Raki yok ama tebesir gideri var..
Syg,
İyiymis marul ye tebesir yerine calcium var .
Tebeşirde kalsiyum, yanına da her renginden pastel boya salatası yaptık mı bütün vitaminleri eksiksiz alırız.
https://twitter.com/Marlon_inceyus_/...683234309?s=19
1 araba almak - 4 araba almak
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...620785152?s=19
Faiz indirimi?
Memlekette keriz cok arabayi 10 tane bile alir verir [emoji2957]
Üstelik ilk başta hediye ettiğiniz 2-3 araba da yetmiyor devlet baba o kadar aç ki her sene mtv ile sağmal inek gibi sağmaya devam... Yani şu şartlarda hakikaten sokarım böyle aşkın ızdırabına diyip arabayı çöpe atası geliyor insanın.
Ve bu sağmal düzeni o kadar kanıksandı ki yavaştan yavaştan hayatımızdaki diğer tüm ürünlere yedirip resmen keriz gibi yontmayı marifet bellediler. İlk mesajda dediğim gibi sadece araba, içki ve sigara değil, bilumum en sıradan vatandaşı bile faturalarda gitgide şişen kalem oyunlarıyla çarpmaya yeminliler. Şu an araba örneği bize ne kadar tuhaf ve vahim geliyorsa , belki bundan 10 yıl sonra evinizde harcadığınız elektrik , doğalgaz , su faturalarında da benzer aymazlıkları kanıksatacaklar. 50 liralık tüketim için 150 lira elektrik faturası ödeyeceğiz belki. En basitinden bunca seçim geldi geçti ama deprem vergilerinin özel iletişim vergisi adı altında internet faturalarından , telefonlardan vs. 22 senedir takır takır alınmasına bi allahın kulu hop kardeşim demediği yada diyemediği gibi :) bu kadar ağır vergi yüküyle halkı soymaya rağmen ülke 1 arpa yol katedemediği gibi o eski günlerinden bile çok daha geri şu an. Halktan istemeye gelince iştahlarının sınırı yok, deprem olur yardım kampanyası, ormanlar yanar yardım kampanyası, şu an son olarak sel felaketi için yardım kampanyası da yayınlandı resmi gazetede e pes vallahi. bu vatandaş zaten dünyalar dolusu vergi veriyor bu işleri devlet yapsın diye. tabi vergiler sorsan çok daha önemli yerlere harcanmıştır kesin! Halktan mütemadiyen para iste ümüğüne çök ama en basitinden EYT li hakkını arasa, emekli zam istese kırmızı kart göster bi de üstüne fırça at. Hep vericeksin, asla istemiceksin diyorlar yani :evil: Az yakan çok kaçan bir toplum arzu ediyorlar.
mevcut ideolojik yönetim,
kendilerinden olmayanların haklarını gasp etmekte.
bunu kendilerinde hak görmektedir.
toplanan vergiler ve gelirler onlar için birer ganimet anlayışı içerisindedir.
kendi aralarında alışverişlerde kepçe.
dışarıda olanlar ile alışverişlerde çay kaşığı kullanmaktadırlar.
kendileri mümin
diğerleri münafıktırlar.
Tebeşir yenir mi yaw.
Kafa bulmayın bizle.
İlkokulda ateşimiz çıksın da eve gidelim diye yerdik.
Biri de yımırta kabuğu diyor.
O yımırtanın çıktığı yeri bildiğim için almayayım.
Marketten aldığımız tertemiz, hijjen ilaçlı yemle 45 günde kesime giden tavuk ile köyde gezip böcek, solucan yiyen tavuğun sahip olduğu kalsiyum, kolojen oranlarını gösteren bilimsel bir çalışma yapılmış mıdır?
Güvenilir bir calsium, kolejen takviyesi ayda 300-500 den aşağı değil.
Üstelik bunlar ilaç olmadığından sağlık bakanlığı değil tarım bakanlığı ruhsat veriyor ve içeriğinde yazdıkları kolejen vs. miktarları ise beyandan ibaret.
Alibabadan kilo ile alıp iyi bir amblaj ve ünlü bir şarkıcı, manken reklamı ile dünya paraya satılıyorlar. İçeriğinde gerçekten o tip koljenler var mı kesinlikle belli değil. Zaten bir laboratuvar sonuçları vs. de yok. Üstelik üretildiği ülkeyi bile göremiyorsun.
Bunların böbreğe, karaciğere zararı var mı bilen yok.
Çafçaflı ingilizce isimlerinin yanında hemen hemen hepsi Türkiyede yapılıyor.
Araba alip satmak geri zekali işi.her dakkda vergisi degisiyor.[emoji2957][emoji39]
Vergi isinin b. Cikmis.
Yani biz çektiğimiz diz, bel , boyun ağrısı ile başbaşa kalıyoruz.
Ülkede her işte olduğu gibi besin takviyeleri konusunda da bir standart, denetim yok.
Yaşlılıkta da bir kez daha yoksul olduğunu idrak ediyorsun.
Vucüt 18 den sonra her yıl yüzde 1 kolojen kaybediyor.
Bu ise yaygın bilinen olarak 40-50 sinden sonra kırışıklığa neden olurken asıl kemik ve eklemlerde hasar ve ağrılara neden oluyor.
Kişinin hareketini, yaşantısını kısıtlıyor. Kireçlenmeye neden oluyor.
Ağrılarla bir yaşam sürdürmek zorunda kalınıyor.
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...192163336?s=19
Covid - Turizm
hiç faiz konuşan yok..
yani ihtiyaç sahibi, bilgi almak isteyen birisi baksa şu topiğe..
kahve muhabbetini farklı bir topicte yapmak daha doğru olabilir.
syg,
Bu bitkisel ürünlerin hiçbirini hiçbir koşulda kullanmamak lazım. Kesinlikle böbreklerinizden olursunuz. Hiçbiri güvenilir değil.
Ülkemizde böbrek yetmezliği günden güne artıyor. İlk nedenler arasında yüksek tuz kullanımı ve tansiyon olsa da bitkisel ürün kullanarak böbreklerine hasar veren kişi de az değil.
Kolojen dahil vücudun ihtiyaç duyduğu her madde doğal ve dengeli beslenme ile giderilebilir.
Tebesir nasi aliniyor.makattanmi bilelim ona gore faiz konusalim?[emoji39]
Dusuk fiyatli arabalarda otv matrahi değişmiş
Sahiipsiz kalmış cafe başlığı çokelim oraya:rules:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=42292&page=58
Hafta içi 9 ile 19 arası faiz konuşmak makul ve mantıklı fakat insanlar sosyal bir varlık olduğu için diğer konularında konuşmak güzel geliyor bana
Ayrıca faizlerde değişen bir şey yok en fazla 19,5 ile 18,75 arasında önemli bir gelişme olursa bir birimize haber veririz zaten
Tespitlerim;
- Bir üye var, sürekli bu başlığı sabote edip duruyor. Kahvehane gibi kullanıyor. Daha önce birçok üye tarafından uyarıldığı halde bilerek tutumunu sürdürüyor. Kendini iyi bilir. Böyle insanlara ARSIZ diyoruz. Ülkemizde boldur, bu yüzden burnumuz boktan çıkmıyor maalesef.
- BAŞLIĞI AMACI DIŞINDA KULLANMAYIN deniyor, e hep faiz hep faiz biyere kadar. Sosyal konular da konuşulsun deniyor. Sn. Üye, konuşmayın denmiyor size. Ama farklı farklı konu başlıkları neden var hiç düşündünüz mü? Yerli yerinde konuşmayı bilmiyoruz, daha doğrusu umurumuzda değil. Burnumuzun doğrusuna davranırız, çok da şeyimizde diyorlar. Basit kurallara uymamak marifet. Bu tarz insanlardan da ülkemizde boldur. Durumumuzun bir sebebi de budur.
bugün alınan oralar
1000 k
teb 19.05 32 gün
vakıfbank ÖB 19 32 gün
8.35 strike dolar alırım opsiyona 1450 tl prim teklif ettiler ama kabul etmedim
parayı fona bağladım
Oran paylasmak isteyenlerin elini mi tuttuk?
Varsa oran paylasin.
Bu fayislerle kimse mevduat yapmaz.
Yapmadigi icin de paylasan olmaz.
Syg,
Benim cari giderler icin tuttugum cuzi bir para var Garanti ppf'da.
Bir kisim da TCD de.
Icinde hisse senedi oldugu icin mevduatcilara gitmez.
Ben de getirisinden memnun degilim zaten.
Syg,