400'ün üzerine atmamasının nedeni ne olabilir, çok işlem yaptı oralardan acaba mal mı kaptırdı, geri almak istiyor..olabilir mi ?
ytd değildir
Printable View
400'ün üzerine atmamasının nedeni ne olabilir, çok işlem yaptı oralardan acaba mal mı kaptırdı, geri almak istiyor..olabilir mi ?
ytd değildir
Beklenti oluşmuşken risk almayıp malı boşaltmak isteyebilirmi?
malı birtakım heyecanlı kişiler satar.. bazı yetkililer 4...e kırmızı çizgi koymuş olabilir mi ? ben cuma ve bugün bundan huylanıyorum. olsun yine de mışıl mışıl uykular işbirim..
ytd değildir
Haftasonu mücadele ettiklerim bugün elleri boş kaldı. Doğru her yerde doğrudur.
ytd değildir
Teşekkür ederim senin fikrinde önemli benim için. Benim takip ime göre belirttiğin gibi 2 yıldan fazladır 100 lü fiyatlardan itibaren sabırla toplandı hisse hatta çok fazla lotlar la vermeden. Geri verecek olsalardı çok daha fazla lotlar la satış yaparlardı, hedef daha yukarılarda bence ama bunu yatırım tavsiyesi olarak görmeyin..
400 üzerini sabırla bekliyorum. kısmet tabi.ytd değildir. lütfen dikkate almayınız.
Her zaman suyu bulandıracak birileri gelir. ee tabii burası forum. fikirler aynı olmaz...
ytd değildir
Benim beklentim sadece bedelsiz değil olursa daha güzel olur tabii ki, belki yonga gibi geçmiş yıl karlarından verebilirler. İşbir uzun zamandır yüksek borç yüküyle çalışıyordu. İşbir süngerin eski fabrika arazisinin satışıyla borçluluk oranını azaltıp 2016 yıl sonu itibari ile net yab. para poz. artıya geçti, hem nakit oranı yükseldi hemde finansman giderleri hatırı sayılır derece azaldı. Faaliyet karlılığı yükseldi ve bence yükselmeye de devam edecek. İşbir sentetik'in sermayesi artırılarak mali yapısı bayağı düzeldi yanılmıyorsam kara da geçti. İşbir otomasyon kuruldu vs.. yani demem o ki beklenti çok. Y.T.D.
https://youtu.be/-eSpiwGcW2k
Burdaki yazılarımdan rahatsız olan bir *** beni şikayet etmiş...Ceza aldım....!!!
Gömün beni İŞBİR e........!!!!
Cezam bitti arkadaşlar........!!!!
Çukur-3 den yani İŞBİR den herkese selamlar........!!!!!
hayallerimiz devam ediyor......!!!
Gömün beni İŞBİR e........!!!!
Yine şikayet edecek ve ceza alacağım ama bir kez daha PİÇ diyorum bu *** e ...Bu ***in kim olduğunu hepiniz tahmin edersinizdir....Ulan senden başakası yazamayacak mı bu forumda?
PİÇ.....!!!!
https://youtu.be/-eSpiwGcW2k
bende diyorum kac gündür eşleşmeler yazılmıyor :) hoş geldin tatar ***anasını verdim danasıyla yola devam ediyorum artık 100 e düşsede 1000 e cıksada artık sıkıntı yok rahatım bol kazanclar ****
Arkadaşlar ÇUKUR-3 yani İŞBİR in hikayesi BİLANÇO dur...Yani 11 nisan.....!!!!
Bedelsiz ne İŞBİR de ne YİBİTAŞ ta bu yıl çıkmaaaaaz......!!!!!
Ama girdiler bir kere SİP eeee.........!!!!!
İşbir hedefimiz 2 yılda milyoooonnn.....!!!!
Sabreden kazanıııııır MEDEEEEEETTTTT,MEDEEEETTTTT........!!!!!!!!
Hosgeldin vartolu.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vartolu Tatar Ramazan eşleşme belli mi?
vartolu, ceza aldirma kendine. sen piyasaya lazimsin...
Arkadaşlar yok mudur takas atacak biri ...olup biteni azda olsa anlarız belki...
Arkadaşlar didişme,ŞİKAYET olmasın....!!!!
Hisseyle ilgili HAYALLER serbest.....Bakın YONGA 200 iken 3000 tl oldu....Kaç olacağı da belli değil.....!!!
Bu yüzden hayal fiyatlar için 15 kat fiyat hayali yapabiliriz....SERBEST ....!!!
Olur mu olur.....!!!!
0.80 i görmüş BEYAZ ÇUKUR 3 yılda 170 tl olduysa 3 yılda 200 kat başka bir hisse neden olmasın?
SIĞ HİSSELERDE her zaman herşey olabilir.......!!!!!!
Topiklere can gelsin,HİSSELER COŞSUN......!!!
AMACIMIZ belli,EKONOMİYE CAN KATMAK....!!!!!!!
Neyse bu kadar yeter.......Yarın cezayı yemiş olurum ben........!!!!
Selametle.....!!!!
Hoşgeldin vartolu..
Bakalım 4... ne zaman.. mışıl mışıl işbirim
ytd değidir.
Vartoliiiiii sana bir haberim var.Yonga sattım dün sabah açılışta Öylen açılış seansında İşbir aldım o nun parası ile.T2 olayı vardı nasıl aldım bende anlamadım.Parayı nakit vermiyor ancak başka hisse aldırdı.
Çanakkalede şehit düştüğü kesin olan ve şehitliklerde kayıtlı 91 EL-BAB,103 İDLİB,551 de HALEP li ECDADIMIZ var.....Afrin Halep e bağlı olduğu için Afrinliler HALEP li olarak kayıtlara geçmiş...Tahminen 100 civarı da AFRİN li şehidimiz varmış......!!!!!
Benim ismini aldığım babamın dedesi YEMEN de 2 yıl esir kalmış.....Muhtemelen de asker arkadaşlarından da Suriyeli asker arkadaşları vardı......!!!!!
Bu SURİYE ,IRAK,FİLİSTİN ,İSRAİL,LÜBNAN topraklarından birçok askerimiz vardı.....!!!!
Ne işimiz var SURİYE de,IRAK ta diyen BEYİNSİZLER.....!!!!
Süleyman DEMİREL ne diyor?......''Avrupa dan Çin e kadar bütün dünyada söz hakkımız vardır.....Türkiye Osmanlının devamıdır....Ülkede rejim değişir ama DEVLET TÜRK devletidir ve DEĞİŞMEZ.Devlette devamlılık esastır.TSK M.Ö 2000 de kurulmuştur....Bunu kimse UNUTMASIN.....''
Evt aliniyor
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsbir 394 ten 129 lot,YBTAS ımız 4320,yonga 2690.... 09:48
isbirimiz 394,80 oldu....net eşleşme
394 .00 oldu,134 eşleşen,9 satıcı
394,90 dan geçti....9 lot alıcı kalmıştı
Bu seviyelerden neden çok satış geliyor anlamadım. 4... niye geçirmiyorlar ?. Buralarda mailiytlenenler artıyor. Buna dikkat etmesi lazım değil mi ?
bizim elimizdeki mütevazi lotlara gözü varsa boşuna beklemesin...
ytd değildir
395.00 dan 4 lot eşleşecek,16 lot alışta bekleyen....!!!
400 bugün kırılacak bana göre....Kırıldığı günün ertesi 460 ı yakarız ...BANA GÖRE......!!!!!!
Yansın ortalık bu saatten sonra.