İstanbul havalimanı jet yakıtı ihalesi Tüpraş'ın olmuş. 1 ocak 2025'den itibaren başlayacakmış. Gerçi satma sorunu yok.Ama yakın pazarlar iyidir.
Printable View
İstanbul havalimanı jet yakıtı ihalesi Tüpraş'ın olmuş. 1 ocak 2025'den itibaren başlayacakmış. Gerçi satma sorunu yok.Ama yakın pazarlar iyidir.
Yine tüpraştaydı ihaleyi tekrar kazanmış ama bugün petrol sert düşerken çıkması ilginçti.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun 🇹🇷🇹🇷
2030 lar icin biriktirmeye devam bugun de aldim biraz.
Marjlar iyi gitmiyor, ancak 2030a bir seyler olur belki.
Bugün Yarın Daima
Bu stratejik donusumu bosuna yapmiyoruz.
Petrol piyasasinin inis cikislarindan korunacagiz.
2030 yili 100 TL temettü uçuk mu olur
SM-M215F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın arkadaşlar dün bir toplantıya katıldım petrol 30$ beklentileri var daha kötüsü OPET in dağılacağını filan düşünüyorlar.
Ben bunun bizi çok etkileyeceğini düşünüyorum önümüzdeki yıllarda biz TÜPRAŞ dan en azından bu kadar bile temettü
alamayacağız gibime geliyor.
Birde bilgisi olan arkadaş aydınlatırsa sevinirim biz bu dönüşüm gerçekleştikten sonra yüksek temettü alabilecek miyiz
OPEC mi OPET mi?
Opec olacak
3. Ceyrek bilanço bu aksm gelecek. Belki düşüşe fren ceker
Kuzey denizinde petrolün çıkarma maliyeti 50_60 dolar. 30 dolara gelince arz denge arar artık. Dünyada enflasyonun en yüksek seyrettiği zamanda 30 dolara fosil enerji iyiymiş. GOÜ ülkeler bayram eder artık. Pandemi benzeri bir felaket olmadıkça olasılığı çok düşük
Petrol düşüşlerinden tüpraş kötü etkilenebilir.... Dikkatli olmak lazım.. Stokları önemli.
İzmit'te Tüpraş'ta patlama meydana geldi - NTV
Büyükakın: (Tüpraş) Planlı tatbikatta yaşanan bir olumsuzluk
Büyükakın: (Tüpraş) Tatbikat sırasında patlama oldu, yaralı bilgisi yok
Büyükakın: (Tüpraş) Yangın kontrol altında, herhangi bir yaralı yok- NTV
Ben karşı kıyıda oturuyorum, inanılmaz bir ses çıktı, arada 2.5 km deniz var. Rafinerinin Yakınlarında oturanlar korkudan ne yapmıştır kim bilir.
Gaz kaçağı var mı diye çakmakla mı kontrol ettiler naptılar kim bilir tatbikatta.
Yenileme)İzmit'teki TÜPRAŞ tesislerinde çıkan yangın kontrol altında
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), İzmit'teki TÜPRAŞ tesislerinde planlı bir tatbikat sırasında çıkan yangının kısa sürede kontrol altında alındığını bildirdi.
DMM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "TÜPRAŞ tesislerinde planlı bir tatbikat sırasında yaşanan yangın kısa sürede kontrol altında alınmıştır. Tatbikat sırasında meydana gelen olumsuzluk ile ilgili resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz." ifadesine yer verildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
canlara bir şey olmasın, maddi hasar geçiştirilir. inşallah denildiği gibi can kaybı yoktur. tatbikatta bunun olması ayrıca düşündürücü. ciddi bir özeleştiri gerekiyor şirket içerisinde, çok kimsenin kellesi gidecek Daver diyor ya tosun paşada. sorumlu(lar) kimse en ağır şekilde cezalandırılmalı, yok eğer görünmez kazaysa Allah hepimizi korusun.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın:
“Tüpraştaki patlamada endişe edilecek bir durum yok.
Bütün kurumların bildiği bir tatbikat esnasında patlama oldu.
Yaralı bilgisi yok.
Tüpraş: Rafineride Diğer Faaliyetler Normal Bir Şekilde Devam Ediyor-Bloomberg HT
Tüpraş: Yangın Kontrol Altına Alındı, Ünite Kontrollü Bir Şekilde Devre Dışı Bırakıldı-Bloomberg HT
Tüpraş: Olaya Anında Müdahale Edildi, 12 Kişi İlk Tespitlere Göre Hafif Şekilde Yaralandı ve Tetkikler İçin Hastaneye Sevk Edildi- Bloomberg HT
(Yenileme)Tüpraş, İzmit Rafinerisi'nde faaliyetlerin devam ettiğini bildirdi
Tüpraş, İzmit Rafinerisi'nde kompresör bakım çalışmaları sırasında meydana gelen yangının kontrol altına alındığını ve rafineride diğer faaliyetlerin devam ettiğini bildirdi.
Şirketten yapılan açıklamada, saat 13.30 civarında Tüpraş İzmit Rafinerisi'nde kompresör bakım çalışmaları sırasında yangın meydana geldiği kaydedildi.
Rafineri ekiplerinin olaya anında müdahale ettiği belirtilen açıklamada, "12 çalışma arkadaşımız ilk tespitlere göre hafif şekilde yaralanmış ve tetkikler için hastaneye sevk edilmiştir. Yangın kontrol altına alınmış olup, ünite kontrollü bir şekilde devre dışı bırakılmıştır. Rafineride diğer faaliyetlerimiz normal bir şekilde devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Geçmiş olsun Tüpraşım.
Bilançomuz hayırlı olsun
Öngörüler
05 Ağustos 2024 tarihinde 2024 yılı altı aylık sonuçlar ile beraber açıklanan, yaklaşık 12 ABD doları/varil Tüpraş ürün marj beklentisi, %85-90 kapasite kullanımı ile yaklaşık 26 milyon ton üretim ve 30 milyon ton toplam satış hacmi ve yaklaşık 400 milyon ABD doları yatırım beklentisi güncelliğini korumaktadır
İş yat ve Garanti iyi tahmin etmiş karı.
Tüpraş için üçüncü çeyrekte ortalama çeyreklik kâr beklentisi 6.544.600.000 TL, medyan beklenti ise 6.680.500.000 TL oldu. Ankete 7 kurum katılım sağladı.
Tüpraşın açıkladığı çeyreklik 7.744.044.000 TL net kar beklentilerin üzerinde gerçekleşmiş oldu.
THYAO Bilanço sonrası bir yükseliş hareketi başladı, Umarım yarın bilançodan sonra TUPRS içinde hareket başlar. 204 TL. den buralara düştüğünü düşünürsek çok ucuz kaldığı düşünülebilir. Bu sefer hedefi 240 TL. olabilir diye düşünüyorum. Şahsi görüşlerim olup hiç kimse için AL SAT TUT tavsiyesi değildir.
Geçmiş olsun yaralılara acil şifalar diliyorum.
Syg.
SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaprrrak kımıldamıyor:hah: Bu nasıl Forum
Yine yangin..
Bu defa Aliaga'da..
Insallah buyuk bir sey degildir.
Sabotaj mi yapiyorlar benim Tuprasima hayinler annamadim ki