Bırakmazlar onu orada , geçti o günler artık. Ole yapsın. Yolunmus tavuğa çevirirler:)
Çoluk çocuk hisseleri 5000 lerde. Sıkıntısını anlatsın bir haftada kapatır ins arayı
Printable View
Dükkanı bugün kapatsa konyanin göbeğinde 1500 dönüm ticari kayıtlı arsamiz var. Parselle parselle sat, hepimize yeter:)
1 saat mesafede de yarisi bize yarısı Vicat a ait başka bir cimento fabrikamız. Arsa marsada.vardir herhalde irili ufaklı. Yahudi toprağa yatırımı sever. Bu arada bikilitas çalışıyormuş? Onca parayı yahudi vatandaşlık almak icinmi verdi:)
Konya sürün hemi dicemde, daha nasıl sürüneceksin
Yav biraz mantıklı düşünün Konya’yeniden değerlendirme yapsa ne olur taa 15 Yıl önce yapmış Şuan Konya’nın yeri altından kıymetli değeri paha biçilemez o kadar mikser kamyon tanesi 3 yıl önce 400 bin di Şuan 3.500 trilyon sadece- 1 adet sermayesinden fazla herşeyin zamanı var spek katıksız olunca sitres oluyor
Ben diyeyim, en son tüm tanıdıkları kredili boğazlarına kadar mala girmişti, bildiklerini bilsek ne var ne yok satıp Konya’ya gömerdik ama bildikleri FBI, CIA sırrı şeylerdi ve asla söyleyemezdi. Başka versiyonları bunun, altın buldu, fitil ateşledi, Google translate mektupla Fransa’yı haberdar etti, iflah kesti; avukat versiyonları vardı hukuken patronun ümüğünü sıkmıştı, artık kıpraşamazdı vesselam. Böyle masallarla millete ham hayal sattılar yıllardır. Bizler de başından beri boşa maval okumayın, patron istediği anda haberler peşpeşe gelir ve marsa yolculuk başlar, gerisi lafıgüzaf dedik. Karar verdiği an bombaları patlatır ve bizler atta gideriz inşallah. Beklemeye devam
Gene bayrağı kapmış gidiyir. Dususlerin şampiyonu:)
Satsaydik da yukselirdi. Kasaya karşı oynamak zor. Büyük bir oyuncu girmesi lazım. Yada devlet bunları zopa ile adam edecek. Taşı amk şu fabrikani şehrin ortasından ben orada Gonya halkıma konut yapacağım. Şehrin havasının da içine ediyorsun zaten falan fıstık..
Neyse zaten emeklilik yatırımı benim için bi EYT okurmu diye umutlanmistik olmadi, çalışmaya devam.:)
En dipten malı verdim. Kalanlara bol sabırlar dilerim.
Ancak malı emire yazar yazmaz aldılar. İkiletmediler bile. Bu da ben de şüphe uyandırdı.
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
şirketin ismi kenya olsa daha fazla rağbet görürdü orada açlık var ama bu buğday tarlasında anca fare var tarlayı talan ediyor!
Önce yukarı sürerek güzelce mallari verin dediler. Olmadı simdi aşağı sürerek toplamaya çalışıyor. Adamlar için 4000 den de alsa 2250 dende alsa maliyet sikinti defil nasıl olsa 10K uzeri verecek tekrardan. Kenardan izliyoruz. Serbetliyiz nede olsa. Allah ömür sağlık sıhhat versin yeter. Konya istediğimizi önünde sonunda verecek zaten:)
hocam bir şey ispatlamak zorunda değilim valla ister inan ister inanma 4150 ortalama ile sattık,
kademeli olarak alım yapıyorum,
haaa 30 olacak 40 olacak diyenler,
15 yıl, 20 yıl beklemenin acısını çıkartacam diyenler,
borsanın altın kuralını çoktaaaaaan unutmuşlar,
borsanın altın kurallarından biri, yenilgiyi çabuk kabullenmektir,
ama çoooook uzuncu arkadaşlar artık işin bu boyutunu çoktaaaan geçmişler.
keşke bizi küstürmeseniz de 4000 üstü size buradan bir sinyal çaksaydık,
hakkımızda hayırlısı olsun.
kepetto hocam doğru söylüyorsun,
şunu unutmuşun, arada başka hisselere de gidip geliyorum, şu an elimdeki konyaların maliyetini söylesem ayıp olur, zaten herkes burnundan soluyor,
bu topiğin kötü yanı, olumlu da yazsan olumsuz da yazsan, herkes bir şeyler yakıştırıyor,
bu arkadaşlara hak da veriyorum, adam uzuuuun zamandır bekliyor, haliyle kafasında bir çok şeyler kurmuş,
yav kimseyi suçlamayın, millet yazsın işte,
zamanında afyon hissem vardı, 9300 liraydı, burada gerçekhisseci nickli biri vardı Allah ondan razı olsun, bir yorum yaptı, ben de sattım, yaklaşık 4/5 sene hisse 6000 lira altında gezindi,
hayırlısı bakalım
Geçen yıl uzun zamandır bedelsiz vermeyen kartonla açıldı. Şimdi sıra konya, bfren, egeen, bryat,da. Eninde sonunda bu dörtlü bedelsizi verecekler motosiklet fiyatı sermayeleri var nereye kadar devam edecekler bence yolun sonuna yaklaştılar son bir iki seneleri sabredenler kazanacak öyle kolay para yok. Zaten ne demişler borsa sabırsızların sabırlılara para kaptırdığı yerdir.
Ortalama !!! ile olduğuna göre bir kısmı da tam 4250 den olmuştur muhtemelen.. Küsüp giden dediklerinin büyük kısmı üfürdü üfürdü iflah kesti, ahkam kesti milleti mal sahibi yaptı ve kuyruğu kıstırıp gitti. Küsmeyip kalsanız ne yapacaktınız, haberleri göndermeyen patronumu ikna edecektiniz, dünyadan haberi olmadığını iddia ettiği Fransız patrona ikinci translate mektubu mu yazacaktınız? Sanki bulunmaz Hint kumaşlarısınız da küsüp gitmişlermiş. Sinyal çakacak iyi niyetli adam çakardı sinyalini yeter ki niyeti hayr olsun. Çocuk mu kandırıyorsunuz burada aklınızla ???
Halka açıklık orana %16. Zamanında ASLAN ve AFYON furyasında ''Onları kaçırdık. KONYA dan parayı vururuz o halde'' diye mallanıp bekleyen çok ky var. Biz nasıl tahtacıya sövüyorsak, tahtacının da sövdüğü, dökemediği ve malı toplayıp istediği operasyonu çektirtmeyen bu ky grubana isyan ediyordur. Madem ki bu ky grubu milyonerlik hayali ile kağıdı satmıyor, çıkart 1700 e indir 800 e, çıkart 4500 e indir 2500 e. Bedelsiz ve taşınma hikayesiyle yüksekten çak malı. İlla ki paraya ihtiyacı olan veya zararını başka bir kağıttan çıkarmak için satanlardan topla yine malını. SPK da bir şey yapamıyor veya yapmıyor. yapsa bile komik cezalar. Peki siz tahtacının yerinde olsanız ne yapardınız?
Vay köpek demek ki benim elimdeki malı vermemi bekliyordun vay köpek vay 😂
Takıldı kaldı. Fren gerilerden geldi geçti gene
Aga, kredilileri 3000 civarı kucaklamak istoyir sanırım. Sonrasında GK ya kadar fırtınalı bir denizde Seyehat ediyir olacağız
Gene gidiyor algısı yaparak ağına sazanlar takti. Ne bitmez sazan varmış güzel ülkemde. Hiç aç kalmayacak bu spek:))
Adam lot sayıyor diyoruz inandiramiyiruz. Uv çiler satmaz hatırı sayılır bir lot var elimizdeki gidemiyor. Kalanları bu hipnetorda ne verdi ne aldı temiz çalışıyor. Aradan siyrilamazsijiz. Kabak gibi gorunuuirsijiz. Bulaşmayın da basbasa kalalım
Bugünde eksi kapatıp hedef olan 2200 e bir adım daha yaklaştıracak sanırım. Tabi kendine ait olan uzun düşüş rekorunu egale ederek:)
İzlemeye doyamıyoruz, gaz.sancindan ne yapacağını bilemez durumunu:)
Osurda rahatla
Kapanışa daha çok var, getir eksiyi, kapanışı kendine yakışanı yapar!
Konya papucu yarim dussene aşağıya oynayalim:)
Tehlikeli sulardayız endeks 4500u aşağı kirarsa konya adisi ne yapar ?