Hacıvat, kağıtla ilgin olmadığın nasılda belli,
Forum forum gezipte, neyin telaşı içindesin.
Ama cok tşk ederim. Goldaşın geleceği ile umutlarımızı tazeledin, bu kadar telaşlandığına göre yakında iyi haberler alacağız demektir..
Printable View
Hacıvat, kağıtla ilgin olmadığın nasılda belli,
Forum forum gezipte, neyin telaşı içindesin.
Ama cok tşk ederim. Goldaşın geleceği ile umutlarımızı tazeledin, bu kadar telaşlandığına göre yakında iyi haberler alacağız demektir..
Dümbelek almış sazı eline kendi çalıp söylüyor. Ama patlak bir dümbelek olduğu için sesi çıkmıyor.
https://docs.google.com/forms/d/e/1F...aAZCQ/viewform
Burada şöyle bir yola çıkabiliriz...
Herkez elindeki lot miktarını yazar durum ve güç tespiti yapar ve aksiyon alırız yoksa bknz soğuk su
Hacıvat, hangi isimle yazarsan yaz, kimin elini öpersen öp.. İpliğin pazara çıktı..
Adalet elbette bir gün tecelli edecek..
Hacıvat pislik yaptıkça, inanki bizim umutlarımızı tazeliyorsun
dümbelek yalınkayaların kapıcısıdır onların kapısından ayrılmaz onların buradaki adamı onları temizleyip hedef saptırarak mağdur olarak görülmelerini sağlamaktır görevi ciddiye alınacak bir tarafı yoktur
Anlamadim arkadas ben bu isi. Bir yazinda yamuk yumuk Turkce ile yaziyorsun. Otekinde temiz yaziyorsun.
Simdi de dumbuke veriyorsun.. ama rumuzlarinizdaki harfler ayni:
taktekedüm
dumtekatek
Hacıvat, sana boşuna hacıvat demedim ben..
Goldaşın borsadan nasıl atıldığını tüm dünya biliyor.
Uğraşların boşuna, gerçekler balçıkla sıvanmaz..
Adalet mutlaka tecelli edecektir.
Kul hakkı üzerine bu kadar neden saldırıyorsun, iplerin kimin elinde?
Dümbelek benim iplerim yaradanımın elinde Allahıma şükür bu yaşa kadar başka kimsenin eline geçmedi.Peki ya sen? Kimler çalıyor seni dümbelek? Hangi ritimi vursalar ona göre ses çıkartıyorsun. Herkese saldıran sensin sayfaya kim gelip fikir beyan etse babanın çiftliği gibi hemen saldırıya geçip yıldırmaya çalışıyorsun. Dümbelek benden sana bir tavsiye doğruyu yanlışı önce bir analiz et dostu düşmanı bi iyice tanı düşmanın ellerinden kurtul onların çaldığı ritimlerle ses çıkartma özgür bir dümbelek ol ve asıl muhatabına çıkart sesini
Ben alınterinin, parasının peşinde olan hiçbir arkadaşıma saldırmıyorum ve sonuna kadar onları destekliyorum.Herkes Goldaşın borsadan nasıl atıldığını biliyor
Sen herkes değilsin.Sen tek kişisin, çeşitli uydurma isimlerle, kul hakkı peşine düşen insanlara saldırmak senin görevin..Diğer forumlarda da ayni işi yapıyorsun.Ipliğin pazara çıktı burda, Hacıvat söyle iplerin kimin elinde, hacıvat söyle Goldaşın mal varlığı, paraları, altınları kimin elinde...
Adalet mutlaka tecelli edecek, çocuklarımın rızkını kimselere yedirmeyeceğim...
Adam forumda her yazana ithamda bulunuyor. Bu nasil seydir ya?
Herkese "sen tek kisisin" diyorsun. Herkes ayni seyi soyluyor, bir zirlayan sen varsin. Herkese o rumuz, bu rumuz diyorsun. Nasil bir kusbeyinlisin artik, yazanlar 15 sene, 20 sene bu forumda. 3 ay once gelen bir sensin!
"Git kankan Yalinkayadan iste parani" diyecegim de.. zaten bordrolarindasindir.
O 10 senenin gecen 1 senesini de unutma. Ben 9 sene sonra bunu su melih tiplemesine yaptigim gibi sana da yapacagim.
Güzelce yaz izah et, ben cimer, İMKB, SPK het kuruma başvuracağım söz!!
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinde paylaşacak belgesi olan lütfen yazsın. Hepimiz başvuralım. 30-40 tane şikayet giderse mutlaka, etkisi olur
Buradaki darbukacı bizzat ky'yi engelliyor, hiçbir şey yapmıyor. Tek yaptığı ağlanıp sızlanmak herhalde onu da ky'nin gazını almak için yapıyor!!
Arkadaşlar
Dumbelek muhabbeti bize birşey
Kazandırmak
Birşey yapılabilir mi yapılamaz mı
Bu daha önemli degilmi
Burda fikir oluşturup karar verelim
Sagliklar
Burda yazdim. Sirketin calisanlari 11 ay maaslarini alamamis, 2 sene eylemde bulunup durdular, kim ne alcak? Ortada sirket yok birsey yok. Bu dumbuk de borsaya acilsin morsaya acilsin diye tiriskadan nagmeler caliyor.
Bunun parasi ama ortagi olarak Ingiltere'de SocGen'den alinir. Elinde yuklu mali olan biri gidip avukat tutup bunun pesine dusmesi lazim. Oyle birilerinin de toplanip avukat tutmasi, vs.. birilerinin paralarini carpmak icin kullanilir ayrica. Birisi yazmisti ya arka sayfalarda, para verdik bizi blokladilar grupta falan diye. Her yerde olacak sey. Yuklu mali olan birisinin tek basina becermesi lazim bu isi.
Ne belgesi. Goldasla ilgin olmadığı nasilda belli..Goldasın hukuk dışı borsadan nasıl atıldıği belli, defalarca anlatıldı..
Dünya alemin şahit olduğu seyi tekrar senin için anlatamam, meraklıysan 6 sene önceye dön gör...
Ama sen hacıvatsın, gözlerin kapalı ipler başkasının elinde..
Ben ağlamıyorum hacıvat, ben adalet istiyorum tüm goldas mağdurları için..
Herşeyin en iyisini en doğrusunu dümbelek bilir dünyanın en iyi ve Hakyemez insanları Dumankayalardır borsa dışı kalmalarında Dumankayaların hiç bir kusuru yoktur. Tüm dünyanın gözü goldaşın üzerindeydi ve tüm dünya aynı anda tanık olmuştur. Hadi beni sev artık dümbelek bak bende senin gibi düşündüm bir an için
Hacıvat,
İşin gücün algı yönetimi birazdan baska isimle yazarsın
Goldaşın nasıl borsadan atıldığını dünya alem izledi, yoruma gerek..
Hacıvat,
Goldaşın mal varlığı, altınları, paraları nerede sen ondan haber ver de bir işe yara..
Sen senin gibi düşüneni bile sevmekten uzaksın be dümbelek tek ritim atıyor üstat geçinen çalgıcın. Çalgıcın biraz geliştirsin farklı ritimler atsın seni patlatırcasına çalsın ki biraz farklı fikirlere de saygılı olmayı öğren yoksa yazık sana saplanmışsın bir çamura sağada dönsen solada dönsen ne kadar debelensen de git gide batıyorsun. Yanlış yerlerde arıyorsun çıkış yolunu. Düşman görmen gerekeni dost görüyorsun. Goldaşın malvarlığı altınları birilerinin cebinde burada söylememe gerek bile yok sende biliyor ama inanmak istemiyorsun.
Hacıvat ,
Bu forumda bulunanlar beni gayet iyi bilir, ben kul hakkından yanayım,
Senin kimden yana olduğun belli, kimse hissesinin pesine düsmesin diye çeşitli kılıklarla karşımıza çıkıyorsun,
Hacıvat,
kimin adına görevlisin?
Tekrar soruyorum Goldaşın mal varlığı, altınları, paraları kimlerin elinde,
Derhal bunların cevabını bekliyorum, şunu bil ki çoluk çocuğumun nafakasını hiçbir kan emiciye yedirmeyeceğim ve onların sülüklerinle de mücadelemi hayatımın sonuna kadar sürdüreceğim.
Hangi kılığa girersen git senin ipliğini her zaman pazarlıyacağım.
Senin saldırıların hepimizin umutlarını tazeliyor..
dümbelekowiç sen kafayı çizmişsin :) Üzülüyorum senin için umarım buna goldaş sebep olmamıştır ve umarım ki Mevlam biran önce çaresini verir.
Ben kimin adamıyım hımmm bi düşüneyim. Kimin adamı olsam ki? Valla aklıma gelmiyor kimin adamı olsam beni seversin mesela biraz ipucu ver ben onun adamı oluyum
Hacıvat,
Sen birilerinin maaşlı adamı olmasan çeşitli isimler altında bu formda yazarak, bizlerin umutlarını, hak ve adalet arayışımızın önünde engel olmassın,
Hangi adla yazarsan yaz, sırıtıyorsun, kendini gizleyemezsin...
Ne kadar da belli goldaşla ilgin olmadığı.
Sana kimse anlatmamış herhalde goldaşın borsadan nasıl atıldığını.
Senden ne istiyorlarsa onu yazıyorsun ve buralardan besleniyorsun.
Biz insanız, benim peşımden gelme, kimsenin peşındende gitme insanları hayvanlardan ayıran en önemli özellik her insanın söyleyecek bir sözü olmasıdır. Söyleyecek sözü olmayan insan değildir.
Goldaşın mal varlığı, altınları, paraları kimlerin elinde buna cevap verirsen buradaki benim gibi mağdur arkadaşları aydınlatırsın..
Senin söyleyecek sözün yok sürekli aynı şeyleri yazarak hak aradığını düşünüyorsun ne oluyorsun bu durumda? Senin görevin Dumankayaları aklamak onların üzerindeki asıl suçu etkisiz hale getirerek hedefi saptırmak. Paralı uşak dümbelekistan gelmiş burada kul hakkı çocuklarımın hakkı vs türlü terane. Diyorum sana paran Dumankayalarda git al. Param kimde diye sorma bir dahada.
Burada bulunma amacın nedir?
Dumankaya kim?
Yalınkaya yazacaktım dümbelek yanlışlıkla Dumankaya yazmışım. burada bulunma amacım seninle aynı değil. milletin gazını almak için burada değilim. Yalınkayalara karşı insanlara sevgi pompalatmak için burada bulunmuyorum.Sen gerçekten hissedar olsan ve yıllardır tüm taşları yerli yerine oturtmuş olsanyakasına yapışacağın kişilerin Yalınkayalar olduğunu bilirsin. Ama sen onlara laf söyleyene direk saldırıp yıldırma politikası uyguluyorsun.Buda insanların kafasında bir sürü soru işareti yaratıyor. Buraya yazmak dışında ne yaptın diyorum cevap yok saldırı var. Fikir söylüyoruz saldırı var. Sen mağdurmusun ??bence değilsin
B.Şirket’e ait olan ve satışı doğrudan veya dolaylı olarak Berr Pazarlama ve Madencilik Ticaret A.Ş. (eski unvanı: Berr Pazarlama A.Ş.) / Perle Madencilik ve Ticaret A.Ş. (eski unvanı: Zer Pazarlama A.Ş.)’ye gerçekleştirilen ve bedelleri tahsil edilmeyen 10,37 ton altının 29.06.2011 tarihinde Berr Pazarlama ve Madencilik Ticaret A.Ş. /Perle Madencilik ve Ticaret A.Ş.tarafından stoklarında olmadığına dair Maliye Bakanlığı’na beyanda bulunulması ve ne zaman, kime ve hangi bedel karşılığı satıldığına dair açıklama yapılamayan ve gerçekte Şirket’e ait olan 10,37 ton altının karşılığı olan bedellerin tahsil edilmemesi ve bu altınların ticari faaliyet varmış izlenimi yaratılarak grup içinde alınıp satılmasına ilişkin kayıtların düzenlenmesi, 2010 yılında yapılan tahsisli sermaye artırımı öncesinde 37.160.000 TL; 2012 yılında yapılan tahsisli sermaye artırımı öncesinde 69.287.000 TL olmak üzere, iki sermaye artırımı öncesinde Goldart tarafındanŞirket’e ödendiğine ilişkin kayıtlar yapılan toplam 106.447.000 TL tutarında sermaye avansının gerçek olmaması (bu tutarlar grup şirketleri arasında döngüye tabi tutularak aynı avansın Şikret’e tekrar tekrar ödenmesi suretiyle oluşturulmuştur ve fiktiftir) ve Şirket’e herhangi bir nakit varlık girdiğinde söz konusu nakit bedellerin ticari faaliyet kisvesi altında grup şirketlerine gönderilerek Goldaş dışındaki tüm grup şirketleri lehine ve Goldaş aleyhine kullanılması fiillerinin organize ve kasıtlı olarakŞirket’in içinin boşaltılması amacıyla yapılmış olması nedeniyle;
i.Söz konusu işlemlerde sorumluluğu bulunan Goldaş yönetim kurulu üyeleri Hasan YALINKAYA, Mehmet Sedat YALINKAYA, Kemal ULUTEPE, Çetin BİNATLI, Mustafa Aykut AKKOR, Yavuz YAĞCI, Hüsnü Naci BOZKURT, Mustafa Sezayi HAMAMCI, Ahmet Ali ÇELİK ve Osman Saner SEYMAN hakkında, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 155’inci maddesi kapsamında işlem yapılmak üzere Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
ii.Güveni kötüye kullanma suçunu işledikleri tespit edilen Goldaş yönetim kurulu üyeleri Hasan YALINKAYA, Mehmet Sedat YALINKAYA, Kemal ULUTEPE, Çetin BİNATLI, Mustafa Aykut AKKOR, Yavuz YAĞCI, Hüsnü Naci BOZKURT, Mustafa Sezayi HAMAMCI, Ahmet Ali ÇELİK ve Osman Saner SEYMAN hakkında, 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 128’inci maddesi uyarınca işlem yapılmasının Cumhuriyet Savcılığından talep edilmesine,
----
Bu adamlar olmayan altinlari varmis, odenmeyen paralari odenmis diye gosterip, yani fiktif islem yapip 120 milyon lot SIFIR maliyetli tahsisli hisse aldi. Bu hisseleri de 6 ay satis yasagi olmasina ragmen borsada sizlere satti. Hem de bunu 2 kere yapti (2010 ve 2012'de).
SocGen'in, SPK'nin, onun bunun sucu olabilir.. ama bu sahtekarlari savunabilmek icin insan musveddesi olmak gerekir.
D.2010 ve 2012 yıllarında Şirket tarafından gerçekleştirilen sermaye artırımlarında, Kurulumuza sunulan belgelerin, sermayenin tam ve nakden ödendiğini gösterir nitelikte olmaması ve Kurulumuza istenen şekliyle belge verilmemek suretiyle görevli Kurul meslek personelinin yanıltılması nedeniyle, sermaye artırım başvuru ve eksik yazılarına cevaben gönderilen Şirket yazılarında imzası bulunan Şirket yöneticileri Hasan YALINKAYA ve Mehmet Sedat YALINKAYA hakkında, 2499 sayılı SPKn’nun 47/1/B-1 maddesi ile 6362 sayılı SPKn’nun 111/1 maddeleri çerçevesinde, her bir sermaye artırımı için ayrı ayrı işlem yapılmak üzere, 6362 sayılı SPKn’nun 115’inci maddesi uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına
---
Belge eksik ise sen de niye tahsisliye izin veriyorsun arkadas? Hem de iki kere. Boylesini de ilk defa duyuyorum.
Deveye boynun niye egri diye sormuslar, nerem dogru demis.
Sn.666
2 defa tahsisliyi izin verdin de
Hisseleri satmamasi için gerekli blokeyi
Mkk.nezdinde niye kiymadin.burada kusur ve art niyet vardır.bunu nasıl gormeyiz dumbelek burda haklıdır.
Bu spk.nin yaptığı hata ve kusurlarından
Bıktım borsadan soğudum.
Yazıklar olsun
Blokeyi biz 1 dakikada hisselerimiz üzerine koyabiliyoruz.ama SPK.bunu beceremiyormu ondan sonra suç duyurusunda bulunuyor.ayiptir ayıp
Suça ortaksin bloke yapmiyarak vede sermaye artırımının fiktif olduğunu
Geç tespit ederek.
Denetleyen firmaya ne yaptılar çok merak ediyorum.kaldiki kendilerinde denetleme yetkileri var
Sağlıkla kalın
Bloke koymak o kadar onemli degil. 6 aydan sonra satardi o zaman. Onlarin herhalde yasal yukumlulukleri vardir. Yoksa herkesin malina bloke koyalarlardi tahsisliden.
Adamlara 2004'teki islemlerden borsa yasagi getirilmesine ve savciliga suc duyurusunda bulunulmasina ragmen niye bu tahsislilere izin verilmis. Kaldi ki, 2010'daki tahsislide bile adam 6 aydan once satmis. Anlamak mumkun degil.
Dumbuk kacirmazdi, hemen atlardi. Allahtan ceza yemis.
Sn666
SPK.yi savunsansaydin bari
Dümbelekistan Targaryan nerelerdesin??
Hacıvat buradayım, bir yere gitmiyorum,
Hukukun uygulanmasını istiyorum.
Senin saldırıların , benim hakkımı savunmamı engelleyemez.
Hangi adla ve kimin adına burada bulunuyorsan bulun, kimin menfaatlerini savunuyorsan savun, mutlaka günün birinde adalet gerçekleşecek,
Ekonomistlere, borsa yorumcularına sesleniyorum;
Goldaş üzerinde oynanan oyunları bildiği halde açıklamayanlar dilsiz şeytandır.
Hacıvat söyle bakalım,
Borsada, küçük yatırımcıyı koruyan, hisselerini güvence altına bir yasa var mı?
Goldaş, borsadan yerel mahkemece verilen iflas kararı sonucu çıkarılmadı mı?
Uluslararası bir altın ticaretinde İngiliz mahkemeleri yetkili olduğu halde yerel mahkeme neden bu davaya baktı?
Yargıtay iki kez iflas kararını bozmasına rağmen yerel mahkeme neden kararında ısrar etti?
Mahkemenin verdiği iflas kararı sonucu yalnızca küçük yatırımcı mağdur olmadı mi?
Hacıvat,
Olayı sulandırıp ta onu bunu koruyon diye camur atma, benim kimin safında olduğum kimin yanında olduğum belli,
Hukuka uygun hareket edilmesi, Goldaşın borsaya alınarak biz küçük yatırımcıların zararı tazmin edilmelidir.
Hacıvat,
Sende goldasın altınları, paraları. Mal varlıkları kimlerin elinde onları tesbit et te hayırlı bir iş yapmış ol