Yeter palayı bugün iyi tokatladım... viop30 da o tokatlamadan gümüş ons a geçtim...biraz da salamonları tokatlayalım... Mert dayu. .
Printable View
Yeter palayı bugün iyi tokatladım... viop30 da o tokatlamadan gümüş ons a geçtim...biraz da salamonları tokatlayalım... Mert dayu. .
şimdi
BOFA... 1 milyar geri aldı
17 barı ortalaması...827650
ben bu tahtaya 827800 den % 50 bi lönk girerim
tutup tutmayacağımada 18:09 da karar veririm
teorik...822.. gayet pahalı girmişiz
>>>>>>>
https://www.odatv4.com/ekonomi/altin...ektir-91778267
Hazine ve Maliye Bakanlığınca devreye alınacak uygulamayla, işlenmemiş altın ithalatının cari açık üzerindeki olumsuz etkilerinin azaltılması ve Türkiye'nin döviz rezervlerinin desteklenmesi hedefleniyor.
Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın’ın altın ithalatına kota uygulanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yakın, "Altına kota uygulanması halinde, Türkiye’nin tüm sınırlarından kaçak altın girecektir. Bu da hem sektörümüze, hem ülkemize zarar verecektir." dedi
Enflasyon ile değil yine dolar ile ve bütçe açığı ile mücadele edilecek.
mal elde kaldı... zarar 1000 point :vk:
SPOT kapanış, BofA kapanışa doğru gene satışı azalttı, satıcı tarafı güçlü görünüyor,
https://i.hizliresim.com/eflqsxg.PNG
7.8.23 Pazartesi
İstanbul borsası gene TL bazlı en yükseğini gördü ve en yüksekten kapattı
XU030YVADE , 8297.00 gördü 8269.75(uzlaşma 8277.50) kapattı ...
Alemin longerlerine tebrikler :)
az önce bir video izledim. dün çekilmiş galiba
arap ve muhtemelen suriyeli bir grup Beyoğlu'nda istiklal caddesinde konvoy halinde yürüyüş yapıyorlar ve etrafa 1 doalrlık fırlatıyorlar
hani şu asil ırk olan Türkler varya arapların attığı 1 doalrları kapmak için birbirini eziyor
neydi
ezan susmaz bayrak inmez vatan bölünmez
Astor Enerji tam ucurumun dibinde kapatti. Bu kagidi harcarlar gibime geliyor.
Belki buradan tekrar kalkar ve 113 e gidebilir
Amme velakin bu kagidin gidecegi maksimum yer benim nazarimda 130 dur. Sonra gom gitsin.
gundi gelmiş bi memet kaldı gelmeyen
Şeker bensiz tavan yaptı,ne güzel oynuyordum:he:
Bu hafta tepeyi kim isaretliyecek bakalim:)
THYAO yu satacaklarda mi bu kadar sisirdiler fiyatini acaba. 9 agustos bilanco geliyor.
O zamana kadar 285 - 290 arasi gorulebilir. Bilanco ne gelirse gelsin bence cakarlar.
Aslinda FK acisindan hala cok ucuz. 6.9 olacak eger yil sonu hedefini tutturursa
2022 yi 47 milyar net gelir ile kapatmis, EBIDTA ise 78 milyar olmus, toplam satis 311 milyar TL
2023 yilsonu hedefi ise 51 milyar net gelir, 98 milyar EBIDTA ve 490 milyar TL lik satis.
Çin'de bakır stokları azlamış Talep mi fazla, arz mı eksik anlamadım. Elektrik deyince bakır akla geliyor hem kablolar hem de motorların içinde kullanılıyor. Klimalarda bakır pahalı diye alternatif şeyler bazen kullanılabiliyor.
Lemur abi 400 tale hedef verdiğinde fiyat 200 civarıydı, way be o gün alsayduk bugün ihya olduyduk :he:
Gundwane abi gelmiş artık çok dikkatli olmak lazım bu saatten sonra malları kucağa verebilirler.
Şaka olm şaka şaka, bu işlerin bileni olmaz :drunk:
Hoşgeldin gundwane abi :cck:
Şöyle böyle olabilir.
Diğer hisselerden kamyon kamyon kar edenler Ere getirip yığar..
Apartman üstüne apartman dikerler.
Alta kalanın sesi çıkmaz..
YSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.