Kimse kalmadı herhalde burada
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kimse kalmadı herhalde burada
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1000 lot hiseyi kactan satacalım acaba?
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacim baya yüksek bugün, insallah ele vermezler.
Tavanda bekliyen lotu gören varmi?
Simdiden Tesekkürler.
Hisse tavanı bozmuş 711.000 lot işlem olmuş
İnşallah yakalanan olmamıştır yükseklerden, tabanda 968 bin lot satış bekliyor... Halbuki herkese çıkış şansı verdi...
ekip dagilmis. iyi atan turan kalmamus..
İnsanin düşen hissede yazasi gelmiyor .Bu yüzden kimse yazmıyor Maho Ağam.
KAP haberi güzel …
YAMAN lar BAlat i ele geçiriyor.Yonetime 2.Yaman geliyor .
YAMAN in Demir ,bitireceğim seni
Ustalar dip kaca gelir 1000 satamadık.
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faşo ağa, hatip ağa, amor ağa, zart ağa, zürt ağa bunelaa sallasan ağaya çarpıyor sizin ağa dedikleriniz satışa geçip terstemi bıraktı yoksa:((
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
balat hissesi , biraz dinlenmesi gerekirdi.. hafta sonunu dip kapatmasi yatirimcinin biraz daha dusunmesini sagladi.. bu tur hisseler ,yani bekkentisi buyuk hisseler alma ve satmaya hic uygun degillerdir. bu durumda hareket edenleri uzer..cunku satmaya firsat verse bile almayi kacirtabilir..satanlarinda kolay kolay ellerinin cebe gidecegini sanmiyorum.. uretim haberi ve ardindan gelecek degerleme , alim firsati vermez.. sirkete batmis gozle bakiliyordu, otomobil piyasasinda bu fıyata arac fren parcacusi olmaz..tekrar yukari devam etme olasiligi yuksektir..genel grafikte yukselis oldugu bile goŕunmuyor. bir kivilcimlik haber 2 haneyi gisterebilir.borsa boyle birsey.. kalkinma 4 den aldik 7 lerden sattigimizda herkes mali ustumuze yiktin kactin demisti. sonra ne oldu 180 binli rakamlara tekamul etti kalkinma hissesi..bu is boyle beklentiye baglidir. beklenti buyukse rakamlar gecilmeye mahkumdur.
Tabanda 1.300 bekleyen, bır yerden dönecek ama nereden yakalayan kazanır.... Eşleşen 903 lot..
KAP haberindeki el freni bile durdurmadığına göre Balatalar sıyrılmış, çarpmadan durmaz.
Nereden döner bilgisi olan var mı bir de faailiyet olursa çift hane glir mi
Nereden döneceğini; patron, patron adına iş yapan ve onun burada uçacak kaçacak diyen karikatür tipli maşaları bilir.
Hadi yine iyisiniz, KAP'a haber düştü; Şirketin kamuya açıklanmamış özel durum açıklaması bulunmamaktaymış. Yani her gün tavan yapmasının bir özel bir sebebi olmadığı gibi, her gün taban yemesinin de özel bir gerekçesi yokmuş. Şirket batmıyor rahat bir nefes alabilirsiniz. :kahkah:
Faaliyet haberi glemis 10 kişi başalmıs ama hisse düsüyor
Normal şirkette, yarından itibaren çift hanelere kadar soluksuz gitmesi lazım. Ancak düşüşte el freni haberler tutmadı. E zaten balata üretimide yokki düşüş fren tutsun. Buradaki hikaye şu, sözümona şubat sonu deneneceği söylenen makinalar çat diye hani yerseler diye denenmeye başlandı. Bir söz var ilk bölümü, bu tür hisselerle zengin olacağını sananlar için, ikinci bölümü bu tür hisselerden zengin olan patronlar için söylenmiş. "Kâr zarar kardeştir. Kaldır kaldır yerleştir."
KAP AÇIKLAMASI İştirakimiz Berka Balata Sanayi ve Ticaret A.Ş., Manisa / Turgurlu Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika yatırımları ve üretim faaliyetleri ile ilgili 10 personel alımı yapılmış olup,bakımı tamamlanan makinaların üretime geçmesi sağlanmıştır.Bu işlemler bundan böyle artarak devam edecektir.
Tüm Yatırımcılarımıza duyurulur
ALİ ÇAKIROĞLU
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
YTD
''Düşmanın en büyük hilesi dostluğudur.â€
Sadi Şirazi
Olumlu haber dahi tabanın önüne geçemedi
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir KAP haberi düşse de biraz gülsek. Zamanında, altın madeni bulan kurutulmuş sebzeci bürüt takastan çıkmak için ne KAP haberleri döşüyordu. KY nerdeyse SPK'yı basacaktı, bürüt takastan çıksın diye. Bürüt takastan çıkar çıkmaz, hisseler ky nin kafasına yıkıldı. 2 yıla belini doğrulturlar inşallah.
Hacim iyi taban bozabilir, dikkatli olun.
Ytd
dead cat bounce ytd.
Görünen o ki burada yeni ve umut vaat eden bir hikaye başlıyor, biz de yerimizi alalım.
Şirket yetkilisine soruldu, bedelli söz konus değilmiş. Geriye doğru okudum, neden zikzaklarla dolu algılar peşindesiniz?
Kimse yazmıyor artık
''operation complete'' olabilir. Ya da daha ilerisi için uyutma yorma süreci olabilir.
Kısa zamanda 10 kattan fazla yükselen hissede operasyon bitmiştir. Artık faaliyetlerine başlayıp bilançosunu düzeltme vaktidir. Faaliyetlerinde verimli/kârlı; yönetim de samimi, şeffaf olursa ilk çeyrek bilançosundan belli olur. (Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Farkındalık olsun diye yazdım.)