ahanda şindi mıçtık:drunk:
Printable View
Kariye Müzesi (mavi ile işaretli)
https://pbs.twimg.com/media/Ef7QHV6X...png&name=small
Cumhurbaşkanının yapacağı açıklamaya basın alınmayacak , sadece kabine ve Akp üyeleri salonda
Erdoğan beklenen açıklamayı yapmak üzere salona geldi
Erdoğan: Enerji milli bağımsızlığın gerçek anlamda tesisinde çok büyük öneme sahiptir
Erdoğan: Petrol ve doğal gaz sahalarının kontrolü ve güvenliği için yeri geldiğinde milyonlarca insanın canının hiçe sayıldığı vahşi bir düzen kurulmuştur
Erdoğan: Bugün ülkemiz bakımından tarihi öneme sahip bir müjdeyi paylaşmak üzere sizlerle bir aradayız
Erdoğan: İnsanlık bizde petrol onlarda kalmış olabilir, rabbim bize bambaşka bir yerde görülmedik zenginlikte bir kapı açtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugünki sevinci bize yaşatan Fatih gemimiz.
Erdoğan : Tarihimizin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirmiştir
Erdoğan: Fatih sondaj gemimiz 20 temmuz 2020 tarihinde başladığı tuna 1 kuyusundaki sondajında 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfetmiş durumda
Dolar 7.30 oldu
Bist eksiye gitti...
Bu nasil mujde !!
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 tl kar ile çikarsa 320 milyar tl... bol 7.30 a 43 milyar dolar...
Borcun 10 da 1 i....10 yıl çikarsan yilda borcun %100 de birini ödersin...
Birileri şunu düzgunce anlatsa bu kadar olay olmazdı...
Cumhurbaşkanına nasil anlattilar ki aceba ? Dolara çevirirken 7.30 a bölecekken 7.30 ile çarptilarmı aceba
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist -1.12%
Albayrak: Buradaki mevcut keşif ve potansiyelle birlikte artık gündemde cari açığı değil, cari fazlayı konuşacağımız bir dönem başlıyor.
ne oldu.. ben takip edemedim
Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde karantina altında olmasına rağmen canı sıkılıp farklı mahalledeki bir kıraathaneye giden şahıs, gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre olay, Eskişehir'in Günyüzü ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi'nde bulunan köy kıraathanesinde yaşandı. M.G. (47) isimli şahıs, kızının Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle evinde karantina altına alınmıştı. Kavacık Mahallesi'ndeki evinde karantina altındayken canı sıkılan M.G., otomobili ile yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Ayvalı Mahallesi'nde bulunan köy kıraathanesine gitti. Kıraathanede şahsın karantinada olduğunu bilen vatandaşlar durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, sorumsuz davranışından dolayı şahsı gözaltına alırken, 3 bin lira da idari para cezası kesti.
:notr:
Tüpraş -7.34%
Petkim -8.60%
Petkim , zoren , akenerji taban
Tüpraş -9.08%
Normal bir iktidarda bizim borsa 5cent ç a na ğı nığı kapatıyor olurdu.
Dolarda bu kadar çıkmazdı.
Ah ahhhhh eski günlerdeki koalisyonlar.
Birde ülkeyi zarara sokandan o zarar tahsil edilmeli bence.
Mesut ve Erbakan başbakanlardan.
SEÇİM KAYBEDİLİNCE RAFA KALDIRILDI
Sektörel kaynaklar, Türkiye'nin ABD'li bir firma ile birlikte yaptığı çalışmaların neticesinde Bulgaristan karasularında*enerji kaynağı bulduğu, ancak 7 Haziran 2015 seçimlerinde AKP'nin tek başına iktidarı kaybetmesinin ardından konunun rafa kaldırıldığı öğrenildi.
BİZ BULDUK, BULGARİSTAN ÇIKARDI
Bulgaristan'ın*Türkiye'nin yaptığı bu keşfi duyduğunu ve doğalgazı kendisinin çıkarmaya başladığı ve bulunan enerji yatağının Rusya'nın mavi vatanına kadar uzandığını da öne sürüldü.
Bulgaristan'ın 8 noktada sondaj kuyusu açarak çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilirken, Erdoğan tarafından açıklanması beklenen enerji kaynağının söz konusu bölgede olması durumunda Türkiye'nin ancak Bulgaristan ve Rusya ile anlaşarak sondaj çalışması yapabileceği ifade edildi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...ne-296406h.htm
Ah ah
Niye böyle birşey yapılırki.
Alimallah ben iktidarda olsan bunları gerçekten yapanları kan kusdururum.:vk:
Haber yalansa onada:vk:
Sadrazam Daamat Berat'ın Gazı,Borsayı yaktı geçti..Tüpraş bile patladı.Vay bee.!!..
Müjde haberi verildiğinde demiştim, çıkan yapılan israfın yanında devede kulak...
Siz 320 milyar m3 dogalgazdan kazanacağınız rakamı çıkarın, Bende 1 yıl boyunca uygulayacağım,kimsenin rahatını çok da bozmayacak 3-5 maddelik tasarruf planını çıkarayım....
Sizin dogalgazınızdan fazla para kazandırmazsam hodri meydan...
Yörüngeden nasıl çıkılıp nasıl cari fazla veriliyor görelim...
Kalıcı tedbirler almayıp har vurup harman savurduktan sonra 320 m3 vız gelir 820 m3 tırıs gider....
Bakın arabistana,irana,libyaya,venezuellaya, neredeyse çeşmeden akıyor ama millete faydası çok az
Yeni vakaların dağılımı : (19-20 Ağustos )
19 Ağustos: https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cd158fcdd6.jpg
20 Ağustos
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d3f84f7745.jpg
Bugün cami çıkışında imam arkadaşa takılayım espri yapayım dedim, Kamil hocam Kılıç yokmu dedim, yok ne kılıcı dedi, bir daha hutbeye kılıçsız gelirsen başka camiye gidecem kılıçsız hutbemi olur dedim...Cemaatten atladılar, he doğru söylüyo diyen mi ararsın, benim babam subaydı onda var getireyim diyen mi,sanki cemaat konuyu açacak birini bekliyormuş...
Cidden toplum olarak iyi tarafa gitmiyoruz ))))