17,55 te 1450.00
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
17,55 te 1450.00
Kapanış 1493,50
Ara ara bakıyorum çınar33 sadece sen kalmışsın hocam buralarda.Bende kalmadı kalmadığı için yorum yapmam doğru olmaz nazen millet yeteri kadar etki altında kaldı bu hissede.Sana ve elinde olanlara kolay gelsin.
9,55 te 1450,00 açtı
1450.40 gün sonu kapanış
1715.00 çok güzel kapanış
Bugün elimdeki 184 maliyetli tek lotu ihtiyaçtan sattım. Beni beklemiş gibi benden sonra fırlamış. Hayırlısı.. (1720'den gitmiş tesellisi bu oldu)
13.55 te 1899 dan gidermiş
Kar payı dağıtacağım demiş ama üstü kapalı geçmiş.Genelde açıklanır toplantıya neyin sunulacağı yani nakitmi dağıtılacak yoksa bedelsizmi.Havada bırakmış.Yorum yapamam kimseyi etkileme hakkım yok.Net bilgi sahibi olan varsa buyursun.
Kusura bakmayın İŞBİR SAYFASI na yazacaktım teknik bir hata oldu.
1870 kapattı 1450 de iyi alım fırsatı verdi değerlendiremedik
Genel kurul sonucu nasıl etkiler
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teklif edilen ve alınan kararlarda bir değişiklik olmaz ise hiçbir etkisi olmaz.Şahsi fikrimdir.YTD değildir aman dikkat.
Bir soru sorduk - 5 oldu
Ekstra bir karar yok bilindikler.Ancak vatandaşın biri sormuş neden zarar ettik diye cevap olarak sendika denmiş İngiltere denmiş.Lakin 2018 de güzel kar rakkamı açıklayacaz demiş başkan finansman giderleri düşecek herşey yolunda demiş.
Ne zaman dağıtılacak. Sonra ulusal pazara çıkacakmı hiç bişey yok
Bölünme tarihi ile ilgili bilgi var mı?
Bilgisi olan paylaşa bilir mi?
Tarih belli değil ama hissenin bittiği gün olabilir bugğn.
Evettttt.Teknikçi mekçi kim varsa.Bu hisse tekrar alınırmı.2bin i görürmü.Burdan tepki verirmi.Kafamda deli sorular.İşi bilen bilmeyen herkez fikrini bir beyan etsin.Netice tarihi bir bedelsizi açıkılamış hareketini yapmış ancak benim açımdan hareket kısır kalmıştır.
Hala bir cevap yok.Bu 4 lük işlemde bana hala güven vermiyor.Neyse biraz daha bekleyelim bakalım alım için.
Kapanış hali o nu gösterdi.Gelme geri mesajı aldım bende.O zaman sumaş devam hocam.
Kar 500 bin bile değil.Ama bu şirket anca bu kadar.Satışlar hep içeri ,kapasite bu kadar normal bir mobilya şirketi değil konsept farklı.Bu rakkam bile düşüşü durduramıyorsa sıkıntı büyük.
1066,60 kapattı
Zirveden 100 de 150 aşağıda nerdeyse.İşlem gördüğü pazar dan dicem artık oraya bağlanıyor herşey.Borsa tarihinde olmamış sermaye arttırımı ve sonuç.Şirket kötü dicem ama öyle değil geçmişi baya var.
8.11 kapanış
YONGA Konsolide 2018/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 2148852
Background hocadan izin alınarak paylaşılmıştır.......
http://i66.tinypic.com/2rzx6x4.jpg
Background hocadan izin alınarak paylaşılmıştır.......
http://i66.tinypic.com/2rzx6x4.jpg
BEKLENTİMİZ YÖNÜNDE HAREKET EDEN HİSSE 09.08.2018 TARİHİ İLE BUGÜN 15.20 SEVİYESİNİ TEST ETMİŞTİR.
SON DURUM İLE KADEME ANALİZİ...
http://i67.tinypic.com/243mhpl.jpg
***YONGA*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Pay İşlem Sırası Kapatma / Açma
***YONGA*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Pay İşlem Sırası Kapatma / Açma )
İlgili Şirketler [YONGA]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Pay İşlem Sırası Kapatma / Açma
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Şirket Unvanı
YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kapatma / Açma İşlemi
Kapatma (Suspension)
Sıra Kapatma Başlangıç Tarihi
15/08/2018
Sıra Açma Başlangıç Tarihi
Açıklamalar
YONGA.E pay sırası şirket payında meydana gelen olağandışı fiyat/miktar hareketine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) zamanında gönderilmemiş olması sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/703786
BIST
(15/08/2018 - 09:40:23)
2018 ilk altı aylık kar rakamından yılın tamamını çok daha güzel tamamlanması beklene bilir mi hocam. zira kur avantajından. hem ciro artışı paralelinde kar artışı. görebilirmiyiz.
yatırım tavsiyesi anlamında anlaşılmamasını bilgi paylaşımı olarak değerlendirilmesini özellikle rica ederim.
Teknik analizi süper görünüyor hissenin. ihtimalen. beş dalgalık yükseliş trendinin. ikinci aşamasının tamamlamak üzere..
ücüncü ve dördüncü aşamalarda hızlanabilir. eli kulağında tabir yerindeyse..
yatırım tavsiyesi olarak algılamayın. göz var nizam var. herkese selam ve saygılarımla..
Öğrenci kardeş elimde olmayan hisse için yorum yapmam doğru olmaz .Zamanında sermaye azlığı güzel karlılığı için aldım beklentim gerçekleşince sattım.İyi bayramlar.
Bu kağıttan bisey olmaz bu vakitten sonra.her yükseliş boşaltma operasyonudur.
Bu hisse 200 tl fiyatta yıllarca süründü.tek beklenti yüksek bedelsiz yeniden degerlenmedeki para idi.onu da verdi.artik işlem tamam.
Kademeli olarak suni çıkışlar ile miletin eline vere vere 4-5tl fiatlarda gelir. Buralarda 5-6 sene sürünür. Bu kadar net.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer yonganın bölünme haberindeki türden bir kazanç istiyorsak su oncelik sıralı kağıtları toplamak en mantiklisi
1-yibitas
2-isbir
3-petrokent
4-tazekuru
5-merit
6-cimbeton
elinizde var mı?
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yonga 200 maliyetle 2 sene bekledim.
1800 ortalama ile sattım.
Diger ssiirali listeden cimbeton hariç hepsinden topluyorum.
Cimbetonu hateks e cevirdim. Kazanırsam en kısa sürede dönücem geri
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.resimag.com/p1/9b145e7c89.png
http://www.resimag.com/p1/e6e04b6fae.png
haftalikta yesil yukarı kesti mi ikinci trend başlar
yatırım tavsiyesi değildir
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.