2.5x2---5x2----ve 2 x 10 kg lık 6 lı set yeterli olacaktır,ısınma hareketleri için 2x 500gr lık alınabilir...:)
Printable View
Bence aracı kurum ile ilgisi falan yok. Sadece ironi yapıyor. Shortta değil, elinde hisse yok ya da sınırlı, pahalı görünüyor gözüne. Almak için düşük rakamlar bekleyen bir kişi bence. Bana öyle geldi.
İlk zamanlar itici gelirdi yazdıkları, şimdi eğlenceli geliyor. [emoji16]
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağa ışık polemiğine ilişkin konuştu.
TELE1 canlı yayınında yapılan açıklamaya göre Sezer, "13 Ekim Ankaranın başkent oluşunun 97. yılıydı, bu yüzden Ankarada tüm kamu kurum ve kuruluşlarının ışıkları açıktı" dedi.
Piyasalar etkilenmesin diye yarın akşama bırakılmış olabilir ondan sonra zaten haftasonu
Anket sonuçlarına bakıyorum.
Bu ülkeden bir cacık olmaz diyor ve detaya girmiyorum.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://twitter.com/haskologlu/statu...60333508280321
İbrahim Haskoloğlu
@haskologlu
Türkiye yarın Sinop yakınlarında yaklaşık 6 saatlik, S-400 Hava Savunma Sisteminin radar testi için uçaklara irtifa uyarısında bulundu.
— Reuters
ÖS 6:18 · 15 Eki 2020
https://www.reuters.com/article/us-t...-idUSKBN2701FO
Turkey’s air space notice, or NOTAM, restricts an area near the coastal city of Sinop for a radar test and possibly live-fire for six hours on Oct. 16. It advised aircraft to avoid the area to a height of 200,000 feet (61,000 metres).
S-400 :thumbdown: vs Doğalgaz :halay:
gece bıraktığım sayfaya bakıp son sayfaya geçtim arada kalanlara bakmadım.
aracı urumların komisyon vermediğini kim söyledi.
her hesapta komisyon tanımlıdır.
borsa komisyonu var
emir iletim ücreti var
emir silme ücreti var.
işlem yapan hesaba kendisinin olsa bile komisyonsuz hesap açacağını mı sanıyorsunuz.
yazar komisyonu fazlasını kurum bünyesinde kar gösterir yine kendisinin vergilendikten sonra.
sizde yazın zor değil ben YKB ve merilin yaptığı robotun tersini yaptım
1 haftadır deniyorum.
zararına satmak yok her aldığından %1 kar görünce çıkıyor.
bu gidişle denemeden gerçeğe geçireceğim.
karlar minik minik ama çok sayısa işlem toplamda dişe dokunur rakamlar yapacak.
tek resime sığsın diye excele atıp resimledim.
50-100-200-400-800 tl diye alıyor %1 kar görünce satıyor. (deneme bitince 1000-2000-4000-8000-16000 diye yapacak işlemleri)
bu meril ve y.k.b baştan verip sonrada sattıklarını karlı kapatıyorsa o verirken alıp o alırken sizde verin kucağına. :he:
https://i.resimyukle.xyz/AKafcd.png
TLREF...bizim viop hesabındaki para buna göre nemalanıyordu sanırım...bu neye göre düşüp çıkıyor? bilen var mı? %7,5 lardan %12,5 lara gelmiş...
https://i.hizliresim.com/0AvYkC.png
Buyrun dostlarım,
Güzel ve faydalı olacak bir sayım yaptığımı düşünüyorum
Hem de 5 dakikalık grafikte
https://twitter.com/MuratZe39170193/...034340864?s=20
Bol kazançlar
Sağlıklı Günler,
S400 denemeleri ve gaz haberleri ayni anda olmasi tesaduf mu sizce..? Kafamda deli sorular..??
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Demirkol kardeşim bence tesadüf bu ikisinin zamansal denkliği
Ama bi süre sonra kamuya sunacağın bi argüman kalmıycak
Her gün action atraksiyon olmaz o da var
Egede gemiler yürüdü , karadenizde gaz ve füze
Şimdi plan dahilindedir bunlar tamam ve tabi kendini ön plana atarsında. Zaten füze ateşlensin o zaman tamam herkez sırayada geçer elini öpmeye ama önce bi görelim
Vurmayıp ıskalasada tamam
Bi ateşlesinlerde
Yağmasanda gürle hesabı
Böyle basit şeylere deli sorular diyosan da
Borsa morsa da oynama zate.
havaların sıcak geçmesinden dolayı 2. dalga beklenenden 1 ay daha geç başlıyor..çok yakında bizim yetkililerde 2. dalgadan bahsetmeye başlar..
bu sene noel rallisi olmayacakmi her sene her sene alistirmislardi
hakkını yememek lazım..yemediler içmediler, sabahlara kadar akıl düşünüp yabancı çıkışına rağmen borsayı 120 ye kadar sürmeyi başardılar..1 liralık kağıt 30 tl ye çıktı, 2 masa 2 sandalyesi olan aslında iflas etmiş batık şirketler tarihinin zirve nokatalarına yükseldi..
hamdolsun bu mantıkla borsayı ayakta tutmayı başardık..
ve tam da yol ayırımında iken bir düşüş senaryosu daha çizeyim..( en son virüsten hemen önce böylesi düşüş senaryosu çizmiştik tesadüf belki tuttu)
senaryonun mantığını anlatmaya gerek yok, herşey şeffaf, sade, ne görülüyorsa o..
ama yinede şunu ekleyecem; virüs nedeniyle yapılan düşüş beklenmedik anda geldi ve hızlı yükseldi tekrar, aslında zirve oluşumu yapıyorduk çünkü..
https://i.hizliresim.com/Hwiu9l.jpg
yatırım tavsiyesi değildir..
ZAten borsada özellikle son zamanlarda hatta 1 yıldaki ağır manipülasyonlar hep bu yabancı talepleriyle artı..
Özetleyelim 5 yıl öncesine göre;
1)Emir iptali; Eskiden emir iptali yoktu.Çift seans vardı ve emirleri tek seans veya tüm seanslar olarak girebiliyordun. Dediler ki tüm dünyada emir iptali var bizde de olmalı. Sende olamaz arkadaş. Çünkü sen bir yatırım borsası değilsin, hatta borsa bile değilsin..Senin hacmin yok yurtsışında hacim var. Sen hırsızların işlem yaptığı bir manipülasyon yuvasısın. Burada düşüşlerin fotosunu koyayım hepsi emir iptalleriyle oluyor. Vestel mesela al 10 bin lot 1 üst kademeden sat bana göster helal osun büyük borsacısın diyeceğim. Satamazsın. Adam bir düzenek kurmuş alış kademelerinde 20-30 bin lot var..Sen satış kademesinden al yanlışlıkla 10 bin lot bütün alış kademeleri bak nasıl hemen buhar oluyor
2)Karanlık oda; Adamlar yabancı istedi diye bunu getirdi..Nedeni şu; Kapanışa yakın kendileri dışında biri bir kaç lot aldı mı ertesi gün hareket edecekse karanlık oda da onu haşat etmek için
3)Tüm hırsız, patron, batak firmaları borsaya açtılar..Patronlar da yolu bulmuş speklerle anlaşıp yükselttiriyor, sonra patron satışı sonra bedelli geliyor..Bak mesela Katmr, Beyaz vs.
4)Devre kesme; Malı veriyorlar yukarıdan sonra emir iptalleriyle kağıt bir anda çöküyor sonra devre kesiyor, açıldıktan sonra daha da göçüyor..
Bunların ky koruma ile ilgili bir kelimesini bulabilir misin?
Son 2-3 gündür sanki email kutuma gelen spam mail sayısında artış var. Gerçi içine bakmadan direkt siliyorum, gmail çoğunu zaten spam kutusuna atıyordu yeni bir yöntem belki buldular.
Bir online mağazadan mailler çalındı diye haber çıkmıştı, acaba oradan mı kaynaklı diye düşünüyor.
Telefonlarda da çok fazla internet, check-up vs araması oluyor. ZZZ_ olarak işaretliyorum ama telefon numarasını değiştiriyorlar.
Moruk kardesim,
bu cografyada hikaye bitmez.. uygarligin kuruldugu bi yerde yasiyoruz sonucta.. deli sorular derken latife yapmak istemistim.. yine de tavsiyen icin tesekkurler..
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GARAN ADR
0,82 dolar da direniyor.
https://i.hizliresim.com/dx3pVN.jpg
hiiselerin,kurum tarafından açığa satışını nasıl engellerim
Rte nin ülkeye yaptirim yedirmek icin bu denli cabalamasinin nedeni nedir
Biri yaptirim yapsa da rahatlasa bari
Senin canın sağolsun verme..:)
1 sayfa daha da yazarım hatta gün içi neler olup bitiyor ekran görüntüsü koyarım da hepimiz biliyoruz nasıl p.çlerin nasıl işlem yaptığını..Az önce KAP haberi geldi 10 kişiye işlem yasağı getirilmiş farklı kağıtlarda..Ne olacak şimdi bu adam çıkacak mı borsadan:)
Hayır..Başka hesaplardan yine yapacak..Cezaevine koymadan bu p.çleri önlem alamazsın. Zaten önlem almakta da istemiyorsun şov yapıyorsun.
Borsa bazen gün içi bir düşüşten sonra yatay takılıyor, o arada aldıklarını toplu satıp esas ikinci dalgayı yaratıp sonra aşağıdan veya karanlık odada yerine koyuyorlar bence.
Blockchain sistemine geçilir ise açığa satış daha zor olur, organize piyasalar ve vadeli piyasalar canlanır.