen organik kurutulmuş domates talebinde de artış yaşanmaktadır.
2019 yılında yaklaşık 200.000 Euro olan organik ürün talebine karşılık, 2020 yılında yaklaşık 1 milyon Euro tutarında sipariş alınmıştır. Şirket olarak katma değeri ve karlılığı yüksek ürün segmenti olan organik ürün için üretim ve tedarik çalışmaları devam etmektedir.
Saygılarımızla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burdan İş bankasına helal olsun diyorum, 166 adet lotu telafi edeceğiz dediler ve bugün hesabıma tanımladılar. 166 lot = 916 TL olarak gözüküyor :)
Gerçekten yaptılar mı. Bende hala bekliyorum. İnceleme safhasında diye cevap verdiler i kadar.Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum sayfasında nasıl bir düşüş var böyle herkes topuk :D
5.30 da 300 bin alıcı bekliyordu ve alt kademeler doluydu...yarın bugünden daha Güzel olacak inşallah
Dinamik ortaya çıkınca bu güzelliği unuttu herkes, işler o kadar da iyi diye kap göndermişti patron :)
Arkadaslar is bankasindan hissesi gelen var mi aramizda? Hala incelemede diyor. Neyi inceliyorlar cij merak ediyorum. Aradigimizdada anca sikayet dilekcesi yaziyorlar. Konusacak bir muhattap bile bulamiyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana da aynı cevabı verdiler. Başka yerlere şikayet eden var mı . BBDK ya şikayet edilir mi bu konuda
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Feda nın ateşi söndü bundan sonra bi ileri iki geri mi olcak