Bu ödenen borçlar tanın şahsi değil firmanın borcu değilmi .yani 6 milyondan fazla borç ödenmiş gibi duruyor.ve artık budamı gol değil olsun en azından 1 kademe alınsın.iyi haberler ufak ufak geliyor ama tık yok.
Printable View
Bu ödenen borçlar tanın şahsi değil firmanın borcu değilmi .yani 6 milyondan fazla borç ödenmiş gibi duruyor.ve artık budamı gol değil olsun en azından 1 kademe alınsın.iyi haberler ufak ufak geliyor ama tık yok.
Su olaylarin basi varya odeyemedigi geciken tahvil icin cekilen kredi tan egeli kefil oldu ve ayrica eglyo hisse ipotek verdiler
Simdi bu tabi iyi haberdir ama benim demek istedigim paran vardida niye zamanknda egcyh odemesi gereken sozde tahvil borcunu odemedin
Basindan beri soyluyorum. Baskı baskı yildırma vb
Az daha sabır
Şu da var batıyor bitiyor içi boşaltıliyor dediğimiz hissenin 6 milyon borcunu ödüyor hisseye firmaya inanmasa ödemez....
Egeli grubunda Yavaş yavaş olumlu haberler gelmeye başladı sanki. Hisselere talep yok. Bir şekilde artık hisselere ilgi çekmek ve sahip çıkmak zorundalar. Elif hanıma sürekli mail atıyorum. Artık yatırımcının yanında olun, bakın hisselerin yüzüne bakan yok, itibar felan kalmadı diye.
Egcyo 0.3x lerde epey süründükten sonra 0.8x leri test edip şimdi 0.6x lerde takılıp kaldı 2 aydır. eglyo ve egcyh için aynı şeyi göremiyoruz biri 0.5x de diğeri 0.15-16 da çakılıp kaldı aylardır.
adi hissede değişiklik yok
O kadar haber 1 kademe bile alan yok.
yillardir ters kose yapti sonunda hep ky zarar etti agziyla kus tutsa yine alan olmaz