çok yatırım yapmış oyüzden çok oyalandı sanırım buralarda. ama artık ederini bulması gerekir diye düşünüyorum.
Printable View
çok yatırım yapmış oyüzden çok oyalandı sanırım buralarda. ama artık ederini bulması gerekir diye düşünüyorum.
Ne oldu daha düne kadar ağlayıp beddua edenler iki gün artı kapattı diye bir anda gözde oldu. Merak etmeyin iki gün sonra kafamıza geçirir...
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1000 lot alisa yazıp Ky nin buralardan mal almasını izlemek düşündürücü.
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teşekkürler Sertisa dostum.arada alış satışı paylaşırsan çok iyi olur....
alışlar hızlanacaktır diye tahmin ediyorum.şimdiye kadar hep geri gelecektir diye düşünenleri terse yatırması için bu şekilde sindire sindire gitmesi daha mantıklı bence.yıbaşında grup değiştirecek fiyatlara gelmesini bekliyorum.çok geç kaldı....
iki gün artı kapattı diye düşüncelerimiz değişmedi. hala en güzel duyduları besliyoruz koç a. yıllarımizı yedi. ama az da olsa yükselmesi bir umut veriyor şerefli insafamı geldi acaba diye. bir daha c grubu mu ....!!!!???
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
camell dediğiniz gibi galiba bol keseden yazıyor biri bu seferde 1800 lot yazmış 57ye.ama turkishte almış son dönemlerde bu kurum genelde piyasa yapıcılıkta yapıyor.
Ben 1000 lot alacak olsam 60 a kadar toplardim. Ama adam pinti. Fazla vermek istemiyor
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.