koysunlar...!!!
250k alıcam 0.54 ten saat 12.55 de
koyarlarsa devamını da alırım
virgülden sonraki 2. basamaklara (.52 vs .59) takılmıyorum, uzun vadede bu kağıt için ihmal edilebilir bir detaydan öteye geçmeyecektir
Printable View
Birileri aldı zaten 54 ten son anda iptal olmazsa.276000 lot işlem var.sonraki kademeleri göremiyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
birileri aldı dediğin; benim arkadaşım. akşam pastada yaklaşık 400k isyatırım ı görürsün...250k demiştim , daha çok satış koydular 400k oldu
13.55 de tahtanın durumunu bir görelim, tahtayı biraz kendi haline bırakalım, sonra stratejimizi belirleriz
bugün çok yazdım, ben kaçar
Valla hocam yeterki kağıt çıksın isimlerin çok önemi yok.nihayet 55 alımları başladı
57 oldu şükür
57 yi iptal ettiler 55 56 şu an
Sermaye artırımı dönemi içindeki işlemlerden ve hisse hareketlerinden çok artırım tamamlandıktan sonra neler olacağı hissede neler yaşanacağı önemli..
Hisse çok muhtemel ana pazar a alınacak..
Borç önemli ölçüde azaltılmış olacak ve bankalarla yapılandırmalar tamamlanacak..
445 dönümlük arsanın en fizibl halde değerlendirilmesiyle alakalı tasarruflar alınmaya başlanacak..
Hisse bunlara ne tepki verecek?
Ben şu iptal olayını bir türlü çözemedim. eşleşme 0,57 idi miktar da 250.000 lot idi. Hop son anda 54-55 oldu. Tüm alımları iptal ettiler.