Evet, acaip hazırlık var, kademeye milyon satış yazıyorlar. Sen bunları sabun yap, Ali.
Printable View
Evet, acaip hazırlık var, kademeye milyon satış yazıyorlar. Sen bunları sabun yap, Ali.
Endeks aya gitmiş biz aşağıya. 2.5 aydır düşüyoruz. Seçimden sonra endeks %70-75 prim yapmış, biz %20-25 aşağı düşmüşüz. Rezillik diz boyu.. KAP a bakıyorsun, borç aldık borç ödedik, borç aldık borç ödedik. Gören de finans şirketi sanır. Yeni ihale falan hak getire. Borç aldık borç ödedik. Hedef portföy %5 i gömdü gitti, borç aldık borç ödedik. Endeks aya giderken Yatırım fonları 2 ayda 120 milyon lot gömdüler, hala borç aldık borç ödedik. Kapasite birkaç artırılmış, gelirlerde kıpırdama yok. Artırılan kapasite evde oturmuş çay içiyor, bir halta yaramıyor.
F&K sı PD/DD si aya çıkmış şirketler uçuşta, bizimki bıkmadan usanmadan aşağıya.
Aslında işin özeti şu: Adam 2-3 senede 1-2 yüz milyonluk şirketi devlet teşvikleri ve biz yatırımcılardan aldığı paralarla koca bir şirkete dönüştürdü. Kapasite de gelecek 10 yıllara yeter. Artık bize ihtiyacı yok. Si.t.rin gidin diyor...
Ocağımıza incir ağacı diktiniz. Allah katmerli belanızı versin.Amin..
Fuhuş ve tecavüz son sürat..
Kapanış Tahminim : 6,78
Yine KAP haberi: borç aldık borç ödedik. Qua Finansal Hizmetler sanki. İş bağlantısı falan hak getire..Tuvalet kağıdı.
6.30 u görmeden rahatlayamayacak bu ş...siz yatırım fonları.
Endeks 2022 yılını 5509 dan kapattı. Bugün ki kapanış ise 8160. Yılbaşından bu yana artış % 48
Qua 2022 yılını 7.22 den kapattı. Bugün ki kapanış fiyatı : 6.72. yılbaşından bu yana azalış % 7
Yani endeks 9 buçuk ayda %48 kazandırırken QUA denen tuvalet kağıdı %7 düşmüş...
Bakıyorsun hala bazı patron yalamaları twitter da, 'efendim Qua borsaya kote olduğundan beri 10 kat artmış,mış,mış...zart zurt' diyor.
Be hey arsız! 9.5 aydır QUA yı elinde tutan adama ne diyeceksin peki? Kote olduğunda alsaydın mı diyeceksin?
2022 yıl sonu dolar 18.70 iken şimdi yaklaşık 27 TL. Endeks %48 çıkmış. Enflasyon arş'a çıkmış Biz ise %7 düşmüşüz. Hemde Yatırım fonları buldukları her fırsatta milyonlarca lotu gömmeye devam ediyorlar. İnsan Qua denen tuvalet kağıdını savunurken biraz utanır,kızarır..
Patron yalamaları yalamaya devam edin siz!!
2.5 aydan fazladır düşüyor. Ahlaksızlar,hırsızlar..
Şirket kapasitesini 4 kat artırmıştı. Bizde müşterisi var da kapasiteyi artırıyor sanıyorduk.Meğerse bizim ve devletin parasıyla şirketi büyütüyormuş. Bu arada, Şirketin sadece borç alma kapasitesi arttı,yeni iş ilişkisi hak getire! Tuvalet kağıdı..
Dünya kadar parayı hırsızlara kaptırdık. Dikkat, Soygun var!!
Devre kesme ulan ş...z devre kesme. Düşşün nereye düşecekse de bitsin bu tecavüz.
Yavaş yavaş sokunca birşey yok da hızlı sokunca sıkıntı oluyor herhalde,devre kesti hemen.
bu kağıdın bir sıkıntısı mı var sürekli gözü toprağa bakıyor:Sad:
Tek kişilik fon hadisesi olabilir bu. Tek kişinin de kim olduğu gayet açık zaten.
Daha önce de yazdım. 1-2 yüz milyonluk şirketi 3 senede biz enayi yatırımcılar ve devletin parasıyla koca bir şirkete dönüştürdü. Kapasite de bolca artırıldı. Sermaye de 10 kat yükseltildi..
Artık bize ihtiyaç yok kısacası. Defolun gidin diyor çakal.
Tek kişilik fonlarla tahtanın ırzına geçip küçük yatırımcıyı perişan etti. Yine aynı fonlarla toplamaya başlayacaktır yakında.
İngiltere (Londra) finans dünyanın merkezi kabul edilir. Orada finans eğitimi almış adamdan ya çakal olur ya sırtlan. Bizimkinde ikisi de var. (Borsada patronu genç ve eğitimini londrada almış olanlara bir bakın, anlayacaksınız)
Son olarak; elimde ciddi miktarda Qua hissesi var ey tecavüzcü fonlar ve sırtlan kardeş. Düşürebildiğiniz kadar düşürün. Tek lot satanın...
2 gündür çıkıyordu ve ben neler oluyor diye şaşırıyordum. Bugün ki hareket gösteriyor ki tecavüz e devam. 2 gün sadece dinlenmek içinmiş.
Tecavüze devam. Kapanış Tahmini: 6,44
Oh şükür. Bugün de eksi kapattık. Dün ki gibi 0.15 dahi pozitif kapatsa rahatsız oluyorum artık. 3 aydır düştüğü için, birgün düşmezse bir terslik olduğu hissine kapılıyor,tedirgin oluyorum. Öğrenilmiş çaresizlik bu mu acaba? Yoksa Stokholm sendromu mu?
Velhasıl, 'sabah yukarı ver, akşam en düşükten kapat' denen yatırımcıyla t.ş..k geçme modası son sürat devam ediyor. Tuvalet kağıdına da bu yakışır.
Velhasıl, 'sabah yukarı ver, akşam en düşükten kapat' denen yatırımcıyla t.ş..k geçme modası son sürat devam ediyor. Tuvalet kağıdına da bu yakışır.[/QUOTE]
Yine yukarıdan başla, adım adım aşağıya in. 70....64,63,62,61,60,59.....50,49,48... ve eksi de kapat. Lanet olsun hepinize. T.ş..k geçmekten bıkmadınız aşağılıklar.
bu kadar tepkisiz,gerçekten çok adi bir kağıtmış...
Kalekim yüzde 300 bedelsiz yaptı , bölünme öncesi tavan tavan gitti, bölündü yine tavan gidiyor.bu da çölde kutup ayı misali
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lanet olsun sana yatırım yaptığım güne. Dolar uçtu,enflasyon uçtu, faiz uçtu,endeks uçtu biz yerle yeksan olduk 10 ayda. Allah topunuzun belasını versin operasyon çocukları!!
Endeks çıkarken çok çıkmıştın ya O.Ç, şimdi endeksten çok daha fazla düşebilirsin.
Al satçı olmayın değer yatırımcısı olun diyen ******lara da bol selam.. Alın size değer yatırımı, sokun bir tarafınıza!
A. K. Operasyon çocukları, isterseniz *****zın a...a kadar indirin tek lot satmayacağım!!!
Ali Ercan bey hisse mi satmış kap haberini ben mi yanlış gördüm
6.70 den aç....6,62,61,60...55,54,53...49,48..44
Hergün t.ş..k geçiyorsunuz ya bizimle, yukarıdan aşağıya indirdiğiniz her bir birim çıktığınız yere girsin operasyon çocukları!
Bu hafta 6.30 u bekliyorum alçaklar!!
Baş tetikçi tecavüzcü yatırım fonları 2 ayda yaklaşık 130 milyon lot satmıştı.
3 günde 49 m lot alan A1 apzartesi günü hepsini gömmüş.
Bilin bakalım kim almış? Tabi ki yatırım fonları. Hem de 64 milyon lot. Ne kadar şaşırtıcı değil mi?
Peki daha dün 64 milyon satan kimdi? Evet bildiniz çete başı 'bey' satmıştı..
Bu kardeşiniz bütün bunların olacağını da yazmıştı..
Yarın ki Cuma kapanış ve gelecek pazartesi kapanışta bir bakın takaslara. Matild Manukyan bile böyle fuhuş görmemiştir!
Bölünme sırasında fiili dolaşım 24.86 civarındaydı. Bugün itibariyle 32.29 olmuş. Endeks 4550 den 8500 e gelirken patron dahil elbirliğiyle ırzına geçtiler kağıdın. Allahın laneti üzerine olsun operasyon çocukları!!
Endeks -2 biz -7. Taban yaptırmayan o... çocuğudur.
Hocam maalesef çok pis elimize verdiler. Yapacak birşey yok, sabırla taşımaya devam ediyorum
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada, tarihe bir not düşmek amacıyla yazıyorum. Yarın güçlü bir tepki vermezse ve Endeks de düzelmezse bir-iki hafta içinde aşağıdaki hedefler görülür.
Yeni hedef 5,50-5,53
Sonraki hedef : 4.90-5.00 aralığıdır.
Silkeleyin silkeleyebildiğiniz kadar o.çocukları.. Hiç acelem yok. Hergün ama hergün yedi ceddinize ............ devam edeceğim ve sabırla bekleyeceğim.
Şirket sahibine de bir parantez açmak istiyorum.
Endeks seçimden bu yana 4550 den 8500 civarına gelirken biz 8.80 lerden 6.24 e indik. Peki şirket sahibi ne yaptı?
Baba parasıyla şirket kurup, devlet parasıyla (teşvik) palazlandıran, yatırımcıların parasıyla büyüten bir şirket sahibine yakışacak bir hamleyle 6.50 den 64 milyonu bize gömdü.
Borsamızda o kadar çok var ki bu adamlardan. Bıktık sizden ve sizin gibi yatırımcı düşmanı patronlardan. Gözünüzü toprak doyursun..
Bu hissedeki sıkıntı nedir ?
Milyon Lotlar tek kademe de yazılıyor alınıyor hacim çok yüksek olması isteniyor
Kademe analanizimde alışlar yüksek gibi gösteriliyor ama günlük pastada satış ağırlıklı oluyor vb vb
Dikkatimi çeken bir olay ise şu
X li sosyal mercada çok takipçili biri ne zaman bu hisseye ek çektim dese yada bu hisseyi ansa o gün bu hisse tepe taklak oluyor
Taniriz kendisini yakinen. Adı neydi borsaizinde galiba. Yazın milletin eline veren de buydu. Hiç unutmam o zaman verdi bu hisseyi. Hisse o gün bugündür toparlayamadi kendisini
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün bunun kadar eksi olmayan kağıtlar dün ki kayıplarını yerine koydu
bu bir imkan olsada düşeyim der gibi halen büyük oyun var bu tahtada çözemedim yani