yukarı hareketlerde fayk olabılır dıkkat etmek gerek aşağı ve yukarı sert hareketler olabilir..
Printable View
Alfas'ı diğer şirketlerle kıyaslayanlar o şirketlerin grafiklerini bir inceleseler, bahsettikleri şirketler o yüzdelere ne kadar sürede ulaşmış.
Düzeltme sonrası bir süre bıktırıp toplanması ihtimalini göz ardı etmemek gerek.
330 tl den verdıklerımın,yuzde doksanını buralardan aldım..düşerse yuzde ellı daha alırım..!!!
şirket yenı, süprız haberlere gebe..240 altı yok bana gore ..maksımum bır yuzde on daha gelır aşağı tahmınım..tabı spk bıze süprız yapmaz ıse..
Hisse bu; düşer,çıkar,tavan-taban olur v.s v.s
"Algılar" pek çok kararı etkiler doğal olarak ama
Geçen Cuma "Kronos" diye kendine "haber sitesi" diyen ama basbayağı "kara algı" yaratmaya çalışan şu "rezil mecralar"ın birinde
"SASA'DAN SONRA ŞIMDİ ALFAS!" gibisinden provakatif bir başlığın altında ky'nin panik içinde olduğu,taban v.s şeklinde inaninlamz panik yaymaya oynayan içeriğiyle
Birsürü ky'de panik duygusu oluşturup kara algıyla akıllarını bulandırması...
Türkiye gibi finansal okuryazarlığı düşük,sabretmeyi bilmeyen sözümona "yatırımcı" ama özünde "şark kurnazı" vatandaşların olduğu yerlerde böyle medya da olur böyle saçma sapan hisse hareketleri de olur.
Yani bu kadar rahat manipüle eden böyle mecralara SPK nasil müdahale etmez aklım almiyor diyecem ama zaten böyle memleketlerde adam gibi bir denetim mekanizmasi olmadigindan bu haldeyiz😇
Geçmiş olsun !!!En azından taban olmadık !!!
Kesinlikle algı,algı,algı...
Gesan'da tartıştık bunları. Orada ciddi bir güven sorunu oldu. Bakın aksama sırf tahtaya ayar verecekler diye yine eski bir iş ilişkisinin imzasınin kesinleştigi haberi verdiler ki pekçok kimse tşaklı bi KAP beklerken hepten sinirlendi ve hisse daha da aşağı gitti KAP'tan sonra.
Vallahi bu Gesan'in işe yaramaz KAP'ları yüzünden benzer segmentteki firmaların da KAP'ları *** oluyor sanki😇
Kwon3 üstat
AHGAZ a girmedim terra ya girdim bin pişmanım,
kafamı duvarlara vuruyorum :)
adamlar terracılar parayı repo yapmış yemiş :)
kimseye terra lot fln vermemişler :)
form doldurup gelen terra lotunu iade edip para+repo iadesi talep edeceğim :)
Ne yapmak lazım ??
AHGAZ a 2 milyon talep gelmşl deniyor :)
10 kat yerliden gelmiş
yabancılardan i7 kat talep gelmiş
(büyük miktar olmalı 500m gibi )
(Her bir yabancının koyduğu para )
Terra ya keza 116 kat küçük yatırımcı
290- 300 kat büyük ölçekli yabancılardan
Hesap yaptım terra için 1 milyar TL gibi
Gyo kurmak için1 milyon yeterli :)
Ne iş bu iş anlamak mümkün değil dostum :)
Saygılar
Hissenin bugünkü performansina gercekten anlam veremedim. Cuma taban yapmişsin ama üstüne sadece 1 iş bildirimi ile KDV hariç neredeyse 200 milyonluk iş KAP'ı atmişsın ki
Açiklandiginda büyük coskuyla karşilanan bilanconda 3 çeyrek toplamininın tek kalemde nerdeyse beşte birini karşılayan bir ihale bildirimi bu.
Ondan önceki 5 günde alinan iki yine büyük ölçekli işi bi tarafa bırak sırf bu sebeplerden bile"haa demek ki boşa 'geleceği fiyatlamiyoruz. Baksana kapasite artirimi devreye tam girmeden bile acayip bir bilanço olacak ki 2023'te bu yatirim tamamlaninca neler olur kim bilir"
Anlamina gelen müthiş sinyaller var ama gel gör ki piyasa bunu satın alip hisseyi primlendirmeyi bırak neredeyse tabana götürüyor.
Tamam spek,tahtacı... falan filan ama bizim ky'de cidden kafa yok! Sadece yeşil-kırmizı renk ya da indi-çıktı geyiği...
Siz ne dersiniz dostlar?
Büyük montajlı arzlar olacak
200 milyon lot
300 milyon lot
bunlar haricindekiler çöp :)
Geç uyandım ben :)
Ben girmem :)
küçük arzlara giren girsin :)
Alfas'da şirket ve beklentiler aynı. Değişen tek şey fiyat :) Deniz ve iş tahtayı basıyor ama nereye kadar. Bir yerde alıma geçecekler. Bugün baya dökülen olmuştur ama her zaman derim. Hisse düşerken alınır ;)
Geleceğı dip rakam 230/240 gıbı rakamlar ,, oralardan alım fırsatı verırse çok giren olur !!Bende son kurşunları o bölgeden atarım !!
Şirketın özellıke AB bölgesınde ges yatırımları ile alakalı açıklamaları olursa o zaman çok farklı şeylerı konuşuruz !!
Genel olarak kurumların maliyeti 200 lira üstü diye biliyorum. Çok fazla basamazlar. Ama bu baskı kesinlikle sebepsiz değil. Bir plan ya da bir beklenti var. Yeni yükseliş için soğutma mı yapılıyor ne yapılıyor merak ediyorum :) Bugün +4'den tavana gidecek iken set koydular. Umut kırma amaçlı ki başarılı da oldular.
Gesan'dan arkadaşlar da var buradan,onlar da bilirler. Aslında faaliyet alanı,tecrübesi,rakiplerine oranla çarpanları v.s açısından şirket harikaydı ama işte önce patron paylarının satışı ardından sürrkli Europower odaklı hareket edilip sanki Gesan'la işimiz bitti artık derdimiz Europower, anlayışı derken müthiş bir güven sorunu doğdu.
Oysa burada en az bir yıl pay satımı olmayacağına dair taahhüt var. (Bildiğim kadarıyla) alt iştirak falan da yok. Hatta yine en az iki yıl karın %30'nun temettü verileceginin taahhütü var ( gerçi ben temettü yerine yeni şirketin tüm parayı yeninyatrmlara harcamasini isterdim ya neyse)
Yani çok şükür ki bir "güven" sorunu yok.Ben ortada güven sorunu olmadığı müddetçe bu rasyolara,artan cirosuna, müthiş kapasite artırımına, sektörün devasa talebine,bedelsiz potansiyeline,temettüsüne... falan filana bakinca gerçekten pırıl pırıl bir şirket görüyorum.
Bu arada yanlış olmasin Gesan da candır😇
Ayrıca Alfas'in "Evet,hücre işi atratejik öneme sahip ama simdilik rantabl değil diyerek "uzun boylu" işlere girmeden gözünü balkanlara diktiğini söylemesi de gayet iyi geldi bana. Sürekli "havalı" yatırım planları "satmaktansa" kapasiteyi 4 katına çıkarmak,Balkanlar gibi nokta atışlı "hedefler"e odaklanmak... bunlar da yine bana "güven" telkin eden sağlam adımlar gibi geldi.
Hisse bende var yarın 244-250 arasına iğne atar sonra yukarı yatırım tavsiyesi değildir
bugunde aldık malımızı..alana satana hayırlı olsun..
280 üstü koşarız...:halay:
bugun 280 üstü kapasak bıle yeter...
alıcılar güçlü...
vay vay vay:halay::halay:...
alt kademeler dolu emır ıptalıde yok..ben gıderım dıyor..:halay::halay:
denzıın tahtadan bıran önce defolup gıtmesı lazım..hep krıtık noktada bozuyor ..takasta ne kadar malı kaldı acaba..halka arzda nasıl bır mal aldılarsa bıtıremedıler..
Depoyu fulleyemeden koptu gidiyor yine.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bencede oyle..kontr de gedık ın yaptığı işi burada denız yaptı..hısse yukseldıkce kademelı malı çıktılar ve halen daha mal çıkıyorlar..guya halka arz..şirket halka arz oluyor ıkıncı halka arzıda aracı kurumlar yapıyor..neredeyse şirketten fazla para kazanıyorlar..
:halay::halay: vay vay vay vay..
50 bın lot bekleyen..tavandakıler mecburi alıcı...
173 emır ..59.584 bekleyen:halay:
61.300 bekleyen...
sayın Medwig saygılar..:=)
Arada reklamlara tıklayıp hıssenetimize destek çıkalım:=)
446 emır..69535 bekleyen..
eve yeni gelebildim, sanayideydim :)
arabam 95 model FIAT UNO S
sanayiden eve, evden sanayiye :he:
ekranı açmak gerekmez gibi :)
290 olmuş :)
270 ort alışlarım (günlük) :he:
Herkese bol kazançlar dostlar :)