Ben de aynen...
Printable View
metro cuma ve dün alımlarla 6 milyon lot kasaya koymuş neden acaba bu kağıtta mı operasyon yapcakklar
ılgınc hareketler olacaga benzer.
..bir haber bir olay bir bedelsiz durumları olurmu.
joın paylaşabilecek varsa bi zahmet izleyelim
03.03.2017 tarihinde Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. (VAKFN) payları ile ilgili olarak 1,72-2,01 TL fiyat aralığında 5.131.782 adet alış işlemi ve 2,01 TL fiyattan 479.377 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. (VAKFN) sermayesindeki paylarımız 03.03.2017 tarihi itibariyle % 5,35 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
06.03.2017 tarihinde Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. (VAKFN) payları ile ilgili olarak 2,36-2,40 TL fiyat aralığında 847.595 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. (VAKFN) sermayesindeki paylarımız 06.03.2017 tarihi itibariyle % 6,32 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Saygılarımızla.
bu alınanların sahibi metro yatırım direk kendi adına alıyor yani galip öztürk alıyor.
Galip öztürk galip bey den allah razı olsun kurtardı beni. 5 ay önce 2650 den yakalanmıştım. bir delikanlı çıktı kan emicilerin elinden kurtardı beni sonsuz tşk :)
galip bey de ekmek yemeyecegi hisseye yanaşmaz. genelde kendi hisseleri ile ilgilenir ama burda ne gibi bir operasyon düşünüyor ???