beni tanıyor :he::he:
temin izmire gittim :kahkah:
Printable View
Hayırlı cumalar bugün de işler iyi şükür
Vesbe tavan Arçelik uykudan uyaniyor devaya zam geldi indes deli oğlan
Datalarida indese cevirdik
Ostim park tire den dayak yemeye devam onlar hanımın hesabında hep zarar yazıyor böylece fazla ayakkabı alamıyor😀
oranın tek sorunu MERi (5.45 maliyetli 1.4xx.xxx.lot) ile GLOBAL (221.xxx) tahtayı tıkayan onlar. meriye park diye bırakmışlar ama meri teyze kafasına eserse orda herkese tecavüze yeltenir. Ky de de accık var. Ama yürürken onu kaale bile almazlar. Ellerinden bedavaya geri alırlar. Önü açık olmasına açık emme mazereti çok büyük. diye düşünüYORUM
emeklerinize sağlık
3 e kadar alırım beklerim o zaman
tabi çıkarsa itelerim :yes:
prkme sürpriz hissedir
temel verilerini beğendiğimi söyleyemem. batık falan değil.
aksen aksa, sarky, otkar orge bu dönemde en beğendiklerimdir diye
çok kere söyledim.
Darılmak gücenmek yok arkadaşlar
her türlü bilgi alış verişine evet, gelin hisse alın bana destek olun yada birbirimize destek olalım söylemini doğru bulmuyor kazancı da hak görmüyorum.
mery iki gündür tahtanın içine ediyor
hiç dert değil.
Kapanış ilginç oldu hem kordsa hem Albaraka hem de eczyt de düzeltme yaptılar keşke kordsa da birkaç taban daha görsek de gomulsek diyesi geliyor insanın
Sasa yida saat 16.30 da 10. Kattan aşağı itmişler valla 2.aselsan vak'a si olmasında ilginç ki ne ilginç şimdi gördüm
Bizim olmazsa olmazımız
temel
doğru zaman, makul fiyat.
doğru zamanı kestirmek çok çok çok zor.
seçtiğim adını andığım hisseler zirvelerinde olsalar bile uzun vade için makul fiyattalar
o zaman makul fiyatda alıp sabırla beklemek en doğru hareket olur.
prkme temeli olmayan pahalı olan makul fiyatta olmayan bi hisse değil
devasa bir linyit kömür rezervi olan sahamız var sıkıntımız yok.
hayata geçirilmek için planlanmış bir projemiz de var.
bekliyoruz.
sasayı 16 dan sonra izledim. 1 dakikada +5 den 0 a çekip devre kestirdiler, tahta açıldı, 3 dakika sonra -5 ile tekrar devre kestirdiler. çok acımasız veriyorlardı,gün içinde alanlara vah ki ne vah...
Gubrf altın madeni hikayesi ile uzun bir yola çıkarmı.ne dersiniz?Hikaye sağlam gibi.
çok yakın takibimde fakat o maden daha çıkarılacak,ayrıştırılacakda bilançoya yansıyacak. en iyi ihtimalle 2021 son çeyreğine etki eder gibi. şimdilik seri bi harekete çıkacak gibi durmuyor,gün içi trade ile güzel para kaldırılabilecek hisselerden. en son geçen cuma 70 den almıştım ptesi 75 den sattım dahada bulaşmadım.
4 milyar dolara yaklaşmış piyasa değeri
zaten rezerv 6 milyar dolar civarı
gübreye ne kadarı düşecek?
yıllara yayılacak bir çıkarıp ekonomiye kazandırma süreci var
işi baştan bilenler malı götürdü.
ayrıca PD/DD: 47 olduğunuda unutmamak gerek. benim için gir çık hissesi,tutulması riskli. tabiiki risk seven alıp tutabilir.
Maden sahasının açılışına ilk kazma vurulan kadar beklenti satın alınmaya devam eder diye düşünüyorum.Bu arada prkme de takibimde..
Londra merkezli danışmanlık şirketi Capital Economics, dolar/TL'nin bu yıl sonunda 6,25 olmasının beklendiğini aktardı. Şirket ayrıca, Türk lirasının, dolar karşısında yüzde 20'nin üzerinde değer kazandığını ve 2021'in başından bu yana en iyi performans gösteren gelişmekte olan ülke para birimi olduğunun da altını çizdi.
https://www.haberler.com/capital-eco...935298-haberi/
Dolar başlığının önden koşanın imzası
DOLAR 5 GAYME OLACAK(eski tabi düşükken yazmış)
bende şimdi mi yapsam?
https://i.hizliresim.com/MEG9yC.png
Dostum ne dersin burdan bir çanak çıkar mı
Büyük olanı demiyorum:)
Küçük olan bile yeter
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Piyasa Değeri(TL)1.350.000.000 Özsermaye(TL)*518.746.119 Sermaye(TL)1.000.000.000 Net Kar(TL)24.899
cep harçlığı kadar kar üretebiliyor???????????***
gayrimenkul sektörü için defter değerinin bu kadar üzerinde olması bile şaşırtıcı aslında
defter değeri altında karlı gyolar varken!
____________________________________-
mesela özak üstelik çok güzel karlı
Piyasa Değeri(TL)2.118.480.000 Özsermaye(TL)*2.927.729.308 Sermaye(TL)364.000.000 Net Kar(TL)273.850.134
onun dd' oranında işlem görebilmesi için neredeyse x 3yapması lazım, karını da hesaba katınca onun yanında kaşıkçı elması gibi duruyor.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Merkez Bankası'na yönelik ortaya atılan iddialara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bulut, Merkez Bankası'nın 140 milyar dolar rezerv sattığı iddialarını yalanladı. Koronavirüs salgını döneminde ekonomik verilere ilişkin de konuşan Yiğit Bulut, "Ülkelerinin ekonomik göstergelerine ve Türkiye'nin büyümesine baktığınız zaman 2018-2020 arasındaki dönemde pandemi riski ile kıyasladığınızda reel olarak büyüyen tek ekonomi Türkiye" ifadelerini kullandı.
https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...konomi-turkiye
Bu saatte maasallah dükkan müşteri kaynıyor.:))