Hareketi yapan kimdi pasta paylaşabilecek varmi
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hareketi yapan kimdi pasta paylaşabilecek varmi
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ey bu hissenin büyük ortagi hisseyi tikadın elini tasın altına koydugun yok aldın eline bütün lotları biri gelsede kaldırsa diye etrafa bakıp duruyorsun hangi lotla destek atsın acaba piyasada lotmu var hic düşünüyormusun sen borsa yatırımcısıysan ben borsayı bırakacagım bu bedellide parayı yatıracak sensin piyasada lotmu kaldı 50 bin lotu olan bu hissede 10. Sıraya girer sen çıkmadığın sürece ne patron bişe yapar nede yatırımcı gelir
Mahmut Nedim KOC akıllı adam valla bende düşünüyorum neden bu hissenin bilancosunda hic borcu yok diye ne gerek var faizle kredi kullanmaya ben dahil kağıda aşık olmuş yatırimcılar mevcut hele kendini borsacı zannedip kağıdı toplayan büyük oyuncular (finansörler) varken neden borçlansın 3 senede bir bedelli yapar büyük bir tutkuyla bağlanan finansörler parayı öder şirket sahibide yatırım yapar. Hisse tostop fakat gitmek bilmiyor kahvede toplansak okey oynayacak iki masa çıkmaz bu kadar oyuncu degil oduncu olan bir hisse daha görmedim
Ben olsam giyimdede bedelli yaparim ordada mal cok hisse 2.83 oluyor patron 400 bin lot satıyor hisse 2 liraya düşüyor. Dönüyor tekrar sattığından daha fazlasıni 2 den yerine koyduruyorlar madem yiyemiyecegin seyin altina neden yatıyon her iki hissedede yatırımcı potansiyelini çözmüş patron ne yapsa yeridir. İşi bilmeyen cavuslar döner ........ avuclar
Şu hissenin acizliğine bak endeks çıkarken bir kademe cıkmaz düşerken en önde maşallah hissenin büyük ortaklari günlük 5-10bin lot hisseyi karsılamayacaksınız madem neden tutuyorsunuz o kadar hisseyi yazıklar olsun size valla sizin gibi finansörler oldugu sürece patronun tuzu kuru öyle olmasa el atardı nasıl olsa sizin bu fiyatlardan satamayacaginızı biliyor satmadığınız sürecede bedelli parası çantada keklik bu gidişle hisse 1 tl. ye düşecek anası 1 TL olan hissenin danasını sizden kimse almaz unutmayın
Bu gidişle bizim hedef 2023 de gecer gibi duruyor
1 Tl ye kadar düşürmezseniz adam degilsiniz bir fıkra varya salatalıkcı ile karpuzcu valla ben salatalıkcıyım karpuzcular düşünsün
Senin gibi hissenin allah belasını versin