Son zamanlarda görülen GARAN ve diğer bankaların genele göre daha öne çıktığı zamanlar sonrasında başlayan bir düşüş dalgasına benzer bir hareket görebilir miyiz acaba
Printable View
Son zamanlarda görülen GARAN ve diğer bankaların genele göre daha öne çıktığı zamanlar sonrasında başlayan bir düşüş dalgasına benzer bir hareket görebilir miyiz acaba
O yüzden ben 31 kontrat şort açtım forumdaki arkadaşlara güvenerek...
İnşallah PALA bişey yapmaz...
https://i.hizliresim.com/vzATov.png
Şimdiden söyleyim. 31 rakamına gıcık oluyor pala... asal31 diye bir arkadaş vardı. Genelde poz açınca 3100 puan alıyor diyordu.
Ben biraz kar al yaptım...Gubfb ve Pgsusta... Biraz yukarıdan olsa 13 poz şort düşünüyorum. Tersten okuması yoktur herhalde. Palaya gıcıklık olsun :)
Müjde belli olsun.
Tehlikeli biliyorum, ama ben forumdaşlara güveniyorum...
48.500 puan terste kaldıktan sonra halen burda millete akıl verenler onlar değil çünkü...
48.500 puanı öyle abartı olsun diye söylenmiş değil bu arada, gerçekten tam 48.500 puan terste kalıp halen millete akıl verenler var burda...
Sert bir 1670 helir mi acaba endekste, sanırım Bi havacılar bir de EREGL kaldı hareketlenmeyen, götürmek isterse, diğerleri hep yukarıda. Hoş yukarı İn yukarısı, aşağı İn aşağısı var, o ayrı
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xcop te para bitti, hareket olursa x30 yapacak.
Xcopu bitiren yüksek faiz oranları. Krediyle taşınıyor çoğu mal.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankalar hala çok ucuzSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayal kurmak bedava.REKOR APS,AŞIRI ALIMDA NU VE ENDEKSİN YÜKSELİŞ FORMASYON HEDEFİNDEN SONRA orta vadeli senaryom
buydu.1580-1431 e kadar da short flat gittim.eğer 2. yeşil kırılsaydı işlem yapmadan bekleyecektim.bu süreç gayet iyi geçti..ama HAYALİM GERÇEKLEŞMEDİ.en son cuma 1649 shortları dün 1625 ten kapattım ve flat bekliyorum.inatlaşmam.trade sistemler al olunca flat oldum.
kayıtlara geçsin..9 şubat vob 1653
https://i.hizliresim.com/llsxxy.png
Evet sıradaki türkümüzde şorttan başka birşey bilmeyen ve 48.500 puan terste kalmasına rağmen halen millete akıl veren forumdaşlara gelsin...
Ayrıca Erzurumlu forumdaşlara (varsa)...
Hele forumdaş hoş musan...
Şortta mısan long musan...
Ayakların yan basir...
Marjini yemiş misen...
Güfteyle de oturuyor, bir deneyin derim...:)
Son Dakika!!!
Her şeyi bilen yine konuştu..
—///
ABD'li milyarder iş adamı Bill Gates, YouTube'da katıldığı bir programda
corona virüsünde olduğu gibi gelecekteki tehlikelere dikkat çekti.
Gates, dünyanın coronadan daha kötü sonuçlarla karşı karşıya kalmaması için
iklim değişikliği ve
biyoterörizme
karşı önlemler alması gerektiğini söyledi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...r-6249651/amp/
—-///
İklim değişikliği : Çaresi belli
Yeşil alan, Orman alanlarını arttırmak
Her yere ağaç dikmemiz lazım
Bir de Karbon salınımı.
Fosil yakıtlardan, akıllı ya da elektrikli,
ya da yenilenebilir sistemlere geçiş..
Yeşil alan, park, orman, artık bunların
Milli ülke politikası olması lazım
Tarımda da, Milli tohum gibi..
Biyoterörizm dediği: Labaratuar üretimi
Virüsler
Bakteriler
Mikroplar
Sinekler
Vs vs
Çözüm belli
Yerli ilaç firmalarını desteklemek
Yerli aşı, yerli ilaç, yerli biyo labaratuarlar
Artık Yerli aşılarımızı
Yerli ilaçlarımızı
yerli biyo labaratuarlarımızı
Son sürat üretip, arttırmalıyız
Onlara sorsan, kendileri terste kalmamıştır aslında...Herşeyi doğru bilmişlerdir ama badem parası onları terste bırakmıştır. Aslında herşey onların öngördüğü şekilde olması gerekirken, borsa akp eliyle manipüle edildiği için şu an 48.500 puanlık bi fark oluşmuştur. Bu kadar basit...
Hergün para dağıtıyorlar burda,
kazanamayan forumdaş varsa benim tezgahın yanında bi kişilik yer açarım :kahkah:
ABD uyanıyor, makas açılıyor...
ABD de hisse değişimi başlayacak...
Bu değişim öncesi bir silkeleme olur mu?
Olursa, bizde durum ne olur arkadaşlar?
ispanya sağlık bakanı: Yoğun bakım doluluk oranı zirveye yakın
ingiltere sağlık bakanı: Evde ve otellerde güçlü karantina uygulayacağız
ingiltere sağlık bakanı: Karantina kurallarını kasten ihlal edenlere 10 yıla kadar hapis cezası verilecek
Brezilya vadelileri eksi ve dolar 0,65 yukarıda...
Action için hazır mı herkes
birazdan go gogo
Zaten herhalde herkes corttur, en iyi yerden reverse olan kazanacak bana göre :) yüklü cort hadi bakalım. (maliyet filan kalmadı lönk cort 1500 kontratı geçtik sanırım bugün, güzel kazandık ama birkaç hamleyle de önemli kısmını verdik)
gburda kalmaz bu...sert yukarı asagı 4.30 5 arası..
Ilginç bir gün ama 1650 tutmuyor.... Beğenmedim
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi