-
Hürriyet’in oturmuş bir kurumsal kültürü var. Sonuçta 69 yıllık köklü bir şirketiz.
69 yıldır hurriyet markasının ederi 69 KURUŞ.
doğan ailesinin itibarının geldiği yerdir. bu aile de ar kaldı mı acaba ?
sizler saltanat içinde yaşarken sizlere inanan ortaklarınızı mağdur ediyorsunuz.
http://www.hurriyet.com.tr/ara-verme...t=kutu2_baslik
-
YORUM YOK!
SON SATIRA DİKKAT!
ALLLAH EL MUNTAKİMDİR.
AHMET TOKSOY'UN ADI GEÇİYOR
Ahmet Toksoy
Ahmet Toksoy
Vuslat Doğan Sabancı'ndan boşalan Hürriyet Gaztecilik Yönetim Kurulu Başkanlığı için Ahmet Toksoy'ın adının geçtiğini grup içinden görüştüğüm birkaç isim doğruladı.
1959 yılında İstanbul’da doğan ve lisans eğitimini 1981 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Bölümü’nde tamamlayan Toksoy, 1989 yılında Hürriyet Grubu’na katıldı.
Halen Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.’nin Risk ve Denetim Başkanı, Yürütme Kurulu Üyesi, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. ile Doğan Yayın Holding A.Ş.’nin de Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürüyor.
SATIŞ HAZIRLIĞI İDDİASI
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Doğan Grubu arasındaki gerilimin bir süredir devam ettiği biliniyor ve bu üst düzey 'veda' haberi, tam da bu nedenle ‘Acaba, yayın yönetmenliği değişikliğinden sonra, bu da devletin zirvesi ile ilişkiler açısından bir rahatlama sağlama hamlesi mi?' sorusunu akla getirdi?
Ben bu soruyu, grup içindeki güvenilir dostlarıma sordum. Grubun sağından solundan girip anlamaya çalıştım.
Aldığım bilgilerden birisi şu; "Vuslat Doğan Sabancı geçtiğimiz hafta cuma günü veda edecekti, rötarlı oldu.”
Dile getirilen bir gerekçe de, Vuslat Doğan Sabancı'nın bir süredir yaşanılan sert rüzgarlar nedeniyle yorulmuş olduğu.
Ancak bazı iddialar daha da ciddi. Bu istifanın ardından Hürriyet'in satışının da gündeme gelebileceği ve bunun grup içinde yaklaşık 3 aydır konuşulduğu belirtiliyor. Satışı düşünülen gazetelerden birinin de Posta olduğu ifade ediliyor.
Bugün Hürriyet'in satışı ile ilgili bir görüşme yapıldığı da dile getirilen iddialar arasında. 'Peki, Hürriyet kime satılacak?' Bu sorunun yanıtı da şöyle verildi: Büyük bir ihtimalle Katarlı bir şirket.
'Peki ya Posta?' diye sordum. Ona verilen yanıt da şöyle: Onun için de Katarlı şirket deniliyor ama Hürriyet kadar net değil.
-
Bugün Hürriyet'in satışı ile ilgili bir görüşme yapıldığı da dile getirilen iddialar arasında. 'Peki, Hürriyet kime satılacak?' kaça satılacak !!!
Kısmet
Evet haberler kıytırık sitelerde
Fakat
Bir şirketin en önemli kişisi müdür değil ÇAYCİDİR KAPİCİDİR.
ÇAYCI DAN AL HABERİ!!
Hak şerleri hayr eyler
Zan etme ki ğayr eyler
Ârif ânı seyr eyler
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler…
Sen Hakka tevekkül kıl
Tefvîz it ve râhat bul
SABR eyle ve RAZI ol !!!!!!!!!!!!!!!
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler…
-
Bir dönem yine satılacak dediler 58-90 kuruş hareketi yaptı sonrası malum 50 kuruşlara kadar indi.... Hurriyet satışı olmaz...Orayı sadece doğanın yayın organı olarak görmemek lazım...
-
http://www.medyafaresi.com/haber/sok...satiyor/816004
Haber kiytirik sitelerden ciddiye alınabilecek sitelere sıçramayı başladı.
Bismillâhirrahmânirrahîm
Ma yeftehıllahü lin nasi min rahmetin fe la mümsike leha ve ma yümsik fe la mürsile lehu min ba’dihi ve hüvel azizül hakiym*
Kurân Referansı: (Fatir Sûresi 2)
Anlamı: Allah, insanlar için ne rahmet açarsa, artık onu tutacak (engelleyecek) yoktur. Neyi de tutarsa, bundan sonra onu gönderecek yoktur. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.
ANLAMA DİKKAT!
-
-
http://m.finansgundem.com/haber/hurr...ddiasi/1183772
"Bugün Hürriyet'in satışı ile ilgili bir görüşme yapıldığı da dile getirilen iddialar arasında. 'Peki, Hürriyet kime satılacak?' Bu sorunun yanıtı da şöyle verildi: Büyük bir ihtimalle Katarlı bir şirket."
Bugün bir görüşme var ise bunu borsaya bildirmeleri gerekli.
Yada bu haberlerin asılsız olduğu açıklanmali
https://m.youtube.com/watch?v=PHbB0-EzXJA
-
Küçük yatırımcıyı uyarıyorum sakın dedikodu ile yatırım yapmayın sonra şirket KAP'a bir açıklama ile bu söylentiyi yalanlar ve büyük zararlar edebilirsiniz.Zorluklarla kazandığınız paranızı kurda kuşa yem etmeyin.Ortada Hürriyetin yada Posta gazetesinin(DGZTE)'nin satışına ilişkin ciddi tek bir haber yada güvenilir kaynaktan bir bilgi kırıntısı sözkonusu değil.Sağlıcakla kalın.