Roller coaster gibi bir aşağı bir yukarı oynuyor hisse, bakalım nerede durulacak. Bugün biraz çalkantılı olacak gibi.
Buralarda fiyatın konsolide olması gerekiyor gibi
Roller coaster gibi bir aşağı bir yukarı oynuyor hisse, bakalım nerede durulacak. Bugün biraz çalkantılı olacak gibi.
Buralarda fiyatın konsolide olması gerekiyor gibi
Şimdiden 523 milyon hacmi geçtik, konsolidasyon uzun sürmeyecek diye düşünüyorum eğer akşama kadar 1.5 milyar tl hacmi geçersek.
37yi geçmek için burada biraz güç toplamamız faydalı olacaktır bence
zirveler hep karar anları oluyor..git geller çok oluyor...gelinen yerler hazm edilmek isteniyor...senin de dediğin gibi yüksek işlem hacmi ile buralarda yeni maliyetlenmeler olursa brlsm buraları geçmekte kendinde güç bulacaktır..bunu başaracağına inanıyorum...
Şirketimizin bağlı ortaklığı Erde Mühendislik A.Ş. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastane İhalesine teklif vermiş olup, işveren REC Uluslararası İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. ihalenin lehimize sonuçlandığını bildirmiştir.
Erde Mühendislik A.Ş. Elektrik Tesisat İşleri için 3.102.297,30 USD + KDV, ve 142.987.908,34 TL + KDV bedelle sözleşme görüşmelerine başlamıştır.
İlgili proje kapsamında bağlı ortaklığımızın imzalayacağı sözleşme bedeli güncel kurla toplam 272.695.563,61 TL (KDV Dahil)'dir.
İş süresi ise 10 ay olarak planlanmıştır.
Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.
Çok güzel haber…bunlar daha fragman
geçen hafta öz ablamlar chery marka çok eski bir hafif ticari araçlarını satmışlardı...bu satıştan 260 tl leri olmuştu...bana değerlendirme konusunda yardımcı olursan seviniriz demişlerdi....brlsm bu sabah agresif çıkınca alamayız umutsuzluğu oluşmuş idi..sonradan da gevşeyince 200 bin tl lik brlsm hissesini 33,30 dan aldık...inanın aldıktan 5-10 dakika sonra da kap haberi düştü....:kahkah: şimdi yeğenim hayretler içinde kalmış ve çok seviniyor...:kahkah:
kocaer zaten bu sabah tavan yapmıştı onu alamadık...bakalım onun da nasibi burada ne olacak ?? umarım ona karşı da mahcup olmam...geçen haftalarda 21,65 den yine 205 bin tl lik hisseyi başka bir akrabaya almıştık..
bu sefer aldığım öz ablamlar...bakalım tüm sülaleyi buraya toplayacaz gibi..:kahkah:
KKM (kur korumalı mevduat) hükümet tarafından yavaş yavaş kaldırılıyor..oradan trilyon tl lik nakit yavaş yavaş yatırım araçlarına dönecek...bence borsa bundan güzel faydalanacak...şu anda borsanın tek rakibi mevduat faizidir..umarım o faizler fazla yükselmez...yükselmediği sürece borsanın alternatifi olmaz...şirketlere bol para girdiğinde şirketler de güzel yatırımlar yapma fırsatı bulacak...yatırım da demek işsizliğin azalması demek..borsa beslenmeli...adeletli ve şefaf bir borsa türkiye ekonomisine çok faydası olur...tahminlerime göre uygun zamanlama bu aralar...
bu gün 36,60 fiyatı ile 36,90 direncimize çok yaklamamıza rağmen orayı geçemedik...ama günü 34,57 ağırlıklı ortalamamızın çok üzerinde 35,04 ten karanlık odaya girmeyi başardık..ben olumlu görüyorum..ta eksilerden gelip 35,00 seviyesinin üzerinden kapanış yapmak güzeldir...inşALLAH yarın devam ederek 36,90 direncimizi geçeriz..geçersek !! artık 40-50 aralıklarını hedefleriz...
Sevgili keko buna benzerini bugün bende yaptım. Benimde kızımın tofaşları vardı düşük almıştı, baktım brlms düşüyor hemen tofaşlarını sattırdım 33,60 dan hepsiyle brlsm aldırdım. Yarım saat geçti geçmedi hareketleniverdi birden. Güzel bir zamanlama oldu. Böyle düşüşler alım için güzel fırsat oluşturuyor. Gene artı kapattı ama ne güzel 36 yıda geçmişti. Neyse yarın geçeriz kısmet olursa. Senin güzel değerlendirmelerin ve diğer arkadaşlarında katkılarıyla bütün portföyümü buna bağladım.
Hayırlısı inşallah.
(Yatırım tavsiyesi değildir)
gerçekten de çok ilginç olmuş..hemen hemen zamanlamamız aynı vakitte olmuş...:kahkah: umuyorum ki ikimiz de mahcup olmayız...benim maliyet zaten 14,35 te...ben her türlü iyi durumdayım...bu saatten sonra akrabalara mahcup olmama derdindeyim..umuyorum ki tüm yatırımcı dostlar güzel bir kazanç elde eder...gesanvari hareketleri var...bu gün attığı kap çok güzeldi...bir bu kadar da ges ile ilgili atarsa brlsm çoşar...:yes: sabırla bekliyoruz..
bu arada yeğenim elektrik-elektronik mühendisidir...260 bin tl den 200 binini brlsm almış geriye kalan 60 bin ile de gidip kripto almış...her ne kadar kriptoyu onaylamıyorum (haram olduğunu düşünüyorum...çünkü ortada bir mal yok...muhatap yok ) desem de sonradan aldığını öğrendim...bu günkü gençleri zapetmek ve onları bir şey anlatmak çok zor...biraz da mühendis olunca belki de bize eski kafalı gözüyle bakıyorlardır...ama daha ilk günden 14 bin civarı kara geçince çok şaşırdı....:kahkah: artık hayırlısı diyelim..umarım brlsm den daha çok kazanır da kriptolardan soğur...soğursa belki onları da buraya taşırız...:)
31 Temmuzda 9.1 milyon dolar (245 milyon TL) solar tarafında (%70'i bizim), sonrasında 413 milyon 160 bin TL en son dün de 272 milyon 695 bin TLlik iş aldık. Totali 857 milyon 355 bin TL yapar. İlk 6 ay ciromuz 1 milyar 236 milyon 186 bin TL olarak gerçekleşmiş. Bu son 23 günde aldığımız 3 işin toplamının ilk 6 aylık hasılatımıza oranı %69.35 çıkıyor, bence muazzam.
İlk 6 ay %19 net kar marjı ile çalışmışız, aynı marj ile hesaplarsak bu işlerden 163 milyon 334 bin TL civarında kar etmemiz beklenebilir. Bu sene ilk 6 aylık net karımız 235 milyon 505 bin tl olarak gerçekleşmiş.
arkadaşlar benim için şirketin hangi pazarda işlem gördüğünün önemi yok...şirketin geleceği olsun ,isterse gip pazarında işlem görsün...o yüzden de açıkçası ben aldığım hissenin hangi pazarda işlem gördüğüne bile bakmıyorum..şirket iyi yolda gittiği sürece zaten bulunduğu sınıfları yukarı geçecektir..
gesan ,smrtg,cwene..v.b yenilenebilir şirketlerin rasyosuna gelebilmesi için ges ile ilgili güzel kaplar atmaları lazım...onun dışında zaten kendi işinde türkiyede bir numaralar...işleri ile ilgili zaten güzel işler alıyorlar...şirketin saha tecrübesinin yüksek olması ,piyasayı iyi tanıması, referanslarının güçlü olması ona ges konusunda da büyük imkanlar sunacaktır...
Son vagonda kendime yer bulabildim ancak
Sayın keko hisse iyidir demişse iyidir. Biraz baktım bünyesine aldığı enerji şirketi özellikle Ortadoğu'da ihaleler almış, iş yapmış bir firma bu da dolar demektir. Bugün döner mi dönmez mi bilemem ama bu kez dönerse 45',lere kadar soluklanmadan gider. Allah pişmanlık vermesin.
Bu arada sayın keko inşallah sağlığınız sihhattiniz yerindedir. Selamlar tüm forumdaşlara hayırlı kazançlar
hoş gelmişsin dostum..yanlış hatırlamıyorsam gesanda da birlikte idik..orada ne kadar kazanabildin bilmiyorum..ama gesanı ucundan da olsa biraz tutan bayağı düzlüğe çıktı..umuyorum ki burada da benzer bir durumu yaşarız..yapı olarak brlsm gesana çok benzemeye başladı...ges işine de ağırlık vermeye başladı..piyasa tanınırlığı ve kalitesi onu ges sektöründe de güzel yerlere taşıyacaktır...yapacağı iki iş ile birlikte büyümesine devam edecektir..şu anda elinde bitirilmesi gereken iş 3,8 milyar tl olmuş olması lazım...şirket dolu dolu çalışıyor...bize de sabır etmek kalıyor...
Dün 900 küsür bin satan yatırım finansman 869 bin lot satışta bugün de . Satan bir an önce bitirse de önümüze baksak, sabırları zorluyor bu kurum, her hissemde böyleler.
Hoşbuldum sayın keko, evet gesanda da nasiplenmistik. Ges ve rese olan talep nedeniyle şirketin giderek bu alanlara kayacağını düşünüyorum. Nasibimizde ne varsa o olur.
Yf&bofa citi takası kullanıyor. Citi takası boşaldı mal kalmadı. Son 1 hafta 5 milyon lot sattı. Tahtacı olsam yukarı sürerdim neden aşağıya izin verdi bilmiyorum. Citi aşağıdan mallansın diye değildir herhalde..
günlük tahta hareketlerinden anlamlı sonuçlar çıkarmak yanlışlıklara neden olabilir..en son ben cwenede bu hatayı yaptım...endeks giderken gitmiyordu...sektör hisseleri de giderken yine gitmiyordu...endeks düşerken de hemen tepki verip düşüyordu...ben de bir iki haftalık o hareketlerinden acaba hissede bizim bilmediğimiz bir olumsuzluk mu var ?? şüphesine girmiş ve istemeye istemeye satmıştım...171 den sattıktan sonra hepinizin malumu bir ay olmadan hisse 380 lere gitti...buda bana ders oldu...
brlsm de ise yaklaşık bir kaç gündür bu durum yaşanıyor...bence biraz zaman tanımak ve biraz sabır etmek gerekiyor...
Düşerken de ayarı yok, oldukça can sıkıcı.
bu gün benim için kötü bir gün..elimdeki vbtyz ,kocaer ve brlsm hisselerim bayağı eksidedirler...geçen hafta 182,30 dan sattığım az miktardaki yeotk lerimin yerine 27,74 maliyet ile aldığım az miktardaki pcilt hissem ise iki gündür tavan yapıyor...azıcık da olsa teselli veriyor..:kahkah:
Keko getti bizim çocukların arabalarının paraları :) :)
Son vagona atladım diye sevinirken tren geri gitmeye başladı
Santral enerji
https://www.santralenerji.com.tr/
Bu sefer güldürmedi:)
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün 400 küsür bin lot para girişi vardı, şu anda da anlık 620 bin lotluk giriş var. Benim anladığım ky oldukça korkmuş, ciddi satış yapıyor. Hisse için iyi olduğunu düşünüyorum, hafifleriz, önümüz açılır inşallah.
Tahtacı bugün keyifli gününde...
merkez bankası süpriz şekilde 7500 baz puan faiz artırdı...borç ile çalışan finansalları zayıf şirketler olumsuz etkilenecek...brlsm finansalları güçlüdür...