sarkuysan genel kuruluna daha önce 2.3 sefer katıldım hatta oyda kullandım ..şirket içersinde birbiri ile cekişen yönetim mevcut..yönetim ve muhalefet gibi koltuk mücadeleleri bunlarla bu şirket cok vakit kaybediyor
Printable View
sarkuysan genel kuruluna daha önce 2.3 sefer katıldım hatta oyda kullandım ..şirket içersinde birbiri ile cekişen yönetim mevcut..yönetim ve muhalefet gibi koltuk mücadeleleri bunlarla bu şirket cok vakit kaybediyor
hurgz sistem al vermiş 1.26 ...... 1.33 üstü 1.50 kap kapatır ytd
hocam ADESE ve SANKO ile ilgili hedeflerde bir değişiklik varmı?
Asuzu ve vestel nasıl
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik Çomak beyefendi buraya sırf size teşekkür etmek, verdiğiniz emeğin takdir edildiğini, merakla takip edildiğinizi bildirmek için üye oldum. Emeğiniz ve beyefendi kişiliğiniz için teşekkür ediyorum.
Sayın çelik çomak Alkim biraz hızlanıyor arkasından yavaşlıyor sanki gidecek gibi
Ozgyo 2 üzerine çıkınca vuruyorlar kafasına sorun ne acaba
[QUOTE=celik comak;4125053]sorun baskı bitti bitecek fazla tutamaz buralarda mızrak cuvala sığmıyor sadece bizim yatırımcı olarak sorunumuz var :)[/QUO
Yatırımcı olarak sorunumuz nedir ?
Merhabalar, sekerin gayrimenkul ortaklık kuracağı ile bilgi vardı. Fakat kazak veya türkmenistan ortaklığına satış olacağı kulisleri var . Bu konuda düşünceleriniz nasıl? Teşekkürler...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
boluc.ozgyo.lkmn.cemas.adese.flap bu ay içersinde güzel yerlere gidecek fazla yazmıyım kafanız karışıyor ytd bol kazançlar
bazı hisselerde baskılar oluşuyor sıkıntı olmaz cok cabuk toplanıyor
agyo hissesinde negatif uyumsuzluk var 2.35 üzeri sert gider lakin ben düzeltme bekliyorum orta vadede düzeltme sonrası iyi fiyattan alınır orta vade beklenir özelden sorulan soruya cevaben YTD
kripto para olarak işlem yapan varsa xrp ripple alabilir :) geleceği parlak bilginiz olsun ytd dogecoin den bu gün vedalaştım
Hocam Aslan Çimentonun bugün Kap'a düşen haberi be aslan ile ilgili yorumunuzu alabilirmiyim?
Merhabalar , bugünkü sert düşüşte bazı kağıtlarda ortalama değerler düşerken direnç noktaları da değişti. Örneğin ihlgm da direnç 1.32 oldu Ozgyo da ise bambaşka durum oluştu. Sadece bugün için tuclk ve goody kapanışları çok iyi idi . Bundan sonraki durumlar için ne düşünüyorsunuz. Teşekkürler.....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin kederli ailelerine sabırlar versin türkiyemi,zin başı sağolsun ...düşüş bu olaydan sonra sert oldu ülkemizin sabrı test ediliyor biz türk milleti olarak hep barıştan yanayız lakin bazen sabırlar zorlanıyor..düşüşler hacimsiz oldu gelişmelere göre yükselişler devam edecek bazı hisselerde bozulmalar olsada ana trend ler devam ediyor
ozgyo haftalık destekten döndü günlükte bozulma olsada sistem al sinyalini henüz bozmadı ytd
flap 4.44 altına gelmedikce şubat ayı beklentim devam ediyor .günlükte sistem sat verdi ytd
Çelik Çomak hocam ANELE'de çok kötü terste kaldım. Kol keseyim mi beklenir mi bu seviyelerde
Celik çomak hocam saygılar ostım için öngörünüz nedir ne kadar olunca satış girelim
hocam iyi günler tektu ve cemas hakkında görüşünüz nedir? Teşekkürler.
cemas radarıma yeni giren hisseler arasında 3.4 tl gibi hedefim var lakin radarım girdiği anda talihsizlik yaşandı ama halen sistemde al veriyor beklicez hareketini yapacaktır ytd
Celik çomak hocam, kozal hakkında değerli düşüncelerini paylaşabilir misin. Bi süpriz yapabilir mi.Tesekkur ederim yrd.
Elektrik taahhüt firmalarının arasında en parlak olanı sanırım.
Uluslararası yatırımcılar, yenilenebilir enerji fırsatları için İstanbul'a geliyor
ihlgm halen formda alım fırsatı veriyor arada alan kazanır albrk güzel bir yükseliş bekliyorum ytd
adese bedelli sonrası 1.32 civarlrında alım öneriyorum bedelli yapan hisseler bedelsizlere göre daha güzel yükseliyor ytd