Üstadlar alcar hakkında yorumunuz nedir YTD
Printable View
Üstadlar alcar hakkında yorumunuz nedir YTD
Yazdıklarına katılmakla birlikte endeks 1545-1567 aralığında gidip geliyor ve sende farkındasındır yan tahtalar her düşüşte düştükleri fiyatlarda kalıyorlar ve sonra endeks aynı yere çıkıyor düştüklerini çıkamıyorlar ve bir sonraki düşüşte çok az çıktıkları yerden ortalama bir yüzde 5 daha düşüyorlar bu bir şeylerin habercisi bakalım ne olacak ya yeni bir zirve gelecek baskılayıp mal topluyorlar yada patinaj yapıyor düzeltme öncesi endeks bankalara alım gelmeden 1556 direnci üzerinde kalamayacağız gibi görünüyor ama herkesin düzeltme beklediği zamanlarda da düzeltme olduğuna hiç rastlamadım şu an çoğu kişi nakitte ve düzeltme çok yakın diyor pala göstere göstere yapar mı bu düzeltmeyi :) 1250 de de düzeltme olacak diye bekleyenler 320 puanlık artışı kaçırdı Çelik üstadın endeks yorumunu da merak ediyorum.Saygılar.YTD...
Iyi aksamlar herkese. EGGUB icin degerli yorumlarinizi rica edebilir miyim? Guncel destek ve direnci konusunda ozellikle.
Degerli yorumcular , bak ambalaj için yorum ve degerlendirme alabiliirmiyim.bugun son dk biraz hareketlendi….ytd
Bende dediklerine katılıyorum, Şuan borsayı aşırı derece düşürecek dolaylı tek yöntem s400 yaptırımlarını ağırlaştırmak olur, Yunanistan ilede son haberlerde krizin ortadan kalktığını gözlemliyoruz. Yanlız 20 Ocak ABD başkanı bidenin yemin töreni, ABD de bazı etkiler yapacak gibi duruyor gözlemlemek gerek düzeltmelere sebep olabilir. Aşı haberleri ile birlikte yeni normale nisan Mayıs ayı gibi geçileceğini tahmin ederek iyimserlik havası pozitif. Ayrıca endeksin fibonaci direnci 1610 çok güçlü duruyor. Kişişel görüşlerimdir. Saygılar
Takip listem
YUNSA
ESCOM
ARENA
alcar yorumsuz :) tavanı delecek az kaldı :)
Endeksin yarınki kapanışı önemli olacak. Haftalık mumun rengi bize gelecek haftaların gidişatına dair daha sağlıklı bir fikir verebilir.
esma hnm bakab için yorum ve degerlendirmeniz nedir?pesinen tesekkurlerimi sunuyorum.ytd
Böylesi zamanlarda beklentili hisselerde olmak ve aşırı şişmiş hisselere mesafeli olmak gerekiyor.
Papil için bir yorumda ben rica etsem.Teşekkürler..
Yarın takip listem
1.CEMTS (orda vadede tutuyorum )
2.KNFRT
3.KATMR
4.TRGYO
5.OZKGY
6.RYGYO
KESİNLİKLE YTD.
Yanlış yazdım özür olsın
Esma hanim 3,4 ay vadede cmtas düşünceniz nedir.hakan hocam alctl takipten ciktimi,kısa vade fikriniz nedir
Mndrs
Rygyo
Petun
Ersu
Ygyo
İdeas yarın görelim YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Esma hanim teşekkür ederim
Çelik üstad, aylık kâğıtlarımızdan ülker ve isfin için ay sonu hedefleri nedir,önümüzdeki ayda tutmak gerekirmi
alctl portföyümde var
Endeks yarın ve pazartesi önemli bence yön için primli hisseler çoğaldı
Primli hisselere yatırım yapan ky ler dikkat etmeli sn.hakan hocam. Çoğu hisse halen çok ucuz kaldı. SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar hayırlı cumalar , endeks yatayda bazı hisselerde düzeltmeler olurken bazıları iyi durmaktadır. Hisselerden MNDRS, cemts , Gsdde, ISDMR, iyi görünmekte dır. Bu beklentisi , hikayesi çok olanlar ile hisse fiyatı ucuz olanlar güzel durmaktadır....
Sol kulvardan bir atak yapan PAPIL imizi 22.42 den satarak altlardan lotları çoğaltarak yerine koyacağız inşaallah.Buda orta vadede tuttuğum bir kızımız.YTD.
MEGAP 8.75-8.88 geçilir ise tekniği güzel
Çelik hocamızın 6 tl den önerdiği LKMNH 14,88 den döndü.14,57 % 6,12 artıyla kapatmıştır.Tbrkler Çelik hocam.klmsn - 1,35 kapattı. tutmaya devam yol uzun ytd.Klmsn tahtacısı hala düşüremedi beni çok sıkı tutunuyorum.:cool:
Saygıdeğer abilerim ablalarım uzun vadede (1-2 yıl) menderes ve afyon hisselerinde kalmayı düşünüyorum yaklaşık 50000 tl olarak
Doğru yolda mıyım yoksa farklı hisselere mi yönelmeliyim hedefim bir ev alacak kadar kar etmek sizlerin yorumları benim için cok önemli şimdiden teşekkür ederim sağolun
MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Portföyümdeki Msgyo ile Brksn sağlam durdular bugün...Keza Menderes te öyle
Bende bir müddet Parsn diyorum.
Çok kastılar bu hisseyi.
Y.t.d.
Hayırlı sabahlar dostlar. Zayıf yönlerimiz olan açgözlülük ve korkuyu iyi yönetebilirseniz iyi bir yatırımcı olursunuz diyen bir bir arkadaşın sözü çok hoşuma gitti. Endeks için 1506 destek ve stop seviyesi olarak takip edeceğim. YTD.
Hisse bazlı yükseliş endeks bazlı düşüş :)
takip listem
martı
megap
pınsu
uluun
Yatırım tavsiyesi değildir.
Değerli Arkadaşlar,
Tcell ve smartiks yorum rica etsem?
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.