Didikleyince daha neler cikar , o yuzden ben beZdim artik . Dava ededekseniz edelim , dosya olusturalim avukat masraflarini bolusuruz. Ben varim o tur hareketlere
Printable View
Didikleyince daha neler cikar , o yuzden ben beZdim artik . Dava ededekseniz edelim , dosya olusturalim avukat masraflarini bolusuruz. Ben varim o tur hareketlere
https://www.libyaobserver.ly/inbrief...dan-and-turkey
Libya, mali aidatlarının %25'ini Ürdün ve Türkiye'deki sağlık yetkililerine ödeyecek
20 Kasım 2021 - 13:09
Sağlık Bakanlığı, ilgili ülkelerin yeni tedavi sözleşmeleri imzalamayı ve hastanelerine yeni Libyalı hastaları kabul etmeleri halinde Libya'nın mali aidatlarının %20 ila 25'ini Ürdün ve Türkiye'deki sağlık kuruluşlarına ödeyeceğini söyledi.
Yurtdışı Tedavi Borçlarının Gözden Geçirilmesi ve Onaylanması Komitesi, müzakereye hazırlık için doğru muhasebe raporları hazırlamanın, bir veri tabanı sağlamanın ve daha önce alınan önlemleri onaylamanın veya değiştirmenin yanı sıra, hastanelerin konaklaması da dahil olmak üzere denizaşırı tedavi borçlarını gözden geçirir ve inceler. Sağlık Bakanlığı.
Sağlık Bakanlığı, komitenin Libya devletinin borçlarını gözden geçirmek amacıyla geçtiğimiz günlerde Türkiye ve Ürdün'de gerçekleştirdiği toplantıların sonuçları hakkında Sağlık Bakanı Ali Al-Zanati'yi bilgilendirdiğini söyledi.
** çocukları fındık kırmaya pere, saglığa pere verir ama bize pere vermez...:drunk:
10 senedir batik para , yok say ortak . Patron bile istemio baksana , kurmus duzenini tikir tikir soyuyor milleti . Zamani gelince burayi da katakulle ile alir sana bana koklatmaz
Arkadaşlar belli Tekfen in kurdu olmuşsunuz. Son 1 ayda %24 prim yapmış olması sizi geleceği için umutlandırmıyor mu? Önümüzdeki 4 ayda 24tl olmaz mı?
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yatırımcı öngörülebilirlik ve şeffaflık ister ve bulamayınca haliyle kızar.
TOWERİN VİTRİNİ BOZUK. TEKFENE GELEN İLK KAPICI CAFERİ GÖRÜYOR, ONUN YERİNE FISTIK GİBİ Bİ GÜZEL GELİRSE HİSSE TAVAN TAVAN GİDER.....:oleyo:
[QUOTE=uyuyan;5627732]Arkadaşlar belli Tekfen in kurdu olmuşsunuz. Son 1 ayda %24 prim yapmış olması sizi geleceği için umutlandırmıyor mu? Önümüzdeki 4 ayda 24tl olmaz mı?
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE
Kisa vadeci vurkacci trader uyuyan guzelimiz da geldigine gore 24 tl yi bulabilirz artik , uykuya rahat dalabilir .Sirket de bizi uyutuo nasil olsa , uyuyan arkadasimizda bize eslik eder . Alay mi ediyorsunuz, son 2 senede kucuk kagitlar en az 4-5 e katladi , Dolar 2 ye katladi , enflasyonda paraniz yaridan fazla eridi son 1 ayda yuzde 24 prim yapmis diye burada bizleri ti ye mi aliosunuz:) bak uyuyan guzel kardesim gecen sene tuvalet kagidi alsaydim stok yapsaydim yandaki bos eve 2.5 katina satardim simdi . Bir ornek daha vereyim subat 2020 de 2.95 dolardan aldim su anda 1.65 dolar . Hadi kucuk kagitlarin devri bitti , buyuk babalar ne kadar prim yapmis bakin . Gubrecileri acin , sektordeki Diger firmalara bakin insaatta onlar ne olmus sonra yuzde 24 u analiz edin :) Hadi size bi guzellik yapayim zeynep Aktas in twitini paylasayim da rezilligi gorun. O yuzden 24 olsa da kurtarmaz , 34 olsa da kurtarmaz . 74 olsa anca kurtarir firsat zararlarini da katinca . Sizin gibi cok cengaverler geldi bu kagit artmamis diye de cabuk kayboldular . 2-3 sene sabriniz var ise 90 lik patronlarin gebermesine zamaniniz varsa ucuzun ucuzu sirket ama ne zaman.
https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...570213894?s=21
https://www.libyaobserver.ly/inbrief...illion-dollars
Libya, Tunus'a yarım milyar dolarlık kredi verecek.
20 Kasım 2021 - 20:44
Hem Libya hem de Suudi Arabistan, devam eden siyasi açmaz ışığında ülkede şu anda yaşanan felç edici ekonomik krizin üstesinden gelmesine yardımcı olmak için Tunus'a her biri makul faiz oranlarıyla 500 milyon dolarlık bir kredi verme niyetlerini açıkladılar. “Tunus Numerique†haber sitesi.
Web sitesi Cumartesi günü erken saatlerde Tunuslu bir kaynaktan alıntı yaparak, her iki kredi için de faiz oranlarının %6 ila %7 arasında olduğunu söyledi. devlet bütçesi.
SEN BİRİLERİNİN KIÇ.NI KURTARMAK İÇİN ŞEHİTLER VER AMA ONLAR FINDIK KIRSIN. DEVEYE DİKEN XXX YE DİKEN.....
** tuaregleri birde %6-%7 faiz istemişler. NAS dan haberi yok galiba p.ştların. Tekfenin 2014 yılında yazdıgı 84 milyon dolar zararada %7 verecekler mi bu ** çocukları acaba....:drunk:
Sirket tamamen kendi haline birakilmis , ne yatirim haberi var , ne ihale haberi , ne baska bir gelisme . Resmen yuzde 50 yi halka acip ne haliniz varsa gorun , biz kendi yolumuzu buluruz demisler . Sizin kadar adi , asagilik ve beceriksiz bir patron ve yonetici grubu su bistte yoktur. Kucuk sirket spek patronlar bile sizden daha onurlu sereflidir. En kisa surede gebermeniz dilegiyle , ozellikle ANG sen de ciban basisin bunak herif
Memleketin bu sekilde olmasina neden olanlari elestiren tayfa bu tekfen yonetim tayfasi . Kendilerinin nasil hirsiz olduklarini iyice gormus olduk sirketlerine ortak olunca , zamaninda Ozal Demirel doneminde nasil yemisler onlar da cokmusler iste Araplarin arazilerine.
https://pbs.twimg.com/media/FEyD-TAX...g&name=900x900
Zeyno 52 ihracattı şirket demiş....PD/DD lerine bakın, 1.00 altında kaç şirket kalmış...
18.00 civarı çok satan teknikçi var. 18.50 - 19.00 tl olsa bu katlanarak artar, herkes DÜZELTME BEKLİYOR, hal böyle iken tamda ALTIN VURUŞ yapılır, sürün yukarı **, sonra patlatın bi haber ibişler....:drunk:
legolas 18 de hafifledimi acaba :)
bizimden is e 17,85 ten 4,285 milyon virman oldu ... ne iş ?
Haci Iblis Murat aliodur iste ne olacak , seref yoksunu hirsiz
İşbanka virman deniyor. Damat almış olmasın sakın....:drunk:
Gida firmalari , Ege gubre , Hektas bomba gibi . Biz sanki tarim firmasi degiliz , yine essek gibiyiz
Bi operasyon var kagıtta ama nedir, ne değildir belli değil....:drunk:
Takas atacak yokmu kagıtta, takasa bakmak lazım. Dolar bazlı grafiklere bakmak lazım. Normalde tl ve dolar grafikleri üst üste atsanız aynı marka kamyon olmasada 2 kamyon görürsünüz, oysa şu anda tl grafik kamyona benziyor iken dolar grafik hacı mırat 124 gibi duruyor. 2 grafiğin tam olmasada benzer olması gerekirdi....:drunk:
https://pbs.twimg.com/media/FEfu62lX...png&name=small
dolar grafiği(güncel değil)
https://pbs.twimg.com/card_img/14626...png&name=small
tl grafik...
Birbirine benziyormu...Birinde düşen kırılmış, diğeri hala düşeni kıracak...
Maxi süt fiyatını sen mi yükseltin...:drunk: Ucuz bişey galmadı memlekette, bulgaristan a mı göçsek....:drunk:
Gidacilarin hepsi 7/8 artti . Gubreciler, bedelsiz beklentililer de gaza basti , otomotiv yan sanayi ye de giriolar . Bi tek bizim serefsiz surunuo . Eee patronun yok ortada , Ceo yok , Yk baskani bunak nerde kimbilir . Ceyar azerbaycanda aksamlari kendini vodkaya vurmus heralde yine is yok yani kim gelsin de inansin bu haysiyetsizler surusunun firmasina . Her yerde her alanda her platformda onurunuzu serefinizi 5 Paralk etmeyen adam degildir
Burgan(erhan amca) geçen hafta +345bin lot almış, Bizim(Ziya dayı)bugün 4.3 milyon lotu virmanlıyor. Bi filmler dönüyor ama çözemedim bu işi....:drunk:
Haciya virmanlar ne olacak Cemal Aga , hepsi Onun adina tasimistir bi donem iste kagitlari
Adam yagcılar kralı, adanadaki fabrikasına gelen ürünler ceyhan toros iskeleden geçiyor. Burunei sultanıylada arası iyi, taşeronluk yapacak adam değil. Damatı fazla daktın kafaya, p.ştun gücü yetmez tekfene, benlik güdüyor adam gider zen enerjiyi büyütür, başka amiral gemi edinir kendine...
Bedavaya su fiyattan su sirketi kim alacak o alacak . Robotlarla seneledir baski kuran kim o zaman soyle , kimin isine gelir sirketin hisselerinin dusuk kalmasi .Ziya dayinin falan gucu yetmez buraya . Gucu yetecek tek kisi Haci Murat
Patronlar hep beraber hareket etmiştir. Aykırı bir işlem göster o zaman, gökyiğitler çökecek berkerler seyirci mi kalacak buna...ziya dayının dolar maliyeti buralar zaten,( 3-5 lira arası dolar 3 lira civarındaydı benim hatırladıgım) adam 5 dolardan satmamış buradan verirse oda zarar eder. Virmanla alakalı haber çıkar bir-iki güne o zaman belli olur bazı şeyler...