Hepsine çakayım.. batık gemi karaya oturdu
Uzun vadeli yatırım yapıyorsanız sorun yok derim.
Ürettikleri ve özellikle üretecekleri mallar piyasada pahalı ürün gamından.
Gün olacak belki bikaç sene sonra patronda vizyonunu biraz geniş tutarsa şirket gelişir ve dnısı almak için birbirini döver millet😀😀😀
Şirkette potansiyel varsa ki öyle gözüküyor. Ciro artışı kapasite artışı özkaynak artışı hepsi bu şirkette var ben ümit arım...
İnanın bana bir haber bütün sıkıntıları bitirir.
GÜZEL sipariş kapları iş bağlantıları hele birde stratejik bir ortaklık herşeyi bambaşka bir ortama sürükler.
Yatırım tavsiyesi asla değildir
Yatırım yaptığınız şirketlerin herşeyini araştırın ve takip edin biz takip ediyoruz
Fiyat hareketlerin e takılmayın. İnandığınız şirketin yaptığı işlere bakın yatırımlarına bakın ve sabırla bekleyin. Değer yatırımcısı olmak lazım.
İlkönce durdo da yanılmadım sonra gedza da inşallah bunda da yanılmam.
Elastomerik kauçuk köpüğü ısı yalıtım malzemesi farklı kalınlıklarda düz levha halinde de üretilmektedir. Yüksek esnekliği ve dayanımı sayesinde büyük borular, kanallar ve tanklar gibi geniş yüzeyli endüstriyel ekipmanların yalıtımında kolaylıkla uygulanabilir. Düşük ısı iletkenliği, optimum su buharı difüzyon direnci ve B-s3-d0 yangın performans sınıfıyla mekanik tesisatlarda en çok tercih edilen yalıtım malzemesidir. Kapalı gözenekli hücre yapısı ile 50-70 kg/m³ yoğunlukta buhar difüzyonuna karşı gösterdiği yüksek direnç nedeni ile klima ve soğutma tesisatlarında güvenle kullanılan malzemedir. Kauçuk köpüğü ürünleri, optimum oran olan 100-120 hücre/cm2 ve 50-70 kg/m3 yoğunlukta üretilmekte olup, yalıtımda en verimli sonuçları sağlamaktadır. Standart malzemenin yanı sıra UV ışınlarına ve mekanik darbelere dayanımı arttırmak amacıyla Alüminyum Folyo ve PVC/Alüminyum Folyo kaplamalı ürün seçenekleri de bulunmaktadır. Ayrıca uygulama kolaylığı ve zamandan tasarruf sağlanması amacıyla kendinden yapışkanlı olarak da üretilmektedir. Farklı kaplama seçenekleriyle birlikte sunulan elastomerik kauçuk köpüğü levhalar ideal bir ısı yalıtımı sağlar ve yoğuşma problemini ortadan kaldırır. Elastomerik Kauçuk Köpükler, üzerinde mantar ve küf oluşumuna izin vermez.
Elostomerik kauçuk köpüğü ton fiyatı öğrenebilecek arkadaşlar varsa buraya yazarlarsa hepimize faydası olur kanaatindeyim.
Ton başı fiyatı öğrenince kağıt 30 lira mı olacak
#dnisi #dnısı yorum [emoji116]
Hissenin piyasa dolaşım oranı 10.9 M
Bu gayet güzel[emoji106]
Yıl yüksek 21.85
Yıl düşük 10.21
Fiyat 11.60
Yukardan sattıklarını toplama çabasında orta vade hiç bir sıkıntı görmüyorum aşağı yukarı hareket normal sabreden keyifli çıkar ytd
Ciro hakkında bize ortalama fikir verecek.
Sonuçta 4000 ton yıllık tam kapasite 10.000 ton üretecek.
Bazen sizin görmediğiniz küçük şey aslında büyük birşeydir.
Ben piyasada araştırdım pahalı malzeme olduğunu söylediler ama ton fiyatı hakkında bilgi vermediler. Hatta yatırımcı ilişkileri de bu konuda bilgi vermeyeceklerini söyledi ne kadar gizli bir bilgiyse.
Bu arada yatırımcı ilişkilerine bazı sorularım oldu fakat hala cevap gelmedi hafta oldu.
Başka halka açık şirketlerde de sorularım oldu aynı gün hatta saatler içerisinde bilgi aldım.
bu ticari sır olarak kabul edilir onun için bilgi verilmez..?
ham madde olarak alınıp işlenip parca olarak veya top olarak satılan bir uründen bahediyoruz..
buda kar oranını artıran bircok alanda kullanılar bir ürün..
yani kıssaca şeytan ayrıntıda gizlidir...
paris te son tango ......:kahkah:
Hocam hani yeni bir ürün geliştirirsin bir yenilik yaparsın dolayısıyla piyasada rakiplerin var bu tamam bilinmesin söyleme.
Ama yapacakları şey farklı veya tek kendilerinin ürettiği yeni bir ürün değil.
Bakınız cuma günü gediz ambalaj da bir kap geldi. Şişecam la anlaşma yapmışlar adamlar dediki bu anlaşma yıllık ciromuza yıllık %30 fazladan katkı yapacak. Bunun saklanacak neyi var. Vallahi tebrik ediyorum gediz ambalajı.
Bunlara soruyorsun yeni fabrika ne kadar katkı yapacak söyleyemiyorlar. Ya önlerini göremiyorlar ya bir öngörüleri yok yada kendilerine güvenleri yok.
Yani o kadar değerli şirketsinki kapalı kutu. Sanırsınki dnısı ASELSAN tarzı bir şirket. O bile yeni ürün ğretriğinde açıklıyor.
Vallahi hocam bizim patronun vizyonu çok dar.çokta bişey beklemiyorum.
Sanki kendini yatırımcı nezdinde borsa nezdinde büyütmek istemiyor. Adı duyulan bir şirket olmak istemiyor..kapalı kutu gibi.
Sen hiç önemli bir sipariş almıyormusun. Perakendecimisin. Daha Birtane sipariş aldık yeni iş ilişkisi kurduk diye bir kap gelmedi.
patron ve spek kardeş ne yapmak istiyor anlamak mümkün degil ...?
fakat boş bir şirket degil ky verin malı kurtulun diye baskı yapıyor bazı guruplara dadanmış verin kurtulun hisse dahada düşecek diyorlar paralı işsiz kalmış spek adamları :mıçınız yiyorsa bence 1.00 tl getirin çok degerli patronda satacagı 8 milyon hisseyi 1.00 tl den satsın hiç beklemesin 2 euro yu ::kahkah:
Hocam 1 TL yi boşver 8 e getirsinler. Hatta 10 a kadar bassın lar. Tahtayı gözünün ucuyla izleyenler muhakkak vardır. Şirket dolayısıyla patron biraz vizyon sahibi olsun biraz şirkette değişiklikler olsun bakın görünki verin kurtulun diyenlere tahtada verin defolun gidin diyen gerçek yatırımcılar olacaktır. Ben bunu durdo da yaşadım. Tahtada millete illallah ettirdiler istedikleri gibi at koşturuyor Du. Birileri çıktı hatta biride diyebilirim tahtaya defolun gidin yazdı. Bu ne demek 2 3 bin lot kademe olan tahtada adam 50 Bin 50 bin yazdı. Veren verdi verdikçede alındı.
Şu an tahtada at koşturan spek müsveddeleri o gün gelince napacak lar göreceğiz.
Şirket vizyonunu geniş tutup stratejik yabancı bir ortak bulsun biraz iş yapsın bakın bu spek müsveddeleri napacak.
O zaman gerçek yatırımcı tahtaya gelecek.hop aşağı hop yukarı olmayacak.
https://invst.ly/x4inp
az kalmış gözüküyor bunlar son rutuşlar ..?
50/200 günlük ortamalar 11.80
kapanış 11.75
sonrası golden gros ..:wave: .Y.T.D
bugün son 1 saat te mütiş satışlar oldu ve stoplar patladı ..? ben 1 lot dahi satmadım satmayıda düşünmüyorum: Y.T.D
dnısı ise zaten herzamanki huyunu degiştirmedi ..?
istedikleri kadar teknigi bozmaya calısın tahtacı :
ısıldayan demir pas tutmaz diye bir sözümüz var..spek kardeşde istedigi kadar karatmaya çalışsın ..
her halde ne demek istedigim anlaşılmıştır
son fısıltılara göre tahtacı ve giren kurup bir çatışma içine girmiş ve tahtacı gurubu def etmiş ..şayet bu dogru ise artık tahtacı oyunu kuralına göre oynayıp yukarı hamleler yavaş yavaş olması gerekiyor..kısmet
Şirketin iş alanı güzel,
Patron da iyi niyetli biri,
Yatırımcı ilişkiler çok acemi,
Hisse fiyatı biraz pahalı,
ancak gelecek bilanço İle iyi yerlere geleceğini düşünüyorum,
Şuan ortak değilim, göz ucuyla izliyorum,
Herkese bol kazançlar.
aynen para herşeyi çizer haklısın demekki giren gurup zayıftı..?
bugün gelen haber güzel E düşüşüne dek gelmesi de manidar olmadımı..?
bundan sonra iyi olacaktır:bol şanslar Y.T.D
https://invst.ly/x7zty
Bi cacık olmaz inanmayın
Dnısı fabrika açılacak tabiki makşneler gelirse ve patronun bir dediği birini tutarsa. Twitterda 29.12.2021 açılış patron tvde ocak sonu kapta ise mart sonu denildi.
Yatırım uzun bir yolculuktur.herkes istiyorki alalım 1 ayda %100 yapalım. Yok öyle şey.
Fabrika açılacak ne olacağını veya yatırımın ne kadar faydası olduğunu ancak 3.çeyrek bilanço da göreceğiz o da en kısa olsa.
Benim şirketlerde önemsediğim şey(özellikle böyle küçük bist şirketlerinde) ciro artışı ve büyümek istemesi.
Evet ciro artışı şirket beklentisi nin bike üzerinde.hızlı ciro artışı var. Ve büyüme isteği ben buna bakarım.
Değerlenmesi zaman alacaktır kanısındayım.
Yatırım tavsiyesi değildir
Yalnız şirket çok acemi bir görüntü veriyor.
👉Yatırımcı ilişkileri evlere şenlik
👉Yatırımcılar şirketin umrumda değil
👉Haber akışı yok.
👉1 tane dahi sipariş veya iş bağlantı haberi duyurulmamış
Adam olması için çok zaman ve ekip lazım.
Buradan şeffaflık ta ve bilgi vermede duran doganı DURDO patronlarını yatırımcılarına verdikleri destekten ve ilgiden dolayı tebrik ederim.her tel açtığımızda cfo düzeyinde bilgi verilmiştir.
DNISI yatırımcı ilişkilerine ulaşmak konuşmak mümkün değil. Gönderdiğim maile 1 aya yakın sürede cevap verdiler. Onlarına kınıyorum buradan. Herkese hakkını vermek lazım
Ara ara takasina bakıyorum bir toparlama var mı diye ama hiçbir şekilde mal toplama yok hissede,ortalık malı olmuş paylar.
[QUOTE=Traderix;5766804]Dnısı fabrika açılacak tabiki makşneler gelirse ve patronun bir dediği birini tutarsa. Twitterda 29.12.2021 açılış patron tvde ocak sonu kapta ise mart sonu denildi.
Yatırım uzun bir yolculuktur.herkes istiyorki alalım 1 ayda %100 yapalım. Yok öyle şey.
Fabrika açılacak ne olacağını veya yatırımın ne kadar faydası olduğunu ancak 3.çeyrek bilanço da göreceğiz o da en kısa olsa.
Benim şirketlerde önemsediğim şey(özellikle böyle küçük bist şirketlerinde) ciro artışı ve büyümek istemesi.
Evet ciro artışı şirket beklentisi nin bike üzerinde.hızlı ciro artışı var. Ve büyüme isteği ben buna bakarım.
Değerlenmesi zaman alacaktır kanısındayım.
Yatırım tavsiyesi değildir[/QUOT
bu açıdan bakınca fab mart da açılacak bu marts sonu olunca üretim den gelen yansıma 2.çeyrege yansır :ortak
acaba tahtacı da bunu hesap edip 2.çeyrege kadar uzatacakmı ..?
bence o kadar uzun boylu düşünmeyecek diye düşünüyorum : kısmet
AYPE, AYPE Katkı Maddeleri, Şişirici Gaz
Ürünler
Levhalar, Borular, Mobilya Profilleri, Dolgu Fitilleri, Özel Ürünler (Ambalaj), Levha ve Boruların Kaplamalı Çeşitleri, Su Oyunları İçin Makarnalar, 100 mm’e kadar Laminasyonlu Levhalar.
Kullanım Alanları
İnşaat Sektörü:*Isıtma, soğutma klima sistemleri, havalandırma kanalları, parke altları, yer döşemeleri, ısı nem, ses ve darbe yalıtımı ihtiyacı olan diğer yüzeylerde kullanılmaktadır.
Spor ve Eğlence Sektörü:*Spor amaçlı mat, deniz ve plaj oyunları için makarnalar, can yeleklerinde dolgu malzemesi ve çanta imalatlarında kullanılmaktadır.
Ambalaj Sektörü:*Elektronik eşya, beyaz eşya, mobilya, kapı – pencere, mermer, tıbbi cihazlar, tartı aletleri, spor aletleri, sanat eserleri, ısıtma – soğutma cihazları, otomotiv yedek parçaları, bisiklet, tanıtım ürünleri, cam ve gıdaların güvenli taşınmasında kullanılmaktadır.
Mobilya Sektörü:*Koltuk, kanepe ve diğer mobilyaların imalatlarında, profil ve fitil şeklinde kullanılmaktadır.
Üretim
Alçak yoğunluklu polietilen hammaddesinin ekstrüzyon tekniğiyle belirli sıcaklıklarda eritilerek, belli hız ve basınç altında şişirici gazla karışımı sonucu, polietilen köpük elde edilir. Hücre yapısı kapalıdır. Esnektir, bünyesine su almaz, çok iyi bir ısıl iletkenlik katsayısına sahiptir. Ekstrüder makinesinde kullanılan kalıbın şekline göre köpük malzeme kendi şeklini alır. 1mm – 20 mm arası et kalınlığı olan ve 60 cm-200 cm arası eninde levha olarak ya da farklı et kalınlıklarında ve farklı iç çap ölçülerinde boru, değişik şekillerde profiller veya dolgu fitilleri olarak sonsuz uzunlukta üretilebilir. Tesisat ve yüzeylerin ısı yalıtımında kullanılan, ideal ve ekonomik bir yalıtım malzemesidir. Ayrıca ambalaj sektöründe ve yine çeşitli sektörlerde dolgu malzemesi olarak da kullanılabilir. PE ürünler ikincil bir işlemden geçirilerek, yüzeyleri alüminyum folyo, PVC, yapışkanlı bant, film gibi malzemelerle kaplanarak hem ısı yalıtımı özellikleri artırılmış olur hem de dış ortamların getirdiği fiziki şartlara dayanıklılığı artırılmış olur. Geri dönüşümü %100 olan, çevreye uyumlu, doğaya dost bir malzemedir.
*
*
[QUOTE=sulzer;5768058]Bende bu düşüncedeyim
👉Mızrak çuvala sığmaz diye bir söz var
👉Ava giderken avlanmak diye bir deyimde var
👉Ciro artışı kar artışı başka büyük yatırımcılarında ilgisini çekecektir
👉Birileri gelip tahtacının alımlarıyla emeğini baskısını çöpe atabilir oyununu bozabilir. Tahtacı saçmasapan baskı yapayım derken malı kaptırabilir.Aylardır taşıdığı malı birden elinden gidebilir😏
Hepsi ihtimal
Belkide bunlar saçma sapan fikirlerim. Yatırım tavsiyesi asla değildir.
Sulzer hocam şu tahta kavgasını Bi anlatsanız Burda.hani iki grup kavga etmiş falan tahtacı bertaraf etti dediğiniz olay.. 😏
https://invst.ly/xb9uy
tahtada savaş devam ediyor: arada ezilmez isek iyidir..?
Merhaba arkadaşlar,çok eski borsacıym,hiç kimseye benim gibi yapın şeklinde bir tavsiyem olmaz ama ben yıllardan beri hep 2 çeşit hisse taşırım,birisi binanın ana kolonu,kirişi,diğeri ise evin çılgın çocuğu,işte ikinci grup için bu hisseyi seçtim ve elime para geçtikçe bu hissenin miktarını artırmayı düşünüyorum.Herkese bol kazançlar diliyorum,sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
#dnisi Şirket'imiz Yönetim Kurulu'nun 08.02.2022 tarihli Kur Korumalı TL Mevduat Programı'na katılma kararı doğrultusunda çeşitli bankalarda bulunan mevduatlar için, 6 ay vadeli toplam 33.655,180-TL tutarlı mevduat hesabı açılmıştır.
Hissede yarın değilse önümüzdeki hafta olumlu anlamda hareketlenme bekliyorum.Tabi ki yazdıklarım YTD