Twitter adresi nedir?
Printable View
Sallamayan var mı? :)
Bakalım buradan itibaren dediklerini tutturacak mı?
Hepsini tuttursa buralarda işi ne?
Bir senede zengin olur.:)
Ama makro verileri hepimiz neredeyse ezberledik artık.
Kaldı ki makroyu da takan bir sermaye ve para piyasası yok.
Yıkılıncaya kadar inatla gider.
Bakın BİST'e...
Nasıl döndürdüler koca gemiyi dün.
Bekleyen var mıydı o büyüklükte bir geri dönüş?
Sadece elliot analizi yapmıyor. Trader da olduğu için diğer temel verileri de değerlendiriyor. Dalga sayımlarındaki ihtimaller varolduğu için trade edenler gelebilecek haberleri de göz önüne alırlar bazen. Beni görüşüm kişiliğ ve tarzı ile de kaliteli olduğu görülen ve sayımları da gayet iyi olan bir arkadaş...
Dolar grafiğine bakıyorum da sanki küçük bir TOBO yapmış gibi geldi bana.
Daha uzun vadelide de büyük bir TOBO oluşumu var gibi gözüküyor.
Siz ne dersiniz bu konuda ?
Jackie†@JackieTheTrader 2h2 hours ago
More
Jackie Retweeted Timsah Gator Ali
Excellent question. My answer is no. Please DO NOT try to sell around 3.70 for a move lower.
(3,70'ten aşağı bir hareket için lütfen satış YAPMAYIN. 3,58 stop ile poz güvende ve FED kararlarıyla 3,80e sıçrama olabilir)
----------------
There are 2 reasons for this. First, our trade is safe now stop is at 3.58.
Second, we have US FED news & maybe $USDTRY spikes above 3.80.
Merkez Bankası bürüt döviz rezervleri 89milyar dolardan 91 milyar dolara çıkmış.
56-69 yakalayan parayı vurdu yine.
Dolara yatırım yapmak VATAN MİLLET SAKARYA adına benim gibi sade vatandaşa Vatan hainliği ile eş tutulurken ülkemde çıkan beton ve demiri kullanarak ve üstelik devletin yani hepimizin teminatıyla kredi kullanıp yapılan köprü , tünel geçişlerini DOLAR bazlı belirliyen DELİ DUMRUL ücretlerine değinmeyen Kesekağıdı sözde vatan severlere hürmet ve saygı ....
Onu bunu bırak da kreş tüm hızıyla yolda mı müdür? Ondan haber ver.
https://m.youtube.com/watch?v=QDwvMkYzoT4
KRAL ÇIPLAK..!!!!
Yakında IMF kapısında para dilenecekler..!!
Hepsi hepsi 170 milyon dolar mı?:)
Adam evdekileri sabahtan akşama kadar yerleştirdi, sonuçta 30 milyon avro daha kaldı bıbıcım...:)
Bu evdeki nakit para...
Çil çil.
Devletin güvenlik güçlerinden binlercesi de kapısının önünde bu paraları koruyor. Bedavaya...
Kaç günlük tahsilatsa artık.
Bence bu ülkenin en zengin adamıdır...
Hiç tartışmasız.
Ama burada dolar aleyhtarlığı yapanlara göre, isterseniz sorun bakın, "yakışır aslanıma" diyeceklerdir.
İşin garibi, o ailenin en cahilinden en yetişmişine kadar bu ülkede yaşayan insanların bilmediği bir hikayesi yok.
35 sene önce ailecek yer sofrasında yediklerini herkes biliyor.
Biliyor da ne oluyor? :)
Boşverin bu videoları...
başlık indikatör gibi oldu. yükselişte trollcüklerimiz buharlaşmış. düşüşe geçerse peydahlanırlar yine.
sevmiyorum böyle sert yükselişleri
yavaş yavaş
sindire sindire olsun
26 ocakta, o zatın halka verdiği öğüde hadi ben de uyayım altın (fon) alayım dedim...
Gram/TL...
Bugün nihayet 1000 gramında 200 lira zarar ederek sattım...:)
Yani bunu da kaydedin.
Aktroller bile yapmamıştır bu kıyağı.
Adam halka ne gösterirse zarar.
Birileri bu alış satıştan kar ediyordur mutlaka...
Halk değil.
Eee. Enayi değil ya.
Bu ay 6 milyar dolardan fazla alıp DTH açmışlar...
Hainler...
Bakmayın .
Yerlilerin dolar biriktirmesine talep yaratıyorlar kur artıyor diye kızıyor gibi görünseler de bazıları da seviniyordur...
Sonuçta dolarlar yurtdışına gitmedi diye.
Vatandaşın doları oldukça devletin tek sorunu "fiyat"...
Onu da bir şekilde (!) halleder. Olur biter.
Gidip İMF kapılarında dolar dilenmekten iyidir.
Karizma da çizilmemiş olur.
abd 2 yıllıklar
1,30 u görmüş
2009 dan beri en yüksek.
Sayin JonDowes haklisiniz Turk işi QE ama bunu yaparken örtülü olarak da olsa. 300 baz puan civari faiz arttirmasi sanirim bize özel bir durum yine.
Sent from my LG-H818 using hisse.net mobile app
Bizde QE yapacak bir durum yok, tam tersine sıkılaştırma gerekliydi. Sonuçta TCMB uyarıları duydu bugün açıklama yaptı: http://www.bloomberght.com/haberler/...gunu-sona-erdi
Geçenlerde ABD de yaşayan bir arkadaş, burada 1 dolar = 1 dolar ve devalüasyon olmaz demişti.
Are you sure ?
http://i.hizliresim.com/vbgLd6.jpg
5 gündür artan kur yarın biraz soluklanır heralde, müdahale olmaz ve yine sert artış gelirse bazı umutlarımı kaybetmeme sebep olacak.
Özel sektörün vadesi gelen ödemelerine bakalım:
Ocak 5,9 milyar dolar idi
şubat 4,2 milyar dolar
mart 7,1 milyar dolar
nisan 5,6 milyar dolar
mayıs 9,3 milyar dolar
mart ve mayıs ayında ödemeler yüklü...
aralık2016 da 9 milyar dolar civarı ödeme vardı.
Yarın gelecek enflasyon verisi için piyasanın ortalama tahmini aylık 0.5. Ancak Fatih Keresteci 0.1 geleceğini söylüyor. Geçen ay beklenenden çok yukarıda geleceğini söylemişti. (Bu tahminlerini İstanbul Ticaret Odası verilerinden sonra yapıyor. Özel bir hesabımı ilişkisi mi var bilmiyorum ) Gözden uzak tutmamakta yarar var.
TL ye göre yine iyi, 1998 yılında 20 milyon TL ile neler alınıyordu hesaplayın. şimdi ne alınıyor. Ben hatırlıyorum 1998 yılında 12kg tüp 2 milyon TL'di. yani bu paraya 10 tane tüp alınıyordu. şimdi tanesi 80 milyonTL ,10 adedi 800 milyon TL yapıyor. fark %4000. (hesap eski parayla yapılmıştır)