4 çeyrek karı ve 2018 ilk dönem yüksek kar bekliyorum
şirket ivme kazanmış harıl harıl çalışıyor, güzel günler yakındır...
Printable View
4 çeyrek karı ve 2018 ilk dönem yüksek kar bekliyorum
şirket ivme kazanmış harıl harıl çalışıyor, güzel günler yakındır...
Kaleyi savunuyorlar .ytd
Esek arıları kovana girmiş eski arılar kovanı korumaya calısıyor .olay bu.ytd
barona gidip desek sat bize 40 liradan aşağı satarsa sakallarımı keserim
Eşek arıları bu savaşı kaybedecek. Neden kaybedecek? Güneş balçıkla sıvanmaz, onun için. Mızrak çuvala sığmıyor, onun için. Yaklaşık 220 milyon ciro yapan şirketi bu seviyelerde daha fazla tutamazlar, onun için. Birileri gelir hissenin kulağından tutar, hadi gel gidiyoruz der, onun için.
4 99 direnç olacak artık bekler dururuz.
Bence zor değil. Bu güne kadar düzenli kar açıklamamış. Borç ödemiş, yatırım yapmış vesaire. Onun için fazla dikkat çekmemiş olabilir. Ancak bu günler geride kaldı diyebiliriz. Şirket, yaptığı ciro ve gerçekleştirdiği kar ile dikkat çekmeye başladı. Bu durum mutlaka birileri tarafından görülür ve gereği yapılır. Bu işler 22 miyon dolara olmaz.
Adamlar bizi elimizden tutup 5,30 lara şöyle bir gezdirdi, sonra getirip yerimize oturttu.
5,20 ye satış yazmıştım, sonrasında tavan olabilir diye tavana çektim. Yani kar zarar yok.
İzlemeye devam, başka çarem yok.
Eşek arıları kim? Tahtayı kim baskılıyorsa o. Bizim eşek arılarıyla işimiz yok. Mal ucuzken alınır. Küçük yatırımcı için hissenin ucuz olması önemli. Gerçekten ucuz sanayi hissesi kalmadı. Demisaş Döküm gözüme ilişti ama orada da çaycı var.
Not: Silkeleme hareketleri yapılıyor olabilir. Bence korkuya gerek yok. Orta-uzun vade düşündüğümüzde kesinlikle ucuz. Yüzde üçün beşin peşinde koşanları bilemem. O tipler zatem maceracı olur. Buğün burda yüzde 5 alır, yarın başka bir hissede yüzde beş kaybeder.
Birkac hafta tatil gibi duruyo.Hayırlısı biz eskiler çok gördük gitgelleri.üzücü ama çelik halat.yılların alıskanlığı.ytd
durdo celha aynı karekterde hareket ediyor..
Brüt takas veya açığa satış v.s yasağı istiyor spek galiba
Hangi abi bosaltı malı
No panik, yatırım finans aldığı malları verdi.bugün meksa başarısız oldu. Meksanın zaten gücü yoktu. Tahtadan bir yapı kredi temizlendi. Garanti sıkıntılı işlem yapıyor. Vakıf yatırmdakinin az parası var. ıcbc ise bu tahtayı bok ediyor. Zaten isminde hayır yok. Yakma kardeşim 5-11 diye. Spk nerede anlamıyorum. Yarın olmaz ama olabilirde, yada haftaya 6 ını üzerine deneme yapacaklar. Bu sefer ki sağlam ve kalıcı olacaktır. Sabırla bilançolara kadar buradayız. Hatta 2018-2019 dada buradayım çünkü hedef büyük. 20 bin lot 100 bin dolar edecektir. Sabırla bekleyeceğiz. Allaha emanet olun. Fabrikanın yanıdaki kahvede çayımı yudumladım. Inşallah hep beraber kazanacağız.
kötü savruldu yaklaşanı yakarım der hali var
Yapıkredi iki gündür alsatla para kazanıyor.garanti zararına calısıyor.hscb tamamen batmıs bugun .iş herzamanki gibi alıyor balyapmayan arı gibi .Yatırım bence haftanın kahramanı hisseyi buralara getirdi.yapacak birset yok bukadar satışa yine 3 gibi düserek durumu kurtardı.Sallandık yıkılmadık .ytd
Bugun normal ayarları döndü .Cok hızlı olmak bu hisseye yaramıyor.
Saygı değer çelik halat yatırımcıları;
firma bildiğimiz üzere geçen yıl sonu yatırım kararı aldı,bu durum bize kapasite kullanım oranının %90 ların üzerine çıktığını gösteriyor,aksi halde yatırıma gitmezdi.geçmiş dönem bilançoları incelendiğinde kapasite kullanım bu seviyelere geldiğinde,ürün fiyatları döviz kurları ile hesaplandığında çeyreksel bazda 70 milyon tl. Satış geliri elde etmesi mümkündür.böyle bir satış rakamında şirket 11-12 milyon tl. Arası 12 aylık net kar elde eder.bol kazançlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
2.60 daki GAP kapandı.
Buraya geleceğini düşünmüştüm ancak kendi aklıma bakmayıp burada yazılanların gazına gelince epey bir kardan yedik.
Bu andan itibaren tahtada alıcıyım.
Adamlar sat sat bitiremiyor.usten sat altan al.guzel.
4.50 civarına gelirse, hem destek, hem de uzun vade amaçlı, ben de alıcıyım.
bugün 4,60 yarın 5,60 kim bilir
buralarda uzun süre durmayacağını düşünüyorum, özellikle kar 12 ve üzeri gelirse ne olur bilmem
hem çok sığ, hem temel olarak ucuz, karlı şirket.. speği farkına varamamış mı..
bu ara onlarca sığ tahta % 60-70 primler yapıyor..
Bugunun alıs satıslarını atarmısınız?
Bugunkı pastaya göre zavallı garanti diyorum !kimse bu işlemleri yapan kutlarım.İşdeki arkadaslarda hergun zararına alıs satısı yapmayı seviyor.Pastaya göre vakıftakilerin fazla gücü yok gibi.Baska şeyler konuşmamız için yatırım finansın yaptıgı gibi birinin girmesi lazım.Bugun hisse analizinde 60 destekten baslayarak 65 kadar herkes hisseyi asağıya almak için satmıs ,460 altınıda garantiden denemişler .Allahtan fazla garantide mal kalmadı yoksa sıkıntı.Bence Garanti muhtesem dönüs yapabilir ,birde şeker yatırıma dikkat alışlar gelebilir.yapı kredi ,iş,garanti tahtanın yukarı çıkısını şimdilik engelliyorlar gibi duruyor.Hisseyi A grubuna geçirmek için uğraşıyorlar sanki...Ytd
Bunlar ne içtilerse bizede söylesinler bizde deneyelim.Bunlara iyi kafa yapmıs
bilanço öncesi uyku numarası
Gözü asagıda bizimkinin.ytd
Ditas dan ayrısmaya basladı .67 de sıkıntılı.