elinde sağlık....
Printable View
asels temettü hissesi değil zaten..hiçbir zaman böyle bir beklenti yaratmadı şirket..
Müthiş bilançolar geldiğinde ne değişti sanki. Bunlar satıldı önceden.
Sabah beğenmeyenlerin malını beğenenler alır o kadar
Çok büyük ve dağınık hisselerde bekleyip para kazanmak zor, yapabiliyorsanız al-sat,o da biraz sermaye ve günlük boş zaman gerektirir.Küçük ve karlı şirketlerde şansı denmek lazım.
Kandilimiz mübarek olsun
Bilanço geldi yüzde 37 artış var
18 kuruş net temettü var
Begenmeyenler var
Bu hisse 20 30 yılda ne olmuş ona bakın derim.on gün yirmi gunde ne olmaz
Bir başka deyişle şimdi bu şirket katara satılacak olsun 1.5 dolar desen bırak katari Suriye bile alır.
En az 20 dolar değeri var.
Katma değer üreten tek şirket neredeyse
Traktör üreten onu da yabancı ortakla yapan şirket 300 TL neredeyse ne yapar o şirket traktör sadece
Araba parçası lastiği üreten şirketler vs vs o şirketler bile ASELSAN in misli misli üzerinde iken ülkenin bir numaralı şirketi 1.5 dolarsa birileri çok fena mal topluyor demektir bu
Bu arada örnek verdiğim sirketler yanlıs anlaşılmasın çok güzel şirketler
Sadece Aselsan in fiyatinin ne kadar cazip olduğunu soylemek için örnek verdim
O şirketler de her portföy de olmalı mutlaka
Ytd
Celladına Aşık bir bu hisse var sanırım , adam satışlardan faydalanmak için bir hafta bilançosunu erteliyor ( buna tenezzül etmesi bile utanç verici tabii adamlar bilanço yetişmemişti gibi mazeretlerle karşı saldırıda bulunacaktır ) , yatırımcısını korumak yerine ondan bilgi saklıyor , millet hala hisseye aşık , ikincil halka arza katılanlar ne durumda acaba çok merak ediyorum , verdim demek için yüzde 50 enflasyon olan bir ülkede yatırımcısına yüzde 1 temettü veriyor , Onuda bir sene bankada değerlendirip yıl sonunda veriyor , tahta başında ki yamyam küçük hesaplar yapıp nasıl bizi çarpacağını hesaplarken biz hala aman ne büyük hisse deyip hissemize aşığız ( şahsi fikirlerim tamamen ruh hastalığı ürünleri ve saçmalama olabilir )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
TL bazda bir önceki döneme göre karını %37 artırmış, öyle ya sanki devalüasyon olmadı bu ülkede dolar/ tl iki kat artmadı yani.... benim anladığım ise geçen döneme göre usd bazda karını artırmamış hatta düşüş yaşamış.
Allah bilir içeride ne dolaplar dönüyor, yoksa şirketin kağıdını imajını paçavraya çeviremezlerdi.
Ttrak sermayesi 53 milyon, bunun 2.3 milyar, nasıl fiyat kıyaslaması yaparsın?
Kar sadece kağıt üstünde.
Kasaya giren para yok.
Fk 7 küsür, ama gerçekte fk belki 30.
Ha buradan terse düşürüp alır yukarı basarlar o ayrı, burası borsa.
Ama benim için bir süre aselsan defteri kapanmıştır.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Leş bataklığına doğru gidiyor , git 15-16 ya , hakkın ve yerin orası ( yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikirlerim - )
Böyle boktan dönem daha görmedim yine milletin parası betona akıyor ev fiyatları uçmuş kiralar uçmuş gıda fiyatları çiftçinin elinde çöp markette altın, üreten kazanamıyor ama birileri üretmeden köşeyi dönüyor, hırsızı arsızı fırsatçısı yol tutmuş geri kalan mikimouse tutmuş.
ASELSAN yabancı oranı 26 Nisan 2022 % 33,37. 25 Nisan 2022 % 34,13.
Fark % -0,76. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Ama öyle demeyin göz bebeğimiz o!
18 krs temettüyu layık gören vicdanın rahatmi acaba ne zaman cumhurbaşkanlığına bağlandı o gün bugün kan kusturuyor hiç Bir şey bilmiyorsanız barı borsadan çıkarın milletinin ahını lanetini almayın dumbukler
kurthan
Bunun sabrına sokayım 2016. 48 TL gördü 2022 aynı yerde ne sabırı 2016 da bir daire 180 TL şimdi 1.5 milyon
kurthan
Hey gidi koca Aselsan. Ülkenin 1 numaralı teknoloji şirketi 18 kr temettü mü veriyor. 1.8 lira olsa makul karşılardım
5 günlük repodan faydalanabilmesi için bugün satıp yarın alması lazım , onun için çok önemli o 5 günlük repo, o yüzden eksi kapatacaktır
BEDELSİZ çığırtkanlığı yapan vardı , bu sene yokmuş , haberin ola.
Tuvalet kağıdında değersiz kağıtta bugünde farklı bir numara yok.
Siyasi bağı kopmadığı sürece de bir halt olmaz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 yıl önceye göre Aselsan lotumu yüzde 30 arttırmışım dışarıdan para eklemeden.
İyi gibi görünüyor değil mi?
Hiç iyi değil.
Eski hisselerimden hiçbirinin 1 yıl önceki kadar lotunu alamıyorum elimdeki aselsanlarla.
Ben yüzde 30 lot arttırdığım halde böyleyken 1 yıl hiç kıpırdamadan duranlar thy, eregli, isdemir, kozaa gibi hisseler üzerinden hiç hesap yapmasınlar fena moralleri bozulur.
çöp.
koca bir çöp.
2017 de 7 usd satacaktık.
duygusal davrandık.
5 sene oldu. rezillik dizboyu
Bir de şunu ekleyeyim: Aselsan'a girdiğimde girme nedenim elimdeki hisselerin çok değerlenmiş olması ama Aselsan'ın geride kalmış olduğunu düşünmemdi.
Şu anda da böyle bir ortam var. Çoğu hisse yüksek. Aselsan düşük gibi.
Hisse sahibi olup da ağlayan çok var bunun zamanı gelmiş diye hisseye girenler için söylüyorum. orta uzun vadeciyseniz 2 kere düşünün. Bu hisse yönetimi değişmeden devletten alacaklarını almadan bir yere gelmez. CAATS falan hikaye. 1-2 gün yükseltmek için kullanırlar olası yaptırım kalkması haberini.
Eğer al sat için giriyorsanız Aselsan gerçekten 10 numara bu anlamda. 1 yıl boyunca satıp da pişman olduğum sadece 1 gün oldu. Onda da 3 gün sonra sattığımın altına geri geldi.
Sakin ol Sampiyon!!! Bu kagit guzel bir is yapan, musterisi ve siparisleri surekli dolu dolu olan bir kagit. Gunu geldiginde 1 ayda 10 senelik cikis yapar ve kenara cekilir. Bilsek hareketine ne zaman baslayacagini, bekler o zaman alirdik bizde. Ama oyle bir dunya yok malesef.
O yuzden de birkac kagit alip, sirki daagitmak ve kaderine razi olmak en guzeli. Bilseydik Eregli'yi mesela, hic bunda zaman harcamaz, direk Eregli alridik, ama nereden bilecez?
Nasipten otesi yok vesselam... Kolay gelsin...
ASELSAN yabancı oranı 26 Nisan 2022 % 33,37. 27 Nisan 2022 % 33,58.
Fark % 0,21. (Kaynak İş Yatırım).
+1RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dağa taşa Ülkenin her yerine çöktüler haliyle bunu da es geçmediler. 2023 kurtuluş yılı olur İnşAllah.
AmiiiinCASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elindeki, piyasadaki tüm asels hisselerinin %1 bile etmeyecek miktarını al sat çevirerek bir cebinden diğer cebine koyarken, hisse fiyatını %15 geri çektirmeyi nasılda başarıyorlar, alıcı yok sahip yok bok muamelesi görüyor, bu arada çarpabildiğini çarpıyor.
ASELSAN yabancı oranı 28 Nisan 2022 % 33,34. 27 Nisan 2022 % 33,58.
Fark % -0,24. (Kaynak İş Yatırım).
Taşınan Açıklar; taşınmaya devam edilmiş, EREGL GARAN ASELS PETKM SİSE THYAO TTKOM TURSG YKBNK ISCTR taşınmış,
https://i.hizliresim.com/2jidxvi.PNG
Bu kağıdın karın ağrısı ne arkadaş ?bir haftada %13 zarar yazdım.
Hem tl buz gibi eriyor..
Yetmezmiş gibi bu da tl karşısında eriyor..
Allah düşmanıma böyle hisse vermesin..
Sorun şu, iş yapıyor ama en büyük borçlusu devlet olduğu için o paralar kasaya girmiyor.
Hayatımın 5 senesini çaldın Batelsan.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Bu rezilliğe sebep olanların bugün de Allah belasını versin