Sn.kekonun da belirttiği gibi firmaya inanan çalışanların satacaklarsa bencede üst fiyatlardan satacakları inancındayım insallah bizleri yanıltmazlar.
Printable View
Sn.kekonun da belirttiği gibi firmaya inanan çalışanların satacaklarsa bencede üst fiyatlardan satacakları inancındayım insallah bizleri yanıltmazlar.
Satacaklarsa 100 TL üzerinde satarlar herhalde bu bilancoyla:) yada satmayıp temettuyle ve değer artışıyla devam ederler :)
Nasıl yöneticiymiş bunlar 150 bin lot ne kadar eder vay vay
Bu 150 bin lot olayı temettünün de garantisi olmuş
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Maşşallah yine endekse direniyoruz,ayrıca brüt yasağına nasıl bir tepki verecek heyecanla bekliyoruz.
160 milyon TL'lik iş almış 10 gün önce de SGK işini almış ti şirket iyi yolda ytd bakalım fiyata ne zaman yansıyacak
Yine güzel bir KAP maşallahı var.
15 milyon TL daha ilk çeyrek bilançosuna ekledi sayalım :) tabi kar marjini artirirsa o zamana daha da fazla katkısı olabilir...
Bu kadar KAP tan sonra artık sıra sanada gelmesin mi?
Şirket sermayesi son 1 ayda aldığı işlerin yanında çok güdük kaldı.
Gesanvari kaplar atiyor..sermaye artışı ihtimali de güçleniyor...güzel bir bilanço ile birlikte yüklü bir bedelsiz kararı !!! Bu hisseyi ucurabilir...nasip ...nasip...nasip..
Teşekkürler sn.kazanckapisi
Artık bir atraksiyon yapsan diyorum...
Inşallah sabrımızın karşılığını almak nasip olur ve bugün bunun ilk başlangıcı olur.
Helal olsun dayıoğli.. :one:
Keko hocam gözümüz Aydın
Hayırlı sabahlar dostlar
Bol kazançlarımız olsun
:bravo::bravo::bravo:
cümleten hayırlı uğurlu olsun tüm ortaklara...bu hisse hakkında zaten az ve öz yorumlar yapmıştım...fazlasını kasten yapmadım...anlayana sivrisinek saz ,anlamayana davul zurna az olduğunu biliyorum..
ilk çeyrek 67 milyon...ikinci çeyrek 140 milyon...üçüncü çeyrek 240 milyon cirolar yapıldı..son 45 günde de 550 milyonluk iş kapı attı...böyle bir trend kolay kolay bir yazılım şirketinde görülemez...genelde ilk üç çeyrek ciroları birbirine yakın olurdu yazılımlarda...vbtyz nın böyle bir tabloyu ortaya koyabilmesi buzdağının sadece görünen kısmı olduğunu ve şirketin gerçekten de çok güzel büyüdüğünü gösteriyordu...
bu güzel bilanço beklentisine ek olarak olası bir yüksek bedelsiz kararı vbtyz i çok farklı yerelere taşıyabilir...buda enerji hisselerinden sonra vbtyz nin de adından çok söz ettirebileceğini işaret ediyor...her şey olumlu devam ederse ?? vede patron ve tahta yapıcı da iyi niyetli olursa ?? çok ilginç rakamların görülme ihtimali artar...sabır sabır sabır....
kasten de fazla yorum yapmak istemiyorum...istiyorum ki laftan anlayan ,aklı başında, emek verip ,çile çekip sabır eden yatırımcılar kazansın...daldan dala konan yatırımcıları pek sevmiyorum..onlar hem nankör olurlar hem de emeğin kıymetini bilmezler..temelden de teknikten de anlamazlar...ben onları kendi haline bırakıyorum...:yes:
Bakalım 30 lardan almaya başladık hayırlısı olsun
Sermaye artırmadan gidebiliyorsa büyüme ,bir kaç sene daha böyle devam etmesi sermaye artırım heyecanını da diri tutar uzun yıllar ,fena olmaz gibi ama tabiki birol basaran daha iyi bilir:)
Bir maaşallah ta benden gelsin.
benim de tek kafama takılan şey budur..net kar marjının düşük olması beni de şaşırttı...doğrusu şirketi sadece bilançoları üzerinden inceledim...agresif büyümesi ve gesanvari iş kapları atması beni cezb etti...şu anda bir hisseyi almak için bu gerekçeler yeterlidir...ama vakit bulursam o konuyu da araştırmak istiyorum..
büyüme hikayesi , düşük sermayesi ,halka açıklığının az olması bu hisseyi özel kılıyor....ayrıca da yüklü de bedelsiz verme ihtimali var...bu yüzden de yüksek potansiyel görüp aldım...gerisi de nasiptir dostum...
Gördüğümüz kadarıyla bazı yazılımları kendileri üretiyorlar, bazılarınında satışı, pazarlaması ve servisli gibi yapiyorlar sanırım.Donanim işi zaten satış ama kurulum ve servisten asıl kazanç sağlanıyordur belki de...yani kendi ürettiği yazılımlar çoğaldıkça kâr marjı cogalabilir gibi :) umudumuz bu yönde
Son bir kaç gündür hacimde gözle görülür bir ivmelenme var.Bugün anlaşılan motorları soğutacak,sabırla bilancoyu beklemeye devam.
Bu hacimle akşama satanlar alır belki :)