normalde devre kestikten sonra yarım saat sonra açılıyor diye biliyorum
Printable View
normalde devre kestikten sonra yarım saat sonra açılıyor diye biliyorum
Benden size tavsiye kimsenin ipiyle kuyuya inmeyin. Borsada kimseye güvenmeyin. Bana bile...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Viop Grafiği:
https://i.hizliresim.com/18701zq.png
Bu grafiğe bakılarak yatırım yapılamaz. Ben kendime not alıyorum.
Ben 4750-4720 bölgesini önemsiyorum. Buranın altında 2 gün kapanış yapmamalı. Tabi bilemiyoruz büyükler neler yapacak.
Sonuçta para onlarda.
Kırılırsa ne olur diye sorarsam kendime 3500-3650 bölgesine dikkat çekerim.
Bir de mehmet abi gelirse durumlar değişir. Nerelerdedir kendisi dört gözle bekleniyor.
Mehmet Abi'den replik : Viop yapmayın batarsınız.
mehmet abi.
nerede senin bu emsaller ?? :)
ne zaman açılağı belli değil..
şimdi anladınmı sabahtan beri demek istediğimi.
ohalse kimin ohali.. kodamanların mı ? emsalse kimin emsali..? senin mi benim mi. ahmetin mi mehmetin mi. yoksa kodamanların mı ?
10:42 açılıs
spot 4500 altı ölü çöl topraktır...
bunu ilk 5100 için demiştim...
4500 aşılmadan alım uygun değil çünkü dibi belli değil...
devlette yatırımcıyı koruyacak tedbirler almıyor...
2 dolara gelirse bakarım...
https://i.hizliresim.com/pi9kxio.jpg
Dün akşamki toplantıda varlık fonu hisseleri için geri alıp muhabbeti yazılmıştı sabah ttkom ve tcell vadelileri %2-3 pirimli açıldı sonrasu hüsran oldu. Tekfendeki oyuncu çok ilginç adam sanki hızlı düşüşü biliyormuş gibi spot acilmadan Tekfen vadelisine %7 eksi gosterdi diğer tahtalar yukardayken. Çoğunluğun düşündüğü olmuyor bu piyasada bunu bildiğimiz halde sürünün içine alıyorlar bir şekilde.
vob yapmayın diyen bir arkadas vardı ne oldu ona...
her yazısı bunun üzerineydi...
Böyle bir rezillik kansızlık sütü bozukluk dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir sanırım
Yok artık Ali Sami ya..
10:42’de açılan borsa aynı dakikada devre kesti ..
Saat 10:42:31 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Ben çok uyardım, müzük durunca oturacak sandalye bulamazsın. Çok kişi sıfırlanmıştır die düşünüyorum
Borsayı kapatmadılar diye ceza mı kesiyolar millete nedir bu
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Depremzedelerin mallarına çökmek isteyenlerden elbet hesabı sorulur bunun
eyyy varlık fonunun en büyüğü...
300 bin lotla tabanı öptün nerde senin büyüklüğün...
https://i.hizliresim.com/fkia5l3.jpg
Eee şimdi nolacak?
11 eylül 2001 de ABD saldırısında bile kapanan piyasamız felaket olduğu zaman kapanmadı ya bunların yönetimlerinin alayını..
pegasus
435 açıldı
10 saniyede 419..2000 lot falan satışla..
bu ne ya??
Ya açıp yukarı alacaklar, ya da bugünkü tüm işlemleri iptal edip kapatacaklar. Böyle rezillik olmaz ya.
Algılara kapılmayın... Elim taşın altında bugün... Beklentim aynı...
yapılması gereken ptesi hemen kapatmaktı...Yahu 2003 HSBC ye ,İSTANBULDA yapılan saldırıda bile kapandı.Terör saldırısıydı...
14 milyon vatandaş etkileniyor ama kapanmıyor..neden miş.... efendim adamın paraya ihtiyacı varsa...O bölgede şimdi paraya değil başka şeylere ihtiyaç var.
Depremzedelerin malları güvende falan diye de hiçbir açıklama yapmıyor onun bunun çocukları TAKASBANK desteğimiz var deprem bölgesindeki yatırımcıların paralarını koruyoruz diyemiyorlar
İstanbul'da iyi kar yağıyor... Berekettir derler... Gecenin en karanlık anı aydınlığa en yakın olduğu andır derler...
aynen o deprem stratejik ve ekonomik ana merkezin fabrika ve ürüteim üslerini vurmuştu bu askta antep-adana hariç bir sanayi üssü yok ayrıca benzerlik doğru olmaz abartılan bir düşüş varsa bu palanın oyunudur 220 dolara geldi endeks bir dip çalışmasına başlarlar ytd
ölenlerin anısına bu tarz borsa işlemleri bile çok yaralayıcı üzücü fırsatçılık çok arttı 2 günde ,bir düzen de yok günlükçüler sat-al derdinde işleme giriyorlar , ytd
Yok burda paraya ihtiyacı varsa lafgüzarlığı yapıldı kaç gündür. Kardeşim senin devletin yok mu? Karar alıcı aracı kurumlara emir verirdi, 100 bin tlye kadar deprem bölgesinde olan yatırımcılara ön ödeme verdirirdi. Zaten kaçı kullanacaktı ki. Çok mu zor çözüm bulmak. Şurda 3-5 kişi 3 dk konuşsak 5 çözüm üretiriz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bistin adını değiştirsinler.
keyfekeder kumar masası olsun yeni adı
Algı yapmak istemem..BIST100: 4186 da..bu saatten sonra ; 3-5 günlük vadede ne olur,inanın HİÇ BİR FİKRİM YOK?
Devreden devre kesti. İlk gün ne olduğu cizulemedigibicin -%1 kapadık, dün dün yedire yedire verdiler. Bu serbest düşüş. Millet maldaydi zaten alıcı olmayinca serbest satış yazanlar ufak miktarlarla tabanlara sebeb oluyor. Şu ortamda mal alacak adamda kenara çekilip bekler. Bu son devre kesiciydi bundan sonra yiğitler ermeydanina çıkar :)
Deprem bölgesinde olan , enkaz altında bulunan veya vefat eden kişilerin malları margin call yok olup gidiyor , mücbir sebep var buna izin verilmemeliydi çok büyük bir hata çok büyük bir iş bilmezlik var .. Nasıl altından kalkacaklar merak ediyorum ..
Gölcük te yıkılan binalar temizlendi.Sanki orada hiç deprem olmamış ve deprem bölgesi değilmişcesine.
Her kasaba ve sehirde görsel hafıza ve ders alınması için mutlaka depremde yıkılmış bir kaç bina yada sokak kurtarma çalışması bittikten sonra aynı şekilde bırakılmalı.
O bölgeye giden ve yaşayacak olanlar aradan geçecek zaman ve yıllar sonra yıkılan binaları görüp her zaman ders almalı. 20 yıl sonra kuşak değiştiğinde kimse depremi hatırlamayacak yada yıkıcı etkisini önemsemeden gene aynı hataları yapacak.
Varlık fonunun şort olmadığını nerden biliyorsunuz ??
arkadaşlar hemen hemen bütün kağıtlar endekste dahil 100 günlüğün altına gitti...
üzgünüm ama game over...
https://i.hizliresim.com/2xkbich.jpg
10.12.01'de ilk devre kesici.
10.42.31'de ikinci devre kesici.
30 saniyede devre kesti.. Yazıklar olsun..