Spek Patron ikilisi gereken ayarlamaları yaparken !..
Hali ile Baba yorgun !..
(1) Murda - Eh Baba (prod. Rockywhereyoubeen) - YouTube
Spek bedelsiz diyenleri kazdığı yere gömüyor ...
Printable View
Ne demiştim sizlere?
Ben ne zaman Egeen e gelsem egeen yürür, ben çıktığımda egeen in yükselişi sona erer....Egeen le 17 bizlerden aylar önce vedalaşıp riski düşük ama garanti getirili baba hisselere geçmiştim artı araya halka arz vurkaclari soktum .....
Sonuç olarak Egeen in bu 70-80 F/K ya ulaşmış REZALET BILANCOSU sonrası uzun bir ara Egeen e yaklaşmam.
Egeen artık bedelsiz de açıklasa bu F/K ile ne kadar yükselebilir ki ?
Egeen hiçbir zaman bir KONYA CIMBETON gibi bedelsiz hikayesini fiyatlama di hep KAR BEKLENTISI ile yükseldi ...F/K ya göre fiyatlama yaptı...
Egeen i F/K 10-15 e düşünce alınir, F/K 25-30 üzeri satılır
Egeenci uzuncu arkadaşlar olum zulum kaza bela olmazsa ilerde yine yolumuz kesişir. Egeen kaliteli şirkettir....Yeni fabrika nedeniyle borç içine girdi ama yeni fabrika faaliyete geçince bu borclulugun karşılığını iyi karlarla fazlasıyla giderir.....
Ben yine ilerde yine egeene dönerim ama yine 10 yılı aşkın süredir olduğu gibi VURKACLIK girer çıkarım...
Hayırlı günler, bol kazançlar
Fiyat kazançları yanlış yazmışım düzelttim başkanım .....
Rezalet bilanço sonrası F/K kafayı yiyecek kadar şişmiş....
Egeen in bünyesi bu F/K yı kaldırmaz....
Acilen yeni fabrika ile 2.5 -3 milyar yıllık kar gelmeli yoksa Egeen 15.000 tl nin de aşağısına düşebilir.....
flamayı görüp almıştım,
sağolsunlar sapını verdiler 😁.
Geçiniz dassaginizi!!!
hep girip çıkıyordum, bu defa kilitli kaldım,
bugün veya yarın 15600 civarı kapatabilir, sonra bir daha bakmak lazım.
Yasal kayıtlarda 1.286.316.563 Tl kar var spk ya göre 696 milyon piyasa sevmedi sonucu ama gerçek bu değil
öz sermaye %50 artmış Bedelsiz gücü 800 küsür den 1200 küsüre çıkmış düşüş sahte. Ben azar azar tabana kadar aldım biraz.
Bu durumu okumuşlar görür. Fazla bilmek de bazen zarar veriyor. Akan suyun önüne de bazen bent olmamak lazım. Suyu durduramıyoruz.
Alone ustadim
50 60 bin hedefimiz zaten dolarin artacagi ongorusu ile uzun uzadiya uc sayfa evvel zaten linki paylastim, iki ay onceden bugunleri ayrintili anlatmistim. Egerki dolar 35 lira civarinda kalirsa 40 bine cekeriz hedefi yeniden.
Sen dedigimi yap gez dolas keyfine bak. Ekrani acma. Suan icin hersey plana programa uygun ilerliyor. Korkacak uzulecek bi durum yok.
Ytd
isteyene istediği yerden veriyor! bizzat test edildi :)
Nakitim olsa suan Bfren alirdim. Enf Muh Turkiye de en cok yaracak 1 numarali firma. Enf muh li bilanco sonrasi yuzde 25 neti var.
Kredili alinacaksa buradan Egeen ve Konya pacal yapilir. Dustukce toplardim.
Bir iki hafta sonra Bfreni yuzde 25 karla. Yaz sonuna dogruda Egeeni 50 60. konya yida fabrika tasinma gerceklesirse 40 dan yollarim.
Tamamen kendi ongorumdur.
Ytd
EGEEN bedelsizi eninde sonunda verecek ve o gün fiyatı yaklaşık 20 TL olacak. Yeni Fabrika
ile FK, Pd/dd ve Öz Varlık karlılığı ve EFK/Öz VArlık oranı kısaca hepsi düzelecek. Dolar da
olması gereken yere gelince her şey yoluna girer. Dolar fiyatlaması ve TUIK yüzünden her
şey hatalı fiyatlanıyor. Korku duyulacak bir şey yok.
1 eskisi cayır cayır çalışıyor yeni Fabrika yapıyor
2 İhracat 97% yapıyor
3 Dolar düşük fiyatlanıyor
4 Kar ediyor temettü veriyor
5 Enflasyon Muhasebesi borçlu firmaları parlak gösteriyor,
6 Kasası para dolu olanları ise sanki batmış gibi gösteriyor.
%90 gerçekleşeceğini tahmin ettiğim bir düşüş oldu bugünkü. Trade işinde kendime güvenemediğim için orta/uzun vadeli hedeflere odaklanıp bekliyorum şimdilik. İnsanın gözünün önünde böyle bir anda %8-9 düşmesi hiç hoş değil ama bence moral bozacak bir durum yok. Bu arada Konya'da takıldı peşine düşüşte yanlız bırakmıyor. Konya toplantısından bir bomba çıkarsa (şu anda ona da pek ihtimal vermiyorum ama) buradan sert dönebilirler belki diye düşünüyorum. Bir taraftan da gözüm aralarındaki makasta.
Yaz sonu 50 bin olması bedelsiz o da yüksek bir bedelsiz yapmaz ise bence imkansız.Dolar çıksa da çıkmasa da !!! Çok büyük bir iddia olmuş..Eskilerden hepimiz bunu yapacağını biliyorduk ama bedelsiz gelir diye kıpraşamıyoruz..
Anlaşılan patron fabrika inşaatı bitip oraya taşınana ve işler yoluna girene kadar bedelsiz işiyle uğraşmayacak..
10% taban olan kağıt 2 gün hamsi gibin oynar, ufak ufak da düşebilir acele etmeden
-5% daha da aşağı yapabilir diye paçal yaparak alınmalı. Dolara orantısız müdahele
biter ise Ekim 2024 Bilançosu önem kazanır ve kalınır mı gidilir mi o zaman karar verilir.
Bu gün, yarın nasıl aşağı basılır hesabı yapılarak algolar ile ağırlıklı ortalama aşağı çekiliyor.
Bütün öngörüleri silkip attı!Hala kağıda yön verdiğini ya da vereceğini sananlar var!Geçmiş olsun!Baskana da ayrıca selamlar bir yönetimi toplayamadin 1 yıl önce verdin sözü!
Bir kişi de çıkar der mi ki?: "4 yıl önce froto 80 tl ,egeen 400 tl idi.Egeen 4 yılda 12 kat ,egeen 45 kat yükseldi. Froto 4 yılda otomobil satışlarını 2 kat yükseltti ama egeeen satış rakamları ayni seviyede .....Egeen i gerçekten çok ŞISIRMISLER "
Acaba bu muhasebeyi benden başka yazacak olan çıkacak mı?
Kısa vadede SACRO ve ekibi güzel mal kitledi egeende
Babatolien, kayadr sagolasiniz itibar vermişsiniz .Babatoline itibar puanı verdim ama kayadr nin yazısını bulamadım.Denk gelirse onada itibar puanı vermek istiyorum
Bilançoların neredeyse tamamında açıklandıktan sonra düşmüştür.Biz de bilanço nerede kaldı diye hergun seslendik.Hadi hepimiz buyuralim bilanço geldi.
Gerçekten böyle olmayacağını bilmeyen var mıydı??? Alışmadınız mı ..Bence bu sene en azından sonbahara kadar bedelsiz vermesin şu sıralar bedelsizin pek bir popüler tarafı yok..
Insallah bilancoda sehven yanlışlik oldu demezler.
Ek 30184 egeen 2023 tüm dönemler mali analizini göndermeye deneme bakalım yükleyecek mi
yükledi ilk deneme olduğundan hoş görün.