Özet Bilgi |
Genel Kurul Bilgilendirme Dökümanı güncellenmiştir. |
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? |
Evet |
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? |
Hayır |
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? |
Hayır |
|
|
Genel Kurul Çağrısı
|
Genel Kurul Tipi |
Olağan Genel Kurul |
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi |
01.01.2016 |
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi |
31.12.2016 |
Karar Tarihi |
24.02.2017 |
Genel Kurul Tarihi |
23.03.2017 |
Genel Kurul Saati |
10:00 |
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih |
22.03.2017 |
Ülke |
Türkiye |
Şehir |
İSTANBUL |
İlçe |
BEŞİKTAŞ |
Adres |
İş Sanat Kültür Merkezi İş Kuleleri Levent-Beşiktaş/İstanbul |
|
Gündem Maddeleri
|
1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması. |
2 - 2016 yılı faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve müzakeresi ile Denetçi Raporunun okunması. |
3 - 2016 yılına ilişkin finansal tabloların okunması, görüşülmesi ve onaylanması. |
4 - Yönetim Kurulu Üyelerinin 2016 yılı çalışmalarından dolayı ibra edilmesi. |
5 - 2016 yılı faaliyet karının dağıtımıyla ilgili Yönetim Kurulu önerisinin görüşülmesi ve karara bağlanması. |
6 - Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan alınan izinler çerçevesinde, Şirketimizin 2.000.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanı ile ilgili olarak Yönetim Kurulu'na 2017-2021 yılları için yetki verilmesi ve bu kapsamda Şirket Ana Sözleşmesinin "Sermaye ve Pay Senetleri" başlıklı 7. maddesinde yapılan değişikliklerin onaylanması. |
7 - Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi ve görev sürelerinin tespiti. |
8 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretlerinin tespiti. |
9 - Denetçinin seçilmesi. |
10 - Yönetim Kurulu Üyelerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi. |
11 - 2016 yılı içinde yapılan bağışlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2017 yılında yapılacak bağışlara ilişkin sınırın belirlenmesi. |
12 - Kurumsal Yönetim İlkeleri'nin 1.3.6 no.lu ilkesi kapsamında Genel Kurul'a bilgi verilmesi. |
13 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 sayılı Tebliğ'inin 37.maddesi uyarınca pay sahiplerine bilgi verilmesi. |
14 - Dilek ve öneriler. |
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
|
Kar Payı Dağıtım |
Kayıtlı Sermaye Tavanı |
|
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
|
EK: 1 |
ISGYO 2016 Davet-Gündem-Vekaletname-Tadil Metni.pdf - İlan Metni |
EK: 2 |
2016 Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı |
|
|
Ek Açıklamalar
|
Yönetim Kurulumuzun 24 Şubat 2017 tarihinde yapılan toplantısında; Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 23 Mart 2017 Perşembe günü saat 10.00'da yukarıdaki gündemi görüşmek üzere İş Sanat Kültür Merkezi, İş Kuleleri Levent-Beşiktaş/İstanbul adresinde yapılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.
|