Tabandan da alýþ yapýldý.
Bugünlük bu kadar yeterli.
Yarýna düþmeye devam ederse,
Alýma devam ederim.
Aklý sýra içeri alýyor.
Alsýn, ben razýyým.
Sabrý olana; içerisi, dýþarýndan iyi oluyor. :plc:
Printable View
Tabandan da alýþ yapýldý.
Bugünlük bu kadar yeterli.
Yarýna düþmeye devam ederse,
Alýma devam ederim.
Aklý sýra içeri alýyor.
Alsýn, ben razýyým.
Sabrý olana; içerisi, dýþarýndan iyi oluyor. :plc:
Jakal da gene çakallýðýný yaptý 110 bin tane alnustan satarak tahtayý periþan etti , millete yaslanýn yükseliþi seyredin diye akýl veriyordu, bir insan karaktersiz ve spk tarafýndan tescilli hýrsýz ise her türlü üçkaðýdý yapar, daha aðýr konuþmak lazým ama bunun gibi karaktersizler için deðmez, bütün kylara bol sabýr diliyorum bun noktadan sonra gördüðü tepeler zor duruyor çok , ytd.
Kýzma yakupsrh ortak diyeceðim de malýn var mý yok mu onu çok kestiremiyorum bence olaylarý okumaya çalýþ tahtacý sana size çapýnýzý gösteriyor ben size kendi sýkletlerinizle uðraþýn demiþtim seninki tüy sýklet birinin aðýr sýklete kafa tutmasý gibi bir þey yani abesle iþtigal neyse üstat uçan kuþun kanadýný kýrmayýn demiþti ben de öyle yapacaðým daha da sana cevap vermiyorum kardeþ kal saðlýcakla bütün paydaþlara bu sert iniþe dayanma gücü temenni ediyorum
mantýksýz ve gereksiz düþüþ oldu pkart için yakýþmadý böyle günlerde aslýnda saðlam dururdu ama niyet nedir bilmiyoruz.....mehmet þimþek piyasayý aþaðý çekmek için yoðun mücadele veriyor genel anlamda piyasalarda ki stresten sorumlu onu görüyorum....
vergi konusunda mehmet þimþek ne yapacaðýný þaþýrdý piyasalara karþý kürek çekiyor bakalým nereye kadar çekebilecek...
Malým var olmasýna var da,
Ne kadar olursa olsun,
Bir Çakal etmem.
Sýkletimi biliyorum.
Bugünlerde biraz fazla yazdým galiba.
Kimseyi kýrmak istemem.
Bir süre yazmayacaðým.
Alýþlarým tamamlandý.
Ben daha fazla almak istemem.
Fakat illa vereceðim derse de yok diyemem!
Yükseliþe kadar yazýp moral bozmak istemiyorum.
100 üstü görüþürüz. :plc:
Pkartta 10-15-20 …gün evvel porftöy neyse þu anda da ayný… tek lot eksilme yok ,
Brütten çýkýnca dayak yiyip bayaðý ýslandýk mý ? Evet ýslandýk , tedaviye de ihtiyacýmýz var ama bu ortamda böyle bir ekonomi yönetimiyle bu nasýl olur bilemiyorum. Yani bende Mehmet Þimþek in bir startiyejik plan doðrultusunda bu açýklamalarý yaptýðýný düþünüyorum . Stratejik plan ne olabilir ….orasý sonucu aslýnda belli olan çok bilinmeyenli bi denklem .
Hepimiz için hayrlýsý … Nasip . Vatan millet þu an en önemli deðerlerimiz
Tüm paydaþlara saygýlarýmla
Mehmet Þimþek borsaya vergi getirecegiz dedi diye mi bu piyasa boyle oldu yapmayin gozunuzu seveyim oyle bir algi olustuki herkes ona suc atiyor. Ha Suriyede ki, icerideki durumlar deseniz anlarim da onu anlamiyorum. Yuzde 10 vergimi gelecek piyasayi oynatacak. 10 binde 1 bile zor. Millete korkuyu saliyorlar ha ben burdan Pkart falan almam o ayrida hisse deðiþimleri bi sekilde yapilacak ucuz ve kalkacak olanlari tespit etmek lazim...
GM 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bugün borsa düþtü tek sebebi mehmet þimþek....cuma günü gri listeden çýktýk p.tesi borsaya vergiden bahsediyor adam....çok acemice bir davranýþ artýk piyasayý germeye baþladý....piyasa dostu bir yaklaþýmý yok...piyasa zýttýna iþ yapan bakan ne kadar koltukta kalýr bilmem...
Bist Cuma günü kapanýþa yakýn gelen satýþ ile artýdan eksiye geldi. Bu sabah artýda iken bu açýklamalar yapýldý ve kýpkýrmýzý kapattýk.
Hukukdan bahseden paydaþlar vardý , içeriden bilgi alýp (nasýl alýyorlar tahmin edilmeyecek bi þey deðil) kendilerine durumu kolay edip baþkalarýna zor etmek ne kadar hukuk kaidesinde bir düþünmek lazým hele ki bu üst mevkilerce yapýlýyorsa. bugün hepbirlikte gördük ki kalav malav hikaye birileri zenginleþti yine birileri de elindeki sermayeden yedi.
Oyle düþünüyorsanýz saygi duyarim diyecek birþeyim yok. borsa falan çokta umurlarinda olduðunu sanmiyorum belki 27. sirada gundemlerinde yer aliyordur. Gayette piyasa dostu herkesi faize çaðýrýyor:) agirlik azalsin daha iyi kalkariz:) Farkli biri olsa da 3 aþaðý 5 yukari ayni seyler olacakti cokta seyetmeyin...GM 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Alnus rahat vermiyor tahtaya bugün de 18 bin lota yaklaþtý satýþlarý , satýþlar kesilmeden tahta rahatlayamayacak gibi duruyor, bofanýn da eskisi gibi alýmlarda iþtahý yok , hayýrlýsý, ky yý yoracak gibi hisse bu þartlarda , ytd.
Sayýn TA ilk 113 115 zirvelerini gördükten sonra yaptýðý düzeltmede 91 92'nin altýna salarsa daha tahtacýnýnda toparlamasý zor olur demiþti oradan aþaðýya salmadý hakikaten daha sonrasýnda 128 zirvelerini gördük bakalým tahtacý bu durumu nasýl toplayacak toplayabilecek mi thejakalavýn'da dediði gibi her þey olabilir hiçbir þey de olmayabilir burada bekleyen bunlarý göze alarak bekliyodur zaten bütün paydaþlara bol bereketli kazançlar
bana göre pkart farklý bir lige girmiþ durumda temel olarak....ilk aldýðýmda çöptü hisse 100 tl lere geldi temel güzelleþti demek hisse 200 tl lere gelse temel olarak daha farklý olacak daha farklý yatýrýmcý kitlesi hisseye talip olacak bu sefer...
bu hissede teknik söylemde hep yanýldým ama kýsa zamanda tekrar 100 ler kulübüne gireceðini düþünüyorum....daha yukarý gider mi bilemem ama 100 tl altýnda fazla kalacaðýný düþünmüyorum...
Alnus ve bofa ortak çalýþýyor gibi bugünde bofa 21 bin sattý alnusta 2.500 satýþta tahtada bunlar manipülasyon yapýyorlar spk uyuyor , ytd.
Hisseyi "SATAN" satana....
Bu satýþlara ragmen buralari dip yaparsa guzel olur tutunamazsa altta 75 var gibi onun altinda 60 onun altinda artik ebesinin nikahi... Ben buralari dip yaparsa 110 a dogru bir tepki yükseliþi ve tekrar asagi olacak sekilde düþen kanal olusturup 2-3 ay takilmasini normal karþýlarým... Gonul ister ki cok yukarilara yol alalim ama düþe kalka gidecegiz yapacak bisey yok...
Eee endeks gidiyor.
Pkart?
Korkum o ki ; gecmisteki gibi subat mart nisan ana pazar tahtalarinda mal dagitilarak endeks hisselerine geçiþ yapýlmis olmasi ve endeks hisselerinin rallisini yan tahtalarin uzaktan seyretmesi.
Umarim endeks kalkar ve ardindan yan tahtalarda eþlik eder. Tabi gecmisteki gibi temeli saglam yan tahtalar þiþik pozisyonda deðil þu an belirtmek gerek.
Düþük sermayelilerde bir hacim artýþý ve kipirdanma var genelde bizimki de bu kervana katilsa guzel olur simdilik emare yok
kagný gibi son bir aydýr hisse...
Gözü topraga bakiyor :) Gidecek hisse simdiye roketlerdi bu tarz bir oluþumda bence en az 1-2 ay daha bezdirme olasýlýðý var. Sahsen 60 i gorurse ekleme yaparim. 82 tl 75 rl ve 60 tl destek noktalarý aslinda burdan dönüþ alsak hacimli 150-160 potansiyelide yok degil ama su an zor gibi.
Mayacý biri vardý. Ýzleyin diyordu. Ýzliyoruz ama keyifli bir þey yok. Hep kan, revan. Alnus’tan da hep veriyorlar artýk veren o mu yolsa baþkasý mý bilmiyorum ama tahta hiç keyifli deðil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hepsinin bir yogurt yiyiþi var sonuçta 3e 4e katladi daðýtýp baska hisselerinde takilmasi normal. Hayalim su poltek vb bedelsiz grubunun tahtalardan ciktiktan sonra bizim hisseye de el atmasi ozaman baska olur.GM 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ne daðýtmasý, Pkart ta tamamen zararda!
Olsa olsa daha ucuzdan mal toplayýp,
Ortalamayý düþürmeye çalýþýyordur.
Onda bile mal kaptýrdý!
Bizim tahtacý iþi bilmiyor!
Yukarý sürmeden bu iþi baþaramaz!
O zaman ben dahil kimse kalmazdý.
Yeni oyuncular ile devam ederdi.
Tekrar geri gelince,
Þimdi yine eski oyuncularla baþbaþa kaldý! :plc:
100 tl altýnda kalmasý için bir sebep yok kimseninde mal satacaðý yok....bu þekilde herkes bir birine bakar durur...hareket varsa bereket geliyor onun haricinde birþey olmaz....yatýrýmcý ilgisini soðutmamak lazým..çok hisse var yatýrýmcý bulmakta kolay deðil...makas aralýðý geniþ olmalý...çek yukarýlara satan satsýn yeni yatýrýmcýlar alsýn hisseye kuvvet gelsin ben olsam öyle yapardým....eski yüklerden kurtulmak lazým taze kan her zaman iyidir...durmak isteyen yine dursun....
Tahtayý bofa ile alnus el ele verip çökerttiler kimse korkudan alamýyor, kendi baþýna dalgalanýyor þimdilik, yeni bir talep gelene kadar bekletecek, ytd.
[QUOTE=safsata;6845453]Alnus ve bofa ortak çalýþýyor gibi bugünde bofa 21 bin sattý alnusta 2.500 satýþta tahtada bunlar manipülasyon yapýyorlar spk uyuyor , ytd.[/Q
tabiki aynen öyle hatta bu durumdan memnununz sanýyorlar
Kanýrta kanýrta tahtanýn ýrzýna geçtiniz, baharlarýnýz çiçek görmesin.
Kimsenin korktuðu yok!
Ýþ bilmez Çakal dan mý korkacaðýz?
Alan alýyor, satan satýyor.
Dün yine ekleme yaptým.
Þu anda beklediði için alýmlar durdu.
Düþmeye devam etseydi alýmlar, hýzlanacaktý.
100 üstünde aldýðý mallarý,
Ucuza kaptýrmak istemiyor.
Örnek: ben ve benim gibi düþünenler. :plc:
Kendi açýmdan 90 tl onemli hat uzerinde kaldýkça olumlu bakmaya devam. altinda 2 hafta kapatirsa....https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ed9098eadf.jpg