bilanço kötü gelecek anlaşıldı ):
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bilanço kötü gelecek anlaşıldı ):
bugun kimse yazmamış ne gündü o kadar aşağı verip son dakikalarda 28 kapatmakda ilginç heralde
Birilerini düşürmeye mi çalışıyorlar yoksa mal mı yediriyorlar bir kaç güne anlarız sanırım.
Günde 25-30 bin lot işlem yaparak kağıdı %2-3 aşağı çekip ne geliyorsa topluyorlar. Bu aralar olmazsa 6 ay sonra 6 ay olmazsa 1 sene sonra mecbur 36'xx lere gidecek, yeni hava alanından yeri domates yetiştirmek için kiralamadılarsa şirket bir şekilde değerini bulacaktır. Günde 25-30 bin lot işlem yapıp Ky'yi yıldırma politikası güdüyorlar. Ama çok uzattılar bu işi, nasılsa bir yerden kopacak beklemeye devam YTD
enteresan isyatirim canli borsa uygulamasında grafiğe bakıyorum dun kapanış 27.14 gözüküyor
goldman sachs 5 gün önce 30.70 hedef fiyat ile al vermiş... benim elimde yok ama uzun zamandır izliyorum... şu an cazip gibi.. çelebinin eski zamanlarını çok iyi bilirim... 2005 2006 yıllarında baya renkliydi... ytd...
gözünü toprak doyursun celebi alt tarafı yüzde 2 çıkıcan anırta anırta patinaj çeke çeke çıkıyorsunn benm tavsiyem kaçın bu hisseden sabrınız yoksa insanı çatlatırrr ytd
Ekranımdaki tek eksi kağıt, kademeler bomboş ne alınıyor ne satılıyor saplandık kaldık bataklık gibi
senin gibi hisse nin ta a mk şu endekste en az 33 34 olması gerektiği yerde hala 28 lerde sürünüyorrrr lanet olasıcaaaa celebi yönetimi ve tahta yapıcısı....
İstanbul*24°
HAVACILIK
RÖPORTAJ
TÜRKİYEDEN
DÜNYADAN
SEYAHAT ROTASI
FOTO GALERİ
VİDEO
HAVACILIKRÖPORTAJTÜRKİYEDENDÜNYADAN
AHL’DE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI
Türkiye'den
5 Ağustos 2017 Cumartesi*15:50
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Temmuz ayında tüm zamanların rekoru kırıldı
2016’daki terör saldırısı ve arkasından gelen darbe girişimi nedeniyle büyük yolcu kaybı yaşanılan Atatürk Havalimanı aradan geçen bir senede toparlandı. Havalimanında geride bıraktığımız temmuz ayında 43 bin 323 uçak iniş-kalkış yaptı. Bu aylık bazda tüm zamanların rekoru anlamına geliyor. Yine temmuz ayında 6 milyon 53 bin 734 yolcu geçiş yaptı.
Temmuz ayında gerçekleşen rekor istatistikleri*Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü*Funda Ocakpaylaştı. Ocak, twitter hesabından “Atatürk Havaliman'da Temmuz ayında iniş kalkış yapan 43323 uçakla aylık bazda tüm zamanların rekoru kırıldı; 6053734 yolcuya hizmet verildi. Krizin etkilerini geride bırakan AHL'de, 2017 Temmuz ayı itibariyle yolcu sayısı geçen yıla göre %1 artarak 2015 rakamlarını yakaladı.“ diye yazdı.*
**Yorum Ekle
**Yorumlar
***Bu haber henüz yorumlanmamış...*
**Benzer Haberler
UÇAK PİSTİNDE BİSİKLET YARIŞI
MUŞ'A 1.9 MİLYAR LİRALIK YENİ TERMİNAL
THY'NİN 'ONLİNE' ENGELİNE TEPKİ
VECİHİ HÜRKUŞ'UN ÇEKİMLERİ BAŞLADI
İZMİR UÇAĞINA ŞEKER KOMASI RÖTARI
Copyright 2015 Airkule
İletişim
Haftaya 30 lara gelir iyi topladılar
günün hissesi celebi maşşaalh %15 çıkmışş düzeltme yaparmı bilmiyorum gelcekte 40 lara kadaar çkar allah belanı versin hisse senin yapıyorsun yine yapacagını yatırımcılarını süründürüyorsun yine ytd
Merak etme sabirla beklersen 45 leri görürsünüz. .6 ayliktan sonra hareketini belli eder...9 unda blanco var uygun kar gelirse hareket baslar bugünde fena değildi
bunu yapmak zorunda mıısn a mk biraaz haraket ettii sonra geri sal aşagılara bi kerede kararlı bi çıkış yap yaa düşerken en önce çıkarken en geride süründüre süründüre ama olucak olucak sende çıkıcaksın sabırla herşey olur seninde vaktin gelicek ytd
rezalet bi 30 üstüne atamdı kendini 1 ayda 29 larda dolanır şimdii yer böceğii ytd
Bilanço 21 inde gelmeyecek mi?
Konsolide olmayan bilançolar için bugün son gün, konsolide olanlar için 21 ağustos olması lazım.
endeks 77.000 ÇELEBİ 33.000 ENDEKS 110.000 ÇELEBİ 28,70 şu an ki düşüs %-3 endeks %-0.75 BİLANÇO AÇIKLAMIŞ GİBİ ÇELEBİ HOLDİNG,,,Ben düşük bir karla çıktım verem etti beni aylarca ,,ŞİRKETİN DÜRÜST VE GÜVENİLİR OLDUĞUNA BEN İNANMIYORUM KENDİ FİKRİM BENİ BAĞLAR..UMARIM KALANLARIN YÜZÜ GÜLER :(
bir ayda tırmalaya tırmalaya çıktıgı noktaya 1 günde geri döndüü lanet olasıcaa sana dicek cümle bulamıorumm
hisse de kaç tane küçük yatırımcı varki kimse yazmadıgına göre milleti baya bi döktü bilanço dan sonra ya tamam ya devam inş güzel bi bilanço yayınlarda 30 üstüne atarız yoksa 25 lere yolculuk başlarr ytd
ky yi tam döktüler...devamda ediyorlar..6 aylık değil ama 9 aylıkla 35 leri rahat görür pirimsiz hisselerden biri..özellikle 9 aylık yüksek gelir geçensene blançoda pegasusun etkisi vardı ve turizm kötü idi...bekleyen çorba içer
endeks düşmeye başladı bu ş....celebi endeksten önce zıplıyor aşagılara ne adi bi tahtaa
Milleti iyi yıldırdilar bakalim 30 a nezaman gelecek
Planco ne zaman gelecek arkadaşlar.supriz yapar mı
bugünkü düşüşe iyi direndi bilançodan umutluyum diğer havacılık şirketleri geçen yıla göre iyi bilaço açıkladılar celebi de bi alvere dönmezzse bilançoya kadar 30 üstüne atıp bilaçoyla beraber 34 lere götürmeli bizi umut fakirin ekmeği bakalım senaryo tutucak mı yoksa frensiz aşagılara salar bilanço kötü gelirse hakkımızda hayırlısı çok oyaladı bizi inş değer bu bekleyişe ytd
bilanço 21 ine son beklemede hala göndermiyor
info@celebiaviation.com yazışma adresi...
300 tane lotum kalmıştı lanet olsun dedim ÇELEBİ TARAFINDAN DAHA FAZLA DÜDÜKLENMEDEN SATTIM. ŞİRKET TAM BİR .......
HER TÜRLÜ DALAVERE VAR..ADAMI AYAKTA GÖTÜRÜYORLAR...
Şimdilik dökülenleri topla, haftaya seve seve dikeceksin o mumu
Eger herşey normal olarak giderse 9 ayliktan sonra yukselis trendine girer adamlar ky birakmadi biktirdilar