Alış tarafı 6 küstürdü 4 küsüre düştü takip eden varmıydı alım satım mı oldu yoksa lot mu silindi toplam işlem de değişen bişey yok gibi geldi bana yanılıyorda olabilirim ara ara bakıyorum
Printable View
Alış tarafı 6 küstürdü 4 küsüre düştü takip eden varmıydı alım satım mı oldu yoksa lot mu silindi toplam işlem de değişen bişey yok gibi geldi bana yanılıyorda olabilirim ara ara bakıyorum
600 bin daha sildi
Tekrar yazdı bunun sebebi öndeki lotları silip arkadan tekrar sıraya giriyor bekleyeni yüksek tutmaya çalışıyor
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1294431
Linkteki bilanço haberi sonrasında 2 günde , hiç işlem hacmi yaptırmadan tavan yaptırdılar. güzel film yapıyorlar. Madem bilanço bu kadar iyi tavana kitlemek yerine , gapli gapli götürmek yerine ara fiyat kademelerini de doldurarak işlem yaptırtsaydın tahtacı daha sağlıklı fiyatlamalar olurdu. Şimdi nolacak, önümüzdeki günlerde 47₺ ile 57₺ arasındaki kademelerin dolması için hisse bir daha oralarda fiyatlanacak. Boş yere zaman kaybı.
Onun haricinde Yönetim Kurulundaki ortaklara sormuştum, yeni şirket alımları yapıyor musunuz diye, dün bir kap haberi gelmiş.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1295227
Vitalis Teknoloji A.Ş. sermayesinin %28,58'inin 228.654.545,00 TL bedelle satın alınmasına karar verilmiş. Aferin güzel.
F/K sının 21lere kadar düşürdük diye seviniyordu İhsan Ünal. Siz bence F/K sını bir 10ların altına kadar düşürmesi için tahtacıyla bir konuşun.
Teşekkür ederim sn. mzffr. Daha önce hisseleri satma sebebim devamlı hisse satışı yapmaları ve birçok alanda sürekli reklam yapmalarıydı, samimi gelmediler. En son geçen sene patronlardan birisi hisse ucuz dedikten sonra hisse 140-150 liralardan 75'e düşmüştü. Dünkü Nato vs söylemlerinden sonra yine böyle bir gün olması biraz tedirgin etti ve fakat bilançoyu çok beğendim. FK ciddi anlamda geriledi, ha ucuz mu derseniz bist geneline göre değil ancak bilişim'deki diğer şirketlere göre bence gayet iyi.
Neyse, yine atladık trene, inşallah yanıltmaz.
Selamlar,
Merhaba. Ben son bilançoyu görünce almak istedim. İlk gün tavandı alamadım 2. gün açılışta 55 lerden alma imkanım oldu.
Bugün de düştükçe aldım ama düşmeye doymuyor bu 54 lere kadar geldi. Benim ortalamam 57 lere geldi.
Son Bilançodaki performans devam ederse ki etmemesi için bir sebep yok. Bu fiyatlar pahalı değil. Teknoloji şirketleri için 20 çarpanlar normal sayılır.
Sebebi de kar marjlarının ve büyüme potansiyellerinin yüksek olması.
Şimdi bakalım büyüme durumları ne olacak
Bu tür şirketleri portföye ucuz olarak alıp 5-10 yıl gibi sürelerle tutabilirseniz, şirket büyümeyi sürdürmek kaydı ile çok güzel getiriler getirecektir.
Tüm teknoloji hisseleri için
aynı durum geçerli
Aşağıdaki linkte patronun dünkü açıklamaları var.
https://www.youtube.com/watch?v=1782y9S-orI
Halka açıldıktan sonraki kısa tarihinde birçok başarılı projelere imza attılar. Son yabancıya hisse satışı mideleri bulandırdı ve 80'lerden 50'lere tüm diğer yan tahtalardaki hırpalanmayla birlikte major bir düşüş yaşadı. 2024 ilk çeyrek bilanço ve tahtada yatırım finansmanın satışının bitmesiyle ibre yukarı döndü. Cuma gününü de onca çalkantıya rağmen iyi kapadı. Biliyorsunuz artık iki ortaklı yapıya geçti Miatk. Herhangi bir hisseleri borsada işlem gören tipe dönüşüm talebi gelmez ise hızlıca 30-35 F/K'ya yüksek hacimli günlerle gitmesini bekliyorum. Ağırlıklı ortalamalar artık miatk'in dibinin 49-50 liralar olduğunu söylüyor. Sırayla uzun-orta- kısa vade ağırlıklı ortalamaların birbirlerini keserek yukarı gelmesiyle tahtada canlılık devam edecektir. Patronun yabancı payı hakkında söyledikleri önemli. Anladığım kadarıyla yabancı kurumsal fonlara bir tanıtım aktivitesi yürütecekler.
İşin açıkçası MİATK detaylı incelememiştim, yeni halka arz şirketlerde yaşananlar hoşuma gitmiyordu ve MIATK de benzer hareketler sergiliyordu.
Dışardan bakınca ortaklar hisse satıyor ve bu arada patron da talep olsun diye tüm tuşlara aynı anda basıyordu. Haber Yüksek bedelsiz vs
Taa ki ilk çeyrek bilançoda söylenen çoğu haberin realize olduğunu görene kadar. Artık bakış açım farklı
Hatırlarsanız Işık Ökte bir videosunda bu şirketler arasında yatırımcısını çok memnun edecek şirketlerin de çıkacağını söylemişti.
Biraz incelediğimde MİATK performans artışını sürekli takip etmek şartıyla 5-10 yıl portföyde tutulduğunda çok farklı yerlere gelebilir
https://youtube.com/shorts/anlcDlCbH...4hr0aPRzTV6FFK
https://youtube.com/shorts/EPp97fc6a...IksMHBal2LXGgJ
Amerikalılara yapılan işlemle ilgili KAP duyurusu aşağıda. Aslında US'te kurulan şirketin %51'i satıldı. %49'u hala Miatek'in iştiraki olarak hayatına devam ediyor. 90 milyon USD bedelli bir satıştan bahsediliyor ve 22,5 milyon USD bedelin öncelikli olarak tahsil edileceğinden bahsediliyor. Bilanço dip notlarında buna dair bir açıklama bulamadım. Herhlde bu tahsilat gerçekleştiğinde KAP'a bildirirlerdi diye düşünüyorum. Ama, burada önemli olan US'teki şirketin yarısına 90 milyon USD değer biçen fonun buradan nasıl bir kazanç elde etmeyi beklediği ve bu elde edilecek kazancın yine %41'inin Miatek'te konsolide edileceği.
Şirketimizin sağlık alanında sahip olduğu yazılımlara ilişkin olarak ABD merkezli bir şirketle imzalanan niyet mektubuna ilişkin bilgiler 30.10.2023 tarihinde kamuoyuna duyurulmuştur.
Şirketimiz ile bahsi geçen şirket arasındaki gerçekleştirilen müzakereler neticesinde 17.02.2024 tarihinde sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme ile;
· Şirketimizin sağlık alanında sahip olduğu yazılımlara ilişkin olarak New York merkezli iştirakimiz MIA Tech Corporation'a ürünlerin satış ve pazarlaması ile ilgili olarak lisans verilmesi,
· New York merkezli iştirakimiz MIA Tech Corporation'ın %51 payının ABD merkezli bir yatırımcıya satılması,
· Şirketimizin sağlık alanında geliştirdiği yazılımların yurtdışı satış ve pazarlama faaliyetlerinin MIA Tech Corporation üzerinden gerçekleştirilmesi
konularında mutabakata varılmıştır.
İmzalanan sözleşme sonrasında şirketimizin sağlık alanındaki mevcut faaliyetleri aynı şekilde devam edecektir.
Anılan sözleşme ile şirketimiz tarafından MIA Tech Corporation'a toplamda 90.196.078 Amerikan Dolarını bulacak bir lisans satışı gerçekleştirilecektir. İlk aşamada 22.549.019 Amerikan Doları tutarında satış yapılacak olup kalan bakiye kısım MIA Tech Corporation'un faaliyetleri ve yaptığı satışlar çerçevesinde kademeli olarak yapılacaktır. Söz konusu satış neticesinde elde edilen lisans bedelinin %51'i şirketimiz tarafından nakden tahsil edilecek bakiyesi ise şirketimiz tarafından MIA Tech Corporation'a sermaye olarak aktarılacaktır.
Sağlık yazılımları alanında Türkiye dışında birlikte çalışacağımız ortağımızın yüzden fazla şirketi kârlı işletmelere dönüştürme konusundaki başarısı, güçlü finansal yapısı ve uzun yıllardır sahip oldukları deneyim ile bu çok kıymetli işlemin iş mükemmelliği ve yenilik yolculuğunda önemli bir adım olduğunu bizlere göstermektedir. Sağlık teknolojileri yazılımlarının ve MIA Tech Corporation'un tamamının satın alınması talebiyle başlayan müzakere süreci şirketimizin küresel sağlık teknolojileri pazarındaki hedefleri ve Türkiye'yi bu alanda önde gelen merkezlerden biri haline getirme amacı doğrultusunda yukarıda açıklandığı şekilde nihayete erdirilmiştir.
Yatırım alan yerli ve milli yazılımımız, bir ülkenin tüm sağlık faaliyetlerinin merkezi bir platform üzerinden entegre bir şekilde yönetilmesini sağlamaktadır. Çeşitli yazılım ve donanım entegrasyonları ile beraber oluşturulan modüler yapıyla sağlık sistemlerinde kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak ölçekte bir sistem sunulmaktadır. Bu sistem, uygulama yapılan ülkelerin ya da bölgelerin sağlık altyapısı anlamında kalkınmasını sağlayacağı gibi nitelikli iş gücüne de önemli ölçüde katkı sağlayarak ileri düzey sağlık çözümleri/hizmetleri sunacak kapasitededir.
Yeni yatırım ile birlikte MIA Tech Corporation; dijital sağlık sektörünün 2030 yılında 18 Milyar Amerikan Dolarlık bir büyüklüğe ulaşması beklenen Orta Doğu Bölgesi ve Kuzey Amerika başta olmak üzere, uluslararası sağlık bilişim piyasasında iş geliştirme faaliyetlerine başlayacak olup, alıcının faaliyetleri ile iş geliştirme operasyonları, pazar payı büyümesi ve Ar-Ge faaliyetleri de aynı zamanda desteklenerek uzun vadeli iş birlikleri ile çeşitli yatırımlar gerçekleştirilmesi planlamaktadır. Bu minvalde çeşitli hedefler belirlenmiştir.
Bu hedefler;
Kuzey Afrika'da sağlık hizmetlerine erişimi artırmak için yerel sağlık kuruluşlarıyla iş birliği yapılması,
Dünya üzerinde herhangi bir ülkenin tüm sağlık yazılım altyapısının planlanması ve gerektiği taktirde de o ülkeye ortak yatırımların yapılması,
Sağlık merkezlerinin altyapısı güçlendirilerek, tıbbi ekipman ve çözüm odaklı teknolojilerin temin edilmesi,
Orta Doğu'da kronik hastalıkların yönetimi için yenilikçi çözümler geliştirilmesi,
Dijital sağlık platformları aracılığıyla hastaların takibi ve yönetiminin kolaylaştırılması,
Kuzey Amerika'da yaşlanan nüfusa yönelik sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi,
Uzaktan sağlık hizmeti yazılımları ve buna bağlı modüller ile globalde bu sisteme entegre olan ve kullanan milyonlarca üyeye ulaşacak bir sistemi geliştirmek,
Uzaktan sağlık hizmetleri sunan mobil uygulamalar ve evde sağlık takibi ve bakımı için çeşitli ekipman, teçhizat ve yazılımların geliştirilmesi,
Karma Gerçeklik, Artırılmış Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik teknolojilerinin desteğiyle sağlık alanında yenilikçi çözümlerin geliştirilmesi ve bunun globalde yer alan sağlık sistemlerine entegrasyonu ve yönetilmesi,
Ortaklık yapılan ülkedeki sağlık sistemine dair yazılım ve bakım hizmetlerinin beraberce geliştirilmesi
konu başlıklarını içermektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Normalde halka açıklığı %50 üstünde olan şirketleri almıyorum (THYAO hariç), burada da %56'ya ulaşmış. Bundan sonra patronların tutumu oldukça önemli olacak, tekrar hisse satışı yapılacak mı vs bunlar önemli. Bunun haricinde son bilanço gibi bir bilançoyu tüm bistte 3-5 şirket ancak getirebilir bu dönem o da belki, rasyolar oldukça geriledi, yazılım tarafındaki diğer rakiplerin böyle bilanço açıklayabileceğini düşünmüyorum.
Her alana girmeleri ve sürekli iş kapı atmaları bende de şüphe uyandırıyordu ancak eğer bir makyajlama vs. yok ise bu bilanço dediklerini yapabileceklerini düşündürttü bende.
Başka bir spek hissesi haberi daha. İlginç gerçekten. Birbirlerini ağarlayacaklar herhalde. Bu haberlerde kurtaramaz seni Mia...
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1297548
Borsa İstanbul'da işlem gören Link Bilgisayar Sistemleri Yazılımı ve Donanımı Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("Link Bilgisayar") ile Vitalis'in, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) (II - 23.2) Sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliğ'i, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde, 31.12.2023 tarihli mali tablolar baz alınarak hazırlanacak Uzman Kuruluş Raporunda belirlenecek şirket değerleri ve değişim oranları çerçevesinde Link Bilgisayar'ın Vitalis'i devralması yoluyla, birleşmesine ilişkin bağlayıcı olmayan görüşmeler başlatılmıştır.
Link Bilgisayar'ın Vitalis'i devralması yoluyla, birleşmesine ilişkin bağlayıcı olmayan görüşmeler başlatıldı
YTD!
Bu son gelen kap hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Bir kısmını satın alacağını söylediği vitalis link bilgisayara devrolacak diyor. Bu durumda miatk vitalisten pay aldıysa o zaman link bilgisayara bu payları satacak mı? Eğer öyle ise 3 gün önce pay aldığın şirket nasıl oluyor da hemen satılıyor, ya da miatk pay alın işlemi iptal mi oldu. Kafa karıştırıcı işlemler, ben çözemedim
Eski zirvesini %30 geçer diye düşünüyorum ama aslını astarını hissenin babaları bilir
Bir kısmını satın aldığı Vitalis Link bilgisayarla birleşecek. Yani özetle Vitalis SPK prosedürünü atlayarak dolaylı yoldan halka arz edilmiş olacak, borsada işlem görür hale gelecek.
Vitalis Teknoloji A.Ş. sermayesinin %28,58'inin 228.654.545,00 TL
Yani tamamı için 800 Milyon TL değer biçilmiş. Bir konuşmasında Patron Vİtalis in cirosundan ve 90 milyon brüt kar eden bir şirket diye bahsediyordu. Rakamları şu an tam net hatırlayamıyorum
Link ile Vitalis birleşmesi bence de soru işaretleri taşıyor. Şöyle ki LİNK ciro ve kar ile Piyasa değeri uyumsuz
Yani LİNK çok uçuk piyasa değerinden işlem görüyor? PD/DD 33 gibi çok yüksek çarpanlara sahip
Birleşme hangi kriterlerle olacak?
Vitalis PD 800 Milyon
LİNK PD 5.3 Milyar
Bu orandan birleşme olursa Vitalis hissedarları açıkça zarar ederler.
LİNK Öz Varlıkları 144 Milyon TL.
Mantıklı olan Öz Varlıklar üzerinden birleşme modeli olur bence. Bu durumda da LİNK hissesi tutanlar için hem iyi hem kötü.
Finansalları zayıf bir şirket olan LİNK Vitalis ile birleşerek değerli hale geliyor. Bu iyi
Şirketin hisse değerinin uçuk olduğu ortaya çıkacak bu da pek iyi değil gibi.
Çok zor bir birleşme olacağı kesin.
MATK açısından bakar isek de ; Birleşme olursa yüzde 22.58 Vitalis hissesi karşılığında ne kadar LİNK hissesi alacak
Amerikadaki satış meselesini yorumlarsak
90 milyon USD bedelli bir satış ve 22,5 milyon USD bedelin tahsil edildi
Kalan kısım için benim anladığım
Kalan kısım Lisans satışları şartına bağlı olarak tahsil edilecek. Yarısı MİATK e yarısı da Amerikadaki şirkete sermaye olarak konulacak.
Şöyle ki; Şart gerçekleşti ve yaklaşık 70 milyon dolar satış yapıldı ise bunun 35 milyon doları daha MİATK e ödenecek, kalan 35 Milyon dolar ise yine yarısına MİATK in sahip olduğu şirkete sermaye olarak konulacak.
Bu durumda sadeleştirirsek yani konsolide eder isek 70 milyon dolardan 35 milyon dolar ve 35/2=17,5 milyon dolar MİATK lisans satış bedeli olacak, toplamda 52 Milyon dolardan fazla bir tutar.
Tam anlayamadım ama lisans satışından elde edilmesi öngörülen 68 milyon dolar belki de duruma göre artabilecek (mi)
İfadelerden ben bunu anladım.
Sonuç olarak MIATK in büyüyen ve büyümeye devam eden bir şirket olduğu açık
Borsada büyüyen ve kar eden şirket candır
Son 15 dkda iyi atak yaptı, bakalım daha ne kadar oyalanacak
İyi firma, iyi bilanço.
Esen kalın
Patronlar yine hisse satmış, birkaç ayda bir satıyorlar doymadılar 😀
Şirketimiz ile yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük finansal kuruluşlarından biri arasında, Operasyon Birimlerinde kullanılmak üzere "Biyometrik Yüz Tanıma Sistemi" işi kapsamında toplam 566.400 USD ve 1.657.560 TL KDV dahil bedelle ikinci faz proje sözleşmesi imzalanmıştır.
dananin kuyrugu yarin kopacak...
"Projenin ölcegi itibarı ile önemine binaen 25.07.2024 tarihinde NATO ve NATO Türkiye Delegasyonundan üst seviye katılımın sağlanacağı bir tören icra edilecektir" diyen KAP haberi umarim tum ortaklari tatmin edecek kadar buyuk baliktir :yahoo:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1315415
Kap haberi geldi, NATO ihalesini kazanmış. Proje bedelinin %70'i MİATK inmiş. Bİr tavan bekliyorum hadi bakalım. YTD.
İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım: %70
Proje Bilgileri :
Toplam Proje Tutarı : 35.999.316,35 Euro
Proje Bedeli : 33.371.935,92 Euro
Opsiyonlar : 2.627.380,43 Euro
Kapsadığı Ülkeler : Birleşik Krallık, Hollanda ve Yunanistan
Yüklenici : MEE (MİA Teknoloji, E4E, ETES) İş Ortaklığı
Proje Başlangıç Tarihi : 14.Ağustos.2024
36Milyon Euro = 1.3Milyar TL
Su isi Eregl alsin net 5 tavan atardi, hayirli olsun ortaklara
Rezalet bir hareket. Yazıklar olsun.:vk:
NATO ihalesini alması gelecek adına da çok iyi bir gelişme olacak.
Bu ihale yeni ihalelerin ve işbirliklerinin kapısını açacak.
Şirket resmen sınıf atladı. Fiyata yansımasını da artık sabır ederek bekleyeceğiz.
Bu topik neden bu kadar boş?
Sosyal medyada en çok konuşulan hisselerin başında geliyor.
Forumda ne yazan var ne çizen, herkes sanırım X platformunda yazıyor.
Ben bütünlük olması ve geçmiş takip açısından forumu seviyorum.
MİA Teknoloji büyüme potansiyeli açısından portföyümün sac ayaklarından birini oluşturuyor.
Açıklamalar
5 Haziran 2024 tarihli Yönetim Kurulu kararımız ile VİTALİS TEKNOLOJİ A.Ş'nin (Vitalis) % 28,58'inin 228.654.545,00 TL bedelle satın alınmasına karar verildiği, bu satın alma işlemi için Hisse Alım Satım Sözleşmesi imzalandığı, Rekabet Kurulu'nun anılan hisse alım işlemine 04.07.2024 tarihinde onay verdiği kamuya açıklanmıştı.
Söz konusu hisse alım işlemini takiben, 3 Temmuz 2024 tarihinde KAP üzerinden yaptığımız açıklama ile Link Bilgisayar Sistemleri Yazılımı ve Donanımı Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Link Bilgisayar) iştirakimiz olan Vitalis'i 30.06.2024 tarihli mali tabloların baz alınarak devralması yoluyla birleşme işlemine karar verildiği kamuya açıklanmıştır.
Bu kapsamda, halen Şirketimiz iştiraki olan Vitalis'in Link Bilgisayar Sistemleri Yazılımı ve Donanımı Sanayi ve Ticaret A.Ş bünyesinde birleşme işlemine gerekli izin ve onayların alınmasını teminen Link Bilgisayar tarafından 20 Eylül 2024 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştu.
Kurul tarafından yayınlanan "21.11.2024 Tarih 2024/53 sayılı" haftalık bültende birleşmeye onay verildiği kamuoyuna duyurulmuştur.
Açıklamalar
Türkiye'de bu yıl 19.'su düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 2024 Ödül Töreni'nde, MİA Teknoloji olarak "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 50 Şirketi" arasında yerimizi almış bulunuyoruz.
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da ödüle layık görülmek, şirketimizin sürdürülebilir büyüme ve başarı yolundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne sermektedir.
Bu başarıda katkısı olan iş ortaklarımıza, paydaşlarımıza ve değerli çalışanlarımıza teşekkür eder, yeni projelerimizle birlikte büyümeye devam edeceğimizi vurgulamak isteriz.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Açıklamalar
Şirketimiz MİA Teknoloji A.Ş., Türkiye'nin uluslararası ticaret ve iş birliğini geliştiren en prestijli platformlarından biri olan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'na (DEİK) üye olmuştur. Üyeliğimiz, DEİK Yönetim Kurulu tarafından onaylanmıştır.
Ayrıca, şirketimiz dijital dönüşüm ve teknoloji odaklı stratejik hedeflerini desteklemek amacıyla DEİK Dijital Teknolojiler İş Konseyi'ne ve uluslararası iş birliklerini genişletmek için DEİK Fas İş Konseyi'ne üye olmuştur.
DEİK üyeliğimiz ve konseylerdeki aktif katılımımızın, küresel ticaret ağımızı genişleterek şirketimize ve ülkemize önemli katkılar sağlayacağına inancımız tamdır.
MİA Teknoloji, TCDD'nin açtığı ihaleyi 15,85 milyon TL bedelle kazandı27/12/2024 11:58:41
MİA Teknoloji, TCDD'nin açtığı ihaleyi 15,85 milyon TL bedelle kazandı.
KAP'a yapılan açıklamada, "TCDD'nin 23.12.2024 tarihinde düzenlemiş olduğu "4.Bölge Müdürlüğü Mıntıkasındaki Demiryolu Hatlarının Yersel ve/veya Hava Kaynaklı Mobil Haritalama İle Envanter Tespiti ve Ölçümü işi" ihalesi 15.850.620,00 TL bedel ile şirketimiz MİA Teknoloji A.Ş tarafından kazanılmıştır. Şirketimiz önümüzdeki dönemde köklü ve önemli kurumlarla iş geliştirmeye devam edecektir. " denildi.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
dün itibarıyla ardyz hisselerimi satıp tamamen miatk aldım. uzun vadede 150 lira olmasını beklediğim bu hisse artık tek umudum.YTD
ohhh be hisse rayına girdi:)))
senin gibi patron olmaz olsun. hisse düşerse geri alım yapacağım diyorsun tv de . gisse bir haftada yüzde 20 düştü sen orada mal mal bak. pruspu evladı
2.25 milyar kar açıkladı, fk olarak sektörünün en ucuzu